Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 92 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Εβελίνα για όσους δεν την γνωρίζουν είναι ένα γλυκό κορίτσι από τη Ρουμανία με ιδιαίτερα λεπτό σωματότυπο, ξανθιά, φατσούλα όμορφη, σφιχτό και γυμνασμένο κορμί, βυζάκι 2μισάρι , στητό, φυσικό, τέλειο και πολύ ωραίο στην αφή.

Τελευταία μεροκάματα στην πόλη μας έκανε τον φετινό Φεβρουάριο, και εδώ και λίγες μέρες ξαναγύρισε κοντά μας. Στο κατάστημα την βρήκα χαμογελαστή, πολύ κεφάτη, δροσερή και όμορφη όσο ποτέ. Η αναμονή στο κατάστημα μέχρι να βγει στο σαλόνι η Εβελίνα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, από την άποψη ότι από το δωμάτιο που εξυπηρετούσε τον προηγούμενο συναθλητή ακουγότανε πολύ δυνατά οι καυλιάρικες κραυγές της, (παρόλο το θόρυβο που έβγαζε η τηλεόραση μιας που η τσατσά παρακολουθούσε με αγωνία το σήριαλ του Mega η ζωή της άλλης), υποθέτοντας εγώ ότι βρισκόταν σε πρωκτικό πρόγραμμα με ευμεγέθη συναθλητή.

Παρόλο το μεγάλο ζόρι που έβγαλε η κοπέλα μέσα στο δωμάτιο, στο σαλόνι εμφανίστηκε με πλατύ χαμόγελο και καθόλου ταλαιπωρημένη. Αμέσως πέρασα στο δωμάτιο με το απλό πρόγραμμα των 30 ευρώ. Η κοπέλα κάνει τα πάντα σε υψηλότερες τιμές, ενδεικτικά αναφέρω το πρωκτικό στα 80 ευρώ.

Χαμόγελα και αγκαλίτσες στο δωμάτιο είχαμε με την είσοδό της, λίγη κουβεντούλα για το καλωσόρισμα και αρκετά προκαταρκτικά χάδια στα όρθια, που συνεχίστηκαν και όταν ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Έτριψε πολύ δυνατά το μουνάκι της πάνω στην κοιλιά μου ενώ εγώ ασχολιόμουν με τα στητά και καυλωμένα βυζάκια της που τα πιπίλησα δεόντως. Στη συνέχεια ξεκίνησε μια πολύ καλή πίπα, ιδιαίτερα μεγάλη σε διάρκεια και ενώ παρακολουθούσα τα πάντα μέσα από τον πανοραμικό καθρέπτη του δωματίου, το δάχτυλο μου αφού σαλιώθηκε μπήκε μέσα στη πίσω τρυπούλα της που το δέχθηκε ολόκληρο αδιαμαρτύρητα κάνοντας μάλιστα με τον πρωκτό της και συσπάσεις δίνοντας μου μιαν απίθανη αίσθηση.
Στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω κουνήθηκε με χάρη και μαστοριά ενώ παράλληλα μέσα από τον καθρέπτη την συνέλαβα να βάζει δάχτυλο στην πίσω τρυπούλα της, ενώ κουνιόταν ρυθμικά πάνω στον πούτσο μου.
Κατόπιν την έστησα στα 4 και την κάρφωσα πολύ δυνατά δεχόμενη αδιαμαρτύρητα πολύ δυνατό και αδιάκοπο σφυροκόπημα βγάζοντας ταυτόχρονα και κάποιες αρκετά αληθοφανείς καυλιάρικες κραυγούλες.
Το πανηγυρικό τέλος δόθηκε σε ξαπλωτό πισωκολητό που ο σωματότυπος της βοήθησε να γίνει τέλειο, και μέσα σε κτηνώδεις κραυγές.

Μείναμε ξαπλωμένοι κανα 5 λεπτο συζητώντας για τα παλιά και όχι μόνο, με φίλησε σταυρωτά, και αποχώρησε από το δωμάτιο το ίδιο χαμογελαστή όπως μπήκε.

Πέρασα πάρα πολύ καλά, και οι πολύ καλές αναμνήσεις από τις στιγμές που είχα με την κοπέλα όχι μόνο επιβεβαιώθηκαν αλλά ήταν ακόμη καλύτερες από παλιά. Στο κρεβάτι βγάζει φωτιές η Εβελίνα.

Το κορίτσι θα ξεχειμωνιάσει μαζί μας σύμφωνα με τα λεγόμενα του, από μένα θα υπάρξει σίγουρα επόμενη επίσκεψη ίσως και σύντομα, και την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους σας.

Χωρίς να έχω ιδίαν άποψη υποθέτω ότι στο πρωκτικό πρόγραμμα πρέπει να τα σπάει. Κάποια στιγμή θα πρέπει να την τιμήσω και εγώ σε αυτό για να έχω και προσωπική εικόνα της φάσης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού