Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824886
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Παράξενη μέρα σήμερα,πολύ άνχος και δουλειά στο κάργα (δευτέρα βλέπεις) και για να ξεδώσω το απόγευμα καβάλησα το γκάζι μου και ξεσάλοσα.

Μετά από μια μεγάλη τσάρκα κατέληξα ,που αλλόυ,στην οδό Φηλής μπάς και κάνουμε κανένα παιχνίδει και το παιχνίδι έγυνε στον παράδρομο της Φηλής και στο νούμερο 104.

Το "σπίτι" από τα καλήτερα κατά την γνώμη μου δεν ανήκει στην κατηγορία των μπουρδέλων,είναι studio και δεν μηλάω μόνο για τον χώρο αλλά και για της υπηρεσίες που παρέχονται.

Η τσατσά ευγενική αλλά αδιάφορη έπρεπε να ρωτήσεις για να μάθεις,αντικήμενο του πόθου σε αυτόν το ναό του πληρομένου έρωτα η Άτζελα κατά τη ταπηνή μου γνώμη από της καλήτερες transh της Αθήνας σήμερα.

Χωρίς δεύτερη σκέψη πέρνω το πρόγραμα των 60 ευρό που περιλαμβάνει πρωκτηκό και 69 (όλοι έχουν αδυναμίες) και άνεση χρόνου,δεν είμαι και κόκκορας,περνάω λοιπόν στα ενδότερα,κατά διαβολική σήμτοση πάντα πάω στο ίδιο δωμάτιο τι να σας πω ρε μάγκες αν και τα αλλά είναι σαν και αυτό τοτε όλα είναι καλά.

Μετά απ'ο 20 λεπτά περείπου έρχεται και η Άτζελα έχει αλλάξει χτένησμα και έκοψε λίγο και τα μαλιά της,της πάει πολύ αυτό το κούρεμα,όταν της το είπα με ευχαρήστισε ευγενηκά και για να μου το δίξει μου έκανε ένα deepthroat τσιμπούκι αφού πρώτα περιποιήθικε της ρόγες και τα @@ καταλήλος με την γλώσα της.

Και στο 69 καταπληκτική και με πολύ καλη σημετοχή αν και δεν νομήζο "κοπέλες" του ίδους της να νιόθουν ηδονή αλλά δεν ξέρεις πάλι.

Ακολούθησε πησοκωλητό με πρώτη διύσδιση σο κωλαράκι της η γκόμενα χτυπιόταν πάνω μου λες και είχε καταπιεί κομπρεσέρ.

Μετά επησκέυτηκα και το μουνάκι της, για τεχνητό ήταν πολύ καλό,και αυτή την τρυπούλα την τίμης δέόντος με ένα γέρό σφηροκόπημα στην ίδια στάση και πάλλι πολύ καλή σημετοχή,η γυναίκα είναι επαγκελματίας πως να το κάνουμε.΄

Όταν ήμουν σχεδόν έτοιμος να χύσω άλλαξα πάλι τρυπούλα και ο κώλος της δέχτηκε το καυλί μου για δεύτερη φορά και μετά από ενα σήντομο αλλά ξέρφενο σφηροκόπημα και ενό με κοίταγε από τον καθρέφτη άδιασα την κρέμα μου στην κολάρα της.

Δεν με άφησε να τραβηχτώ παρά μόνο όταν κατάλαβε ότι ο κώλος της είχε στραγγίξει και την τελευταία σταγόνα από τον μπούτσο μου.

Από τα καλήτερα ξεκωλιάσματα που έχω κάνει μάγκες,την ευχαρίστησα και εκείνη μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στώμα και με καληνύχτησε ευγενηκότατα.

Συμπέρασμα:η Άτζελα είναι από τις καλήτερες επαγκελματίες του "ίδους" της και αν αυτό δεν σας ενοχλεί(το ότι είναι transh) είναι μια πολύ καλη επένδση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 19, 2008
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Nixtovatis
Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού