Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295171
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είχα την μοναδική μου εμπειρία με την Τζοβάνα. Μια μέτρια σε γενικές γραμμές εμπειρία, χωρίς κάτι το αξιομνημόνευτο.
Εκτοτε την έχω δει αρκετές φορές σε τσάρκες, και η «φυσιογνωμική» γνωριμία υπάρχει, χωρίς όμως το κάτι παραπάνω.
Είναι μια αρκετά sexy κοπέλα, με ωραίο σώμα χωρίς ίχνος περιττών κιλών, με μακριά σπαστά μαλλιά και kinky πρόσωπο.
Σε πρόσφατες συζητήσεις με φίλο συναγωνιστή, αναφέρθηκε το όνομα της με καλά σχόλια, και έτσι από τότε «ψηνόμουνα» να κάνω ένα δεύτερο test drive μαζί της. Κάτι που έγινε σήμερα.

Αρκετα ευδιάθετη και γελαστή το σαλόνι, με χαιρέτησε, ζεστά και έτσι η απόφαση να περάσω στα ενδότερα, δεν ήταν δύσκολη και έτσι η ευγενική και φιλική κυρία επί της υποδοχής, με οδήγησε στο δωμάτιο.
Δεν άργησε να έλθει. Λίγες κουβέντες και επί το έργον.

Η περισσότερη ώρα της συνεδρίας μας, καταναλώθηκε σε προκαταρκτικά και στοματικό.
Τα οποία ήταν πολλά και ποιοτικά, με πέρασμα της γλώσσας της από όλο μου το σώμα, στην κυριολεξία από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Πέρασμα γαργαλιστικό, με καλή τεχνική, γλειψίματα και φιλιά από τα πόδια, τους μηρούς, το στήθος, τον λαιμό και τα αυτιά μου.
Την ξάπλωσα ανάσκελα και περιποιήθηκα και εγώ όλο της το σώμα, εκτός από το «γατάκι της» μιας και είχα επιλέξει το απλό πρόγραμμα. Δεκτική, δεν έμενε απαθής και όποτε μπορούσε ανταπέδιδε και αυτή σε όποιο σημείο του σώματος μου είχε πρόσβαση.

Πολύ καλό το στοματικό της, με φτυσίματα, βαθύ , περάσματα και χτυπήματα της γλώσσας, τόσο στον κορμό όσο καις το κεφαλάκι. Πολύ καλή επίσης και η περιποίηση της ευρύτερης περιοχής με έμφαση στα @@κια. Στοματικό που δεν περιορίστηκε σε μια στάση, αλλά σε αρκετές με την Τζοβάνα από πάνω, από κάτω, πλάγια….

Μετά από τέτοιο ρεσιτάλ προκαταρκτικών και στοματικού μια μόνο στάση ήταν αρκετή στο sex για να ελθει το τέλος. Και αυτή ήταν με την Τζοβάνα επάνω μου, να δίνει τον ρυθμό να με χαϊδεύει, και να μην σταματά να με φιλάει και να με γλύφει στο στήθος, στον λαιμό και τα αυτιά μου.
Μιλήσαμε λίγο, αστειευτήκαμε μέχρι την στιγμή της αποχώρησης της, αφού με ευχαρίστησε και με καληνύχτισε με ένα πεταχτό φιλί.

Στην προηγούμενη κριτική μου γι΄αυτήν είχα γράψει, θυμάμαι, πως είναι μια κοπέλα που άμα θέλει, το έχει. Και σήμερα το ήθελε. Πρόθυμη, ικανή, δεκτική με πρωτοβουλίες με έκανε να πιστέψω πως σήμερα «γνώρισα» την πραγματική Τζοβάνα και με «υποχρέωσε» να αναθεωρήσω την άποψη που είχα γι΄αυτην από την προηγούμενη επίσκεψη μου.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζοβάνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζοβάνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού