Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 20 10
Sex Studio 56998
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
ψηλη νταρντανα με σλικονουχο στηθος και γεματη περιφερεια!φατσα αρξετα ομορφη για την ηλικια της!
την ωρα που περιμενα στο μικρο σαλονακι την ειδα στην τηλεοραση να συμμετεχει σε ταινια εκπαιδευτικου περιεχομενου!ως γνησιος μαλακας ελληνας θελησα να εκπληρωσω μια φαντασιωση μου αυτη του να πηδηξω μια πορνοσταρ!
μπαινει στο δωματιο με αυστηρο υφος και μου κανει συστασεις να βγαλω το μποξερακι μου!ασχημο ξεκινημα!!αυτη δεν ξεβρακωθηκε τελειως παρα φοραγε το κομπινεζονι της σε τετοιο σημειο ωστε να κρυβει την κοιλια της!
αρχιζω να της γλειφω τα βυζια ενω αυτη με κοιτουσε απαθεστατη!μου σηκωθηκε και κατευθειαν μου φορεσε καποτα για να μου κανει ενα επιφανειακο στοματικο δεκα δευτερολεπτων!μου λεει πως θες?της λεω γυρνα στα τεσσερα,,με ειχε ξενερωσει τοσο το υφος της και το ολο στυλακι της που δεν ηθελα να βλεπω καθολου τα μουτρα της!
στηθηκε και αρχιζα να την σφυροκοπαω με δυναμη ενω αυτη κοιτουσε το προσκεφαλι του κρεβατιου χωρις να κανει το παραμικρο!αμετοχη και εκει!
μετα βαιων και κλαδων τελικα καταφερα και τελειωσα στην πρωτη και μοναδικη αυτη σταση!εννοειται πως δεν θα την ξαναπαρω!!
tip,,η υπηρεσια δεν εμφανιστηκε ποτε για αυτο και το 1!
επισης καλο θα ηταν να προσεξει λιγο παραπανω την καθαριοτητα της!δεν γινεται η αλλη να ειναι επαγγελματιας και να μυριζει ετσι!λιγη προσοχη δεν βλαπτει!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 07, 2011
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
Μέλος
Εγγραφή:
7 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού