Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Sex Studio 155522
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
οριτζιναλ μουναρα απο βουλγαρια συμφωνα με τα λεγομενα της!σιλικονατες βυζαρες,πεταχτη κωλαρα και σουπερ εκφυλη φατσα!η γκομενα ειναι πραγματικη τσοντα τι να λεμε τωρα!!με το που την ειδα σκαλωσα ασχημα και εδωσα κατευθειαν το αντιτιμο χωρις δευτερες σκεψεις!
εισοδος της στο δωματιο,φοβερα χαμογελαστη και ευδιαθετη!το ακριβως αντιθετο δηλαδη απο την Σαντρα που πηδηξα τις προαλλες!
μου ορμαει και αρχιζει να μου γλειφει μαεστρικα τον λαιμο και την περιοχη γυρω απο τα αυτια μου!την ξαπλωνω και αριχιζω να την γλυφω και εγω απο την μερια μου!μοσχοβολουσε το κοριτσι!!
μου βαζει την καποτα με το στομα αφου με ειχε κανει ηδη τουρμπο και ξεκιναει να μου τον ρουφαει λυσσασμενα!την σταματαω γιατι νομιζα πως θα τελειωνα εκει της βαζω τα ποδια της στους ωμους μου και αρχιζω να την γαμαω ιεραποστολικα ενω αυτη μου ελεγε yes fuck me baby fuck my pussy και τετοιες αμερικανιες!τα ελεγε ομως γαματα οχι fake και γουσταρα καργα!
ξαπλωνω λιγο να παρω ανασες και με καβαλαει ετσι ωστε να χαζευω τις βυζαρες της!πολυ ωραιο κουνημα ενω παραλληλα της εβαζα τα δαχτυλα μου στο στομα της!ετσι για να εχει κατι να ασχολειται χαχα!
τουμπα στο κρεβατι και το καλυτερο το αφησα για το τελος οπου μου στηθηκε στα τεσσερα με το υπεροχο πωπουδι της να κουνιεται σαν τρελο και εγω να την σφυροκοπω αλυπητα χτυπωντας τα κωλομερια της!γουσταρε ξυλο το μωρο!!
με αυτα και με αυτα δεν αντεξα παραπανω και τελειωσα!
εννοειται πως θα την ξαναπαρω με εφτιαξε πολυ καλα η καυλιαρα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Μέλος
Εγγραφή:
7 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού