Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 145 10
Sex Studio 288222
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ύστερα από σχετικά μακρά αποχή από το άθλημα και έχοντας την πεθυμήσει βρέθηκα στην Ηλία Ηλιού, πέρασα όπως πάντα με το πρόγραμμα των 100.
Ήρθε, έμεινε ολόγυμνη, και ξάπλωσε, αρχίζω να την φιλώ-γλείφω από την κορυφή ως τα νύχια. Ισπανική. Δάχτυλο στο γατάκι. Περιποίηση στη μικροσκοπική της κλειτορίδα, τραβήγματα στα χείλη. Τριψίματα με τις πατούσες στα γεννητικά. Πριονίσματα με τα κορμιά. Πότε σε στάση 69, απαλά χάδια από τη πλευρά της, τραβήγματα στα γεννητικά. Επαναλήψεις των παραπάνω για αρκετά λεπτά.
Προφυλακτικό, ξαπλώνω, κλείνω τα μάτια, σειρά της να με περιποιηθεί. Στοματικό εναλλασσόμενο με γλειψίματα-ρουφήγματα στις μπάλες, χαδάκια όπου έφτανε, μεγάλης διάρκειας . Προερχόμουν από απραξία μερικών ημερών αλλά ήμουν αρκετά κουρασμένος.
Κάναμε μόνο ιεραποστολικό, φιλιά εκατέρωθεν, απαλά τριψίματα με τις άκρες των δακτύλων στη πλάτη, ελαφρά κουνήματα του κορμιού της, κατά διαστήματα με έσφιγγε δυνατά με τα πόδια, γλυκιά έκφραση του προσώπου, απόλαυση. Μια ζάλη με κυρίευσε, παρακαλούσα να μην τελειώσει ποτέ, έφτασα κάποιες φορές στο παρά τσακ, το καθυστέρησα όσο μπορούσα. Όταν ήρθε το τέλος με έσφιξε με δύναμη.
Ξάπλωσα αποκαμωμένος, έγειρε στον ώμο μου, χαδάκια, κουβεντούλα, δαγκώματα στις ρόγες της με τα χείλη. Αποχαιρετισμός με φιλιά εκατέρωθεν.
Όσο υπάρχει βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες επιλογές μου, όχι μόνο για τις υπηρεσίες της αλλά κυρίως για το άρωμα γυναίκας που μου αποπνέει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαρβάρα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
0
Πόντοι:
676
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού