Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 95 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από αρκετά δύσκολες μέρες, βολτάρισα αναζητώντας κάτι αρκετά καλό να χαλαρώσω. Είχα κελάρει, μήνες τώρα, τη Γαλλιδούλα και όλως τυχαίως, παρόλο που δεν παιρνώ συχνά απ' την περιοχή, βρέθηκα στα σκαλοπάτια της μονοκατοικίας, η οποία είναι εντέχνως καμουφλαρισμένη.
Έκπληξη πρώτη η γλυκύτατη Άννα στην υποδοχή! Καλοσυνάτη και εγκάρδια, μόλις με θυμήθηκε από την Ιπποκράτους (ήταν υπηρεσία προ 2ετίας), κάθησε μαζί μου και μιλήσαμε για διάφορα.
Έκπληξη δεύτερη η εμφάνιση της Εμμανουέλε... Αύρα κλασάτης γυναίκας, που δεν κάνει ούτε λέει τίποτα στο σαλονάρισμα...τα λέει όμως όλα το ειδικό της βάρος. Γυναίκα που υπερέχει και το υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο.
Η μόνη μου επιφύλαξη ήταν το τελείωμα της βάρδιας της αλλά η πρόκληση με νίκησε.
Καθαρότατο δωμάτιο, σφραγισμένη πετσέτα, υδραυλικά άψογα και μετά το ντουσάκι μπήκε στο δωμάτιο μ'ένα μυστηριώδες ύφος που προδιέθετε το επίπεδο της συνεδρίας. Ξάπλα ο Μυστήριος, καβάλα το πλάσμα και άρχισαν τα προεόρτια. Χάδια, φιλάκια, γλυψίματα εκατέρωθεν σε τόνους GFE. Δε χόρταινα τα υπέροχα σε αίσθηση (αν και ρετουσαρισμένα) στήθη της. Το πέρασμα της γλώσσας της από τα δίδυμα και τη βάση του πέους μου έβαλε τις βάσεις για ένα παθιάρικο στοματικό του οποίου η αίσθηση των δοντιών της το έκανε ακόμη πιό spicy!
Η αρχή έγινε καβαλώντας με, δίνοντας έναν άκρως αισθησιακό ρυθμό κινήσεων της λεκάνης της. Μοναδικά απόλαυση! Όσες στάσεις κι αν αλλάξαμε δε μπορούσα να επιλέξω ποιά θα είναι η τελευταία και κρατιόμουν να μην τελειώσω. Στο ιεραποστολικό η γωνία του σώματός της δεν μου επέτρεπε την πλήρη διύσδειση. Στα 4 η θέα της απίστευτη και κάπου εκεί τερματισμένος μέσα της ένιωθα το τέλος να έρχεται. Ένα τέλος που ήρθε, με μένα από πάνω, να της φιλώ απαλά το λαιμό της.
Τα επόμενα δευτερόλεπτα μας βρήκαν με γρήγορες ανάσες και μια μεγάλη αγκαλιά. Δε βιάστηκε να φύγει, ενώ μου αποκάλυψε ότι την είχε πιάσει έντονος πονοκέφαλος από την ημικρανία που την τυραννάει. Ανταλλάξαμε φιλοφρονήσεις, φιλάκι και χαιρετηθήκαμε.
Ένιωθα πλέον πολύ όμορφα και πραγματικά το 50άρι που τόσο δύσκολα βγαίνει πλέον, έπιασε τόπο, παρά το τέλος της Κυριακάτικης βάρδιας με την αδιαθεσία της. Ο αγωνιστικός χρόνος ήταν μακρύς χωρίς ουδεμία υποψία βιασύνης από κείνην.
Όλα πήγαν πρίμα, τά'παμε λιγάκι πάλι με την Άννα και έφυγα πλήρως ικανοποιημένος.
Ερευνώντας λίγο το ιστορικό κριτικών της Εμμανουέλε, συμπεριλαμβανομένης της δικής μου εμπειρίας μαζί της, θεωρώ ότι είναι μια αξιολογότατη πρόταση στους χαλεπούς καιρούς. Γι'αυτούς που η φινέτσα, η ομορφιά, ο σεβασμός, η καθαριότητα κι ο επαγγελματισμός κάνουν τη διαφορά, η Εμμανουέλε βρίσκεται επάξια στο TOP 5!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Εμανουέλλα (Μαρλέν, Μαριλύν)
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
185
Likes:
11.736
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 NICK TRIVE, Sproxe Garsia, Jim25jim

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού