Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825590
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γράφω για πρώτη φορά καθώς χρωστάω ορισμένες καλές κριτικές στο συγκεκριμένο studio και επιπλέον οι κριτικές στο site βοηθούν ώστε τα χρήματά μας να πιάνουν τόπο (τουλάχιστον για όσο τα έχουμε).
Από λάθος μου θεώρησα ότι στην βάρδια θα ήταν η Ελβίρα για την οποία είχα υποσχεθεί ότι θα έγραφα την προσωπική μου εντύπωση.
Μπαίνοντας είδα στην υποδοχή την Άντζελα η οποία με καλωσόρισε ευγενικά και αρκετά θερμά, πρόθυμη να προσφέρει - όπως πάντα όταν πραγματοποιώ επίσκεψη- κάποιο ποτό ή αναψυκτικό. Δυστυχώς όχι μόνο δεν πραγματοποίησα τον αρχικό μου στόχο αλλά η πρόσκαιρη χαρά μου ότι απολάμβανα μια -σπάνια πλέον- guest εμφάνιση από την Άντζελα πήρε γρήγορα τέλος όταν μου ανακοίνωσε τις κοπέλες που δούλευαν. Με χαρακτηριστική άνεση όταν της ανέφερα το πρόγραμμα που με ενδιέφερε (πελματολαγνεία) μου πρότεινε ένα δίδυμο Μπέτυς- Αναστασίας το οποίο και αποδέχθηκα ασμένως.
Κανω εδώ μια παρένθεση για να πώ - με την μεχρι τώρα εμπειρία μου - ότι για τους φίλους του συγκεκριμένου fetish το στούντιο είναι με διαφορά το καλύτερο στην Αθήνα. Επιπλέον κάποιες κοπέλες (πχ Άντζελα-Μπέτυ-Μαρίνα) έχουν πολλά γαλόνια στον τομέα των αυταρχικών παιχνιδιών χωρίς πάντως να έχω θελήσει extreme καταστάσεις.
Επί του πρακτέου το δίδυμο ήταν εξαιρετικό με μια σταθερή αξία - Μπέτυ - και μια ευχάριστη έκπληξη την Αναστασία οι οποίες στην αρχή μου έκαναν πολύ ευχάριστο και χαλαρωτικό μασάζ.
Προσωπικά έμεινα για πολλοστή φορά ευχαριστημένος και προτείνω ανεπιφύλακτα επίσκεψη σε έναν εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο με όλες τις ανέσεις, τονίζοντας για να μην θεωρηθεί η κριτική μου υπερβολικά θετική ότι έχω άποψη και μεγάλη εμπειρία για υπηρεσίες foot fetish και footdom όπου όπως ανέφερα το studio απέχει παρασάγγας από τον ανταγωνισμό (για να μην αναφέρω ότι κάποιες κοπέλες μπορούν να διδάξουν). Στατιστικά οι φορές που δεν έμεινα ευχαριστημένος είναι κάτω από το 10% των επισκέψεών μου. Οι βαθμολογίες είναι οι μέγιστες επιτρεπτές με μικρό πρόβλημα στο πάρκιν ειδικά τις Τετάρτες και τα Σάββατα που υπάρχει λαική αγορά στην περιοχή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Αναστασία
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
24 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Νοεμβρίου, 2011
Μπράβο ρε φίλε. Σε ζηλεύω.
Πραγματικά Μπέτυ και Αναστασία είναι οι δυο μεγάλες αδυναμίες μου εκει μέσα. Θέλω και εγω να τις παρω δίδυμο εκει (βέβαια έχω δοκιμάσει κάποια δίδυμα απο εκει).
Αλλά αυτές οι δυο αποτελουν μαζί ένα όνειρο για μένα...
24 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλέ μου φίλε αι εποχαί πλέον δύσκολαι και πρέπει να αξιολογούμε σωστά τις ενέργειες μας...ελπίζω να βρήκες άκρη με τα θέματα...
24 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλα φιλτατε sarouman αλλα και αλικη και νεφελη ειναι σουπερ στο bdsm και φυσικα κελλυ μαρινα
24 Νοεμβρίου, 2011
Ολες όσες έχω πάρει είναι επαγγελματίες στο αυταρχικό.
Απολυτη τριάδα Αντζελα-Μπέτυ-Κέλλυ (αλλά αν τύχει και βάλουν μαζί βάρδια...ίσως τις πάρω και τις 3 για την εμπειρία...αν επιζήσω βέβαια..)
01 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αντζελα-Μπέτυ-Κέλλυ..... άρκεί νά τό θελήσετε !!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5