Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 224 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
2 η επίσκεψη στο εν λογω στουντιο με σκόπο την συνεύρεση με την Μονικα. Μπαινοντας μεσα ενημερωθηκα απο την Κυρια του μαγαζιου οτι εχει την Ευα! Η Ευα ειναι μια νεαρά κορασίδα εκ βουλγαριας στην κατάληλη ηλικια αναπαραγωγής και γεννετικης ορίμανσης(25-26 χρονον), μαυρα μαλλια ισια, γυρο στο 1,70 υψος, και φουλ στα πιασιματα κατι που σημαινει οτι δεν θα αρεσει σε οσους θελουν κοριτσια μοντελακια. Η κοπελα ηταν καινουργια (μαλιστα πρωτη φορα επιανε δουλεια εκει, και ουτε η κυρια της υποδοχης δεν την ηξερε καλα) οπωτε επρεπε να γίνω ο δοκιμαστης της!!! Το δωματιο πεντακαθαρο οπως το αναφερω στην προηγουμενη κριτικη. κανω ντουζακι και μολις ειχα πιασει την πετσετα να σου και η κορασιδα μας! προθυμοποιηθηκε να με σκουπισει με την πετσετα, κατι το οποιο το εκανε με πολυ αισθησιακο τροπο ανεβάζοντας τον κύριο απο κάτω σε στάση προσοχής! Ακολουθησαν τριψηματα επι του πεους απο τον θεσπεσιο κώλο της, αγγαλιες και φιλία σε όλο το σωμα. στην συνέχεια μου πηρε πιπουλα (μετριας βαθμολογίας) όμως επερνε στάσεις για να μπορω να μουσμουλεύω το καλοπλυμένο κωλαρίνι της,μπουτάρες,μουνάκι και ότι υπαρχει στην ευρυτερη οπίσθια γειτωνική περιοχη. Αφου έγινα τουρμπο, ανεβαινει πανω με την πλατη γυρισμενη και αρχιζει την ιππασια. Τετοια θεα δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου. Μπουτάρες και κωλάρα να ανεβοκατεβαίνει πανω κατω, και ταυτοχρονα να πάλετε. στην συνεχεια γυρισε προς τα εμενα συνεχίζοντας την ιππασια και γέρνοντας πάνω μου για να ασχοληθό με τα φυσικά μετρίου-προς μεγάλα βυζόνια της. Εν συνεχεία γυρίσαμε στα 4 όπου έχοντας αυτη την θέα της τεράστιας κωλάρα της και κουνόντας τον με μεγάλη μαεστρια, γέμισα το καποτίδιο με όσο ποιο πολύ σπέρμα μπορούσα. Φιλακια, λιγή κουβεντουλα και με χαιρέτισε.

Συμπέρασμα: Για όσους αρεσουν οι μπουτάρες-κωλάρες-πιασίματα πρέπει να την επισκευτουν. Η κοπέλα δειχνει θέληση και αγάπη για την δουλεια της, και ξέρει πως και τι πρέπει να κανει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Εύα
pornolagnos1
Μέλος
Εγγραφή:
30 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 20 Νοεμβρίου, 2011) 19 Νοεμβρίου, 2011
Προφανως θα αναφερεσαι στη Ευα που εραγζεται εδω και καιρο στο Πιπινου 118.
Το μονο που δεν με κανει σιγουρο 100% ειναι το σημειο που λες :"Η κοπελα ηταν καινουργια (μαλιστα πρωτη φορα επιανε δουλεια εκει, και ουτε η κυρια της υποδοχης δεν την ηξερε καλα) "

Κατα τα αλλα η περιγραφη ταιριαζει "γαντι".....
21 Νοεμβρίου, 2011
Σε αυτήν αναφέρεατι συναγωνιστή. Την έχω πάρει άπειρες φορές (από τα αγαπημένα μου κορίτσια) και οι φωτος του σάιτ όπως και οι υπηρεσίες που περιγράφει ο φίλος μας με κάνουν 1000% σίγουρο ότι περί αυτής πρόκειται. Ελπίζω μόνο να μην την χάσουμε από Πιπίνου γιατί βολεύει καλύτερα και οι συνευρέσεις μου μαζί της μου έχουν γίνει μια γλυκιά συνήθεια.
25 Νοεμβρίου, 2011
Καλησπερα....

Δεν εχω παει στο πιπινου 18 και δεν ξερω αν ειναι αυτη η κοπελα. Ηταν καινουργια στο συγκεκριμενο στουντιο. Παντος για να κανει τοσο καλα προκατακτικα σιγουρα δεν θα ειναι καινουρια στο χωρο των στουντιο χεχε.
26 Φεβρουαρίου, 2012
Και στις φωτογραφίες με την Έυα από Π.118 μοιάζει.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4