Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 92 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επισκεψη στην Εβελινα, μια νυχτα της προηγουμενης εβδομαδας, μετα τις κριτικες συναθλητων.

Περασα με το αναγνωριστικο 30αρι, χωρις να χρειαστει να περιμενω πολυ. Περιμενα αρκετα ομως μεσα στο δωματιο. Μπηκε τελικα το μωρο, ξεντυνομαστε και παμε για τα προκαταρκτικα. ... Τα ποια? Η κοπελα ξαπλωσε με σταυρωμενα ποδια και χερια και χρειαστηκε να κινηθω εγω προς το μερος της και να αρχισω να την χαιδευω για να χαλαρωσει απο αυτη τη σφιχτη σταση. Κοινως, εγω εκανα τα προκαταρκτικα (που το εχω ξαναζησει αυτο, που το εχω ξαναζησει?...α, ναι, θυμηθηκα: με τη δικια μου οταν δεν εχει ορεξη).

Εξαιτιας της αρχικης αμηχανιας ο μικρος αργησε να σηκωθει, βρηκα ομως το καταλληλο κουμπι για να τον βοηθησω και συγκεκριμενα, δυο υπεροχα κουμπια, τα βυζια της Εβελινας. Καλοσχηματισμενα, σφιχτα και με πανεμορφες ρωγιτσες. Ευτυχως με αφησε να τα χουφτωσω και να τα πιπιλισω αρκετα και ομολογω πως τα λατρεψα. Μολις ειδε πως ημουν ετοιμος μου περασε το προφυλακτικο και ξεκινησε μια ρηχη, συντομη και ατεχνη πιπα. Κατοπιν, με ρωτησε τι σταση ηθελα κι εγω την εστησα στα τεσσερα, για να εκμεταλλευτω πληρως τον ευμεγεθη πλαινο καθρεπτη.

Εκει τα πηγαμε καλα. Η αισθηση της τρυπας της ηταν ισως η καλυτερη που εχω νιωσει σε αγοραιο ερωτα, η θεα στην (δουλεμενη, απο ο,τι φαινεται) κωλοτρυπιδα της ηταν αρκετα γκαβλωτικη και οι φωνουλες της προκαλουσαν για ξεσκισμα και δυνατα χτυπηματα. Μονη παραφωνια εδω η ελλειψη χειρολαβων, των οποιων ειμαι μεγας φαν. Χωρις πλακα, πρωτη φορα πηδαγα τοσο α-κωλη κοπελα στα τεσσερα και εχανα την ισσοροπια μου χωρις το σωστο πιασιμο! (Ηρθε η ωρα για Καντυ, με φαινεται).

Μετα το -καλο- τελειωμα ντυθηκε, μου εδωσε φιλακι και εφυγε χωρις να δειχνει βιασυνες.

Με λιγα λογια, ουτε κρυο ουτε ζεστη. Ειναι ωραιο μωρο αλλα απο προκαταρκτικα μηδεν. Για 30ε δεν μπορω να πω πως περασα ασχημα τελικα. Εαν ηταν 40 ομως, δεν...

Θα την ξαναπροτιμησω? Δυσκολα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού