Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Γεια χαρα φίλοι συναγωνιστές,

Σήμερα είχα ρεπό απο τη δουλειά και έτσι είπα να πάω για καφεδάκι με φίλο παντρεμένο που ειχε θέμα με την κυρά του. Μου έλεγε οτι δεν το κάνουν πια (ο φιλος 50αρης και 20χρονια παντρεμενος) οτι έχουν αποξενωθεί, γενικά ήταν λίγο down και ανάλαβα να τον ανεβάσω. Αφού πληρώσαμε του λέω θα σε πάω σε studio στη Σπ. Πατση, χάρηκε ο φιλος και πήγαμε. Ήταν γύρω στις 13:00 το μεσημέρι όταν διαβήκαμε το κατώφλι του μαγαζιού. Η κυρία στην υποδοχή ήταν πολύ ευγενική και μας ενημερώσε για το πρόγραμμα, μάλιστα μας είπε οτι μπορούμε να απολαύσουμε το κορίτσι και οι δύο μαζί. Στην αρχή κομπλάραμε αλλα μετά είπαμε "δε γαμιέται ας πάμε" δωσαμε από ενα 50αρι και μπήκαμε στο δωματιο. Το κορίτσι που ήρθε -δε θυμάμαι όνομα- ήταν από μολδαβία και 23 χρονών μας είπε ουτε στην προσωπική της ζωή δεν έχει κάνει παρτούζα, δεν πειράζει για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Μας ρώτησε αν είμαστε θειος και ανηψιος(εγώ ειμαι 30) κάτι που έκανε τον ήδη στεναχωρημένο κολλητό ακόμα χειρότερα. αφού της εξήγησα πώς έχει η κατάσταση με το φίλο μου, άρχισε να τον πιπωνει ενώ εμένα με έφτιαχνε με το χέρι της, έπειτα προχώρησε σε έμενα με έναν γυμνό πεοθυλασμό που ομολογουμένως ήταν απίστευτος. Ύστερα από λιγο άφησε εμένα και επέστρεψε στο φίλο. Και μετά πίσω σε έμενα, ο φίλος δεν περνουσε καλά και εγώ είχα αρχίσει να ξενερώνω, η τύπα όλη την ώρα γελούσε και ΄λεγε "δεν το πιστευω αυτό η πρώτη μου παρτούζα". κάποια στιγμή τα παίρνω στην κράνα τη βάζω στα 4 και αρχίζω σφυροκόπημα μάλλον πονούσε γιατί σταμάτησε να γελάει, ο φίλος εντωμεταξεί είχε ξενερώσει τελείως, κάποια στιγμη έφτασα κοντα στην κορύφωση και τότε έγινε το απόλυτο. "Δεν χύνεις τώρα" μου λέει "πρώτα θα στον γλύψω και μετά θα μου τον ξαναχώσεις" μου λεει και μου κλεινει το μάτι, πραγματι έτσι και έγινε, αλλά οταν πήγα να της τον ξαναχώσω μου τον πιάνει και με το χέρι με οδηγεί στην πιο ψηλή πόρτα. Μάγγες άξιζε η βλακεία της, ο κώλος ζεστός και στενός με πήγε στα ουράνια μετά από κανένα 5λεπτο σφυροκόπημα έχυσα... Μας μίλησε για λίγο χαιρέτησε και εφυγε

Αν και λατρευω τα mmf με αυτή δε θα το έκανα,μαλλον γενικά δε θα το έκανα μαζι της ξανα, κρίμα το 50€

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 29, 2011
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
26 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2011
μια επεξήγηση του όρου mmf??
30 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

male-male-female
30 Νοεμβρίου, 2011
"μαλλον γενικά δε θα το έκανα μαζι της ξανα, κρίμα το 50€"

Εδώ ρε φίλε η τύπισσα εκτός του ότι δεν ήταν βιαστική, σου έδωσε και κώλο στην τιμή του απλού προγράμματος κι εσύ την βαθμολογείς και την χαρακτηρίζεις λες και ήτανε καμιά ξεπέτα.
Π
Πύρκαυλος
01 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όπα όπα... ξέχασα να πω ότι αφού έφυγε το κορίτσι, μας περίμενε η τσα και μας είπε πολυ ευγενικά ότι έφαγα και κωλαρακι οπότε έδωσα επιπλέον 100 ευρώπουλα.

Και έλεγα να μπω το πρωι να το γραψω αλλα έπιζα στη δουλεια
01 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Άρα εκμεταλλεύτηκε την καύλα σου και στα πήρε ε;
Αυτό αλλάζει πολλά.
Π
Πύρκαυλος
03 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

για αυτό σου λέω Πύρκαυλε... Δε λέει, με τη καμμία όμως.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6