Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 142981
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετά την Θεία Ειρήνη, στο σπίτι της Κατεχάκη λέω δεν δοκιμάζω και κανένα μικρό να κλείσει με μεγαλύτερη ποικιλία η εβδομάδα μου και τσουπ να μποστά μου η Νάσια. Η Νάσια που δηλώσει Ουκρανή, ηλικία 22 αλλά μάλλον είναι γύρω στα 25.
Δηλώνει νέα πουτά.. και αυτό μάλον είναι αληθινό, γιατί Ελληνικά δεν ξέρει ούτε λέξη και από Αγγλικά τα βασικά, καλήμερα-καλησπέρα, όνομα, ηλικία. Επίσης έχει σφιχτό και απροπόνητο μουνάκι και δεν αντέχει ανελαίητο σφυροκόπιμα από πίσω, άλλά ούτε πολύ ώρα από πάνω. Όμορφο κορίτσι όμορφο σώμα , γύρω στο 1,65 με 1,68 με τακούνια 1,78 που ευτυχώς βγάζει όταν την πηδάς, λευκό δέρμα, σετ κυριλέ εσώρουχα που την κάνουν πολύ ελκιστική ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!!, γλυκία με καρέ μάυρο μαλλί, ναζιάρα με δύο υπέροχα μπλε ματάκια, στήθος 1-2, δέρμα λευκό απαλό σκέτη γλύκα, ρόγα- όταν γκαυλώσει κάγγελο, μεγάλη περιφέρεια- για αυτό φοράει έξτρα κορσέ πάνω από το στρίνγκ- ακριβώς όπως τις γουστάρω, χωρίς ίχνος κυταρίτιδας, φυσικά.
Στα του αγώνα τώρα, μάλλον μαζί της δεν δικαιώνεται, αλλά θέλει "για να γίνει καλή πουτάνα θέλει δουλειά πολύ...". Τσιμπούκι πολύ κακό, εντελώς άτεχνο, μόνο με χέρι. Δεν είναι δεκτική σε γλωσόφιλα, δάκτυλα, φιλάκια στο ξυριμένο μούνι της - αν δεν τα ακουμπίσεις πρώτα. Το πρόβλημα της είναι ότι είναι βιαστική για να πάρει τον επεπόμενο.Αυτό ίσως δεν την βοηθήσει να καθιερωθεί επαγγελματική.
Misel, το κοριτσάκι θέλει ιδιαίτερα μαθήματα για να ελξελιχθεί. Εσύ τι κάνεις, εκτός από την πρωίνή βάρδεια?
Αλλάξαμε 3 στάσεις και γενικά γιατί δεν αντέχει ανελαίητο σφυροκόπιμα και δύο φορές τον πήρε μέσα από το μουνί της για τον γλύψει, ώστε να τελειώσω. Πράγμα που με δυσκολία κατάφερε.
'Ομορφη κοπέλα που αξίζει μια επίσκεψη αλλά θέλει δουλειά ακόμα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Νάσια
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
8 Απρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
97
Πόντοι:
376
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού