Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824483
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

* * *

ΕΙΣΑΓΩΓΗ (ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ)

Είναι η 2η φορά που γράφω για κάποια ότι είναι καλό κορίτσι, και επειδή η 1η μου βγήκε κάπως ξινή, πιστέψτε με ότι ήταν το τελευταίο που θα ήθελα να σταθώ, αφού ξέρω άλλωστε ότι λίγους ενδιαφέρει. Παρόλα αυτά, για ένα υπέροχο και γλυκό κορίτσι όπως η Γιασμίν είναι αμαρτία να μην το αναφέρεις. Όχι πως τα άλλα κορίτσια του καταστήματος δεν είναι καλά, για μένα κατά πλειοψηφία είναι, αλλά στη Γιασμίν είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς είναι η αλήθεια.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗ ΓΙΑΣΜΙΝ

Ομολογώ ότι στις φωτογραφίες δε με είχε εντυπωσιάσει και ότι οι κριτικές της ήταν κυρίως μέτριες ή και κακές. Γιατί λοιπόν την επέλεξα; Πιστεύω ότι ο καθένας που ασχολείται με αυτό το σπορ και δεν το κάνει εξ' ανάγκης (αγαμίες), ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει κάποιες φαντασιώσεις του, άλλες καθαρά σαρκικές, άλλες κάτι διαφορετικό. Εμένα οι φαντασιώσεις μου δεν έχουν να κάνουν καθόλου με το σεξ αυτό καθαυτό αλλά με μια ιστορία που πλάθω στο μυαλό μου, κάποιου είδους απωθημένο: σεξ με μοντέλο, σεξ με την κολλητή μου (πραγματοποιημένες πρόσφατα)και τώρα σεξ με την κοπέλα της διπλανής πόρτας, τη Γιασμίν.

Πώς προέκυψε αυτό; Τη Γιασμίν την πρωτοείδα από κοντά την Τρίτη το βράδυ όταν έφευγα από το στούντιο και εκείνη έμπαινε για την επόμενη βάρδια. Απλά ντυμένη, εντελώς καθημερινή σε εμφάνιση, με χαιρετάει χαμογελώντας αυθόρμητα, "καθημερινά". Ειλικρινά μου θύμισε το κορίτσι που συναντάς στο περίπτερο, στο ψιλικατζίδικο, που μένει στο διπλανό διαμέρισμα με τους γονείς της και που θα ήθελες να είχες μια ερωτική εμπειρία μαζί της γιατί "κάτι σου κάνει", αλλά χωρίς να χρειαστεί να της τάξεις σχέση. Έτσι την επέλεξα λοιπόν, κι ας πάμε στο ζουμί.

----ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ----

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ

Έφτασα στο στούντιο γύρω στις 22.30 αρχικά. Όταν ξεκινούσα ήμουν κάπως αναποφάσιστος ποια βάρδια να επιλέξω, τη 2η ή την 3η. Η υποδοχή ως συνήθως ήταν πολύ ζεστή, με προσφορά ποτού, ευγενική υπηρεσία (για τους γνώστες κ. Μαρία), και θερμές χαιρετούρες με τα (πολύ γνωστά πλέον) κορίτσια (Μαρίνα, Ελένη, Αλεξάνδρα). Επειδή ξέρω πόσο ανάγκη έχουν τα κορίτσια να σχολάσουν και να φύγουν όσο το δυνατόν νωρίτερα, επέλεξα να κάνω μια βόλτα και να ξαναπεράσω στις 11 (ώστε να πραγματοποιήσω τελικά τη φαντασίωση της Τρίτης). Ξαναμπαίνω λοιπόν στις 11 με υπηρεσία την κ. Νικολέτα και ανάλογα ευγενική υποδοχή. Βάρδια είχαν η Μπέτυ, η Γιασμίν και η Σάρα.

Η Γιασμίν ,ως καλή επαγγελματίας εκτός των άλλων, είχε φτάσει πρώτη στο στούντιο και ήταν έτοιμη για δουλειά ήδη στις 23.20 (που είναι καλός χρόνος, πιστέψτε με, έχω μεγάλη πείρα από αυτό…). Για άλλη μια φορά με εντυπωσίασε αυτή η απλότητα και ο "καθημερινός" αυθορμητισμός με τον οποίο σε χαιρετάει, μεγάλη διαφορά από στημένα χαμόγελα άλλων κοριτσιών. Δε χάνω την ευκαιρία, λέω στην υπηρεσία "Γιασμίν, απλό πρόγραμμα", δίνω τα 50 ευρώ και πάω στο δωμάτιο.

ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ (ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ)

Όπως είπα και πριν, 23.20 περίπου την κλείνω, κάνω το ντους μου και πριν καν τις 23.30 εμφανίζεται στο δωμάτιο. Η είσοδός της ιδιαίτερα εγκάρδια: "γεια σου τι κάνεις; πώς σε λένε; σε πρόσεξα κάτω που περίμενες σκεπτικός. Είχες κάτι;". "Ό,τι και να είχες, τώρα έχεις εμένα να ξεχάσεις ό,τι σε απασχολεί". Περιττό να μιλήσω για τον τρόπο που με κοιτούσε και μου μίλαγε, λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Το βλέμμα της έλεγε "σε συμπαθώ, θέλω να περάσεις καλά μαζί σου, θέλω να μου κάνεις τρελό σεξ". (Μάλλον τη φαντασίωση της κολλητής έπρεπε να τη ζήσω με τη Γιασμίν τελικά).

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ

Είναι ιδιαίτερα περιποιητική και μάλιστα δε με άφησε πολλή ώρα να την περιποιηθώ εγώ, λες και ένιωθε μια "αίσθηση καθήκοντος" ότι πρέπει πρώτα από όλα εγώ να ευχαριστηθώ που πληρώνω και μετά εκείνη. Τα φιλιά της στο σώμα μου ήταν πολύ ερεθιστικά και ήξερε ακριβώς που έπρεπε να επικεντρωθεί για να με ανάψει. Το στοματικό της ήταν πολύ δυνατό, βαθύ και επίμονο, ακριβώς όπως μου αρέσει.

Στη διάρκεια του σεξ φαινόταν πραγματικά να γουστάρει (σε αγκαλιάζει με δύναμη προς το μέρος της) και αυθόρμητα μου είπε ότι της άρεσα. Σε αυτό βέβαια έπαιξε ρόλο και το πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας με συνεχή αστεία, πειράγματα και γλυκόλογα. Χαριτωμένες και οι ‘μυτούλες’ που θυμίζουν εμπειρία με την κοπέλα σου. Κάναμε περίπου 10 λεπτά σεξ, λίγο εκείνη από πάνω και περισσότερο εγώ μετά. Όπως είπα και πριν, φαίνεται να το γουστάρει και σε τραβάει με δύναμη προς το μέρος της, λέγοντας σου γλυκόλογα. Το τελείωμα ήρθε δυστυχώς με το χέρι, μιας και η κούραση του προχωρημένου της ώρας και η ένταση της ημέρας δε μου είχε αφήσει τις απαιτούμενες αντοχές. Εντύπωση μου έκανε, εκτός από το αυθόρμητο "ευχαριστώ" προς εμένα, η ειλικρινή της διάθεση της για ένα πιο έντονο και μεγαλύτερης διάρκειας σεξ την επόμενη φορά, κάτι που με έβαλε να υποσχεθώ (!).

Είναι καλό μια κοπέλα να γουστάρει πραγματικά το σεξ και να στο δείχνει. Δεν υπάρχει πιο ξενέρωτο πράγμα από το να το κάνει σαν αγγαρεία και να προσπαθεί να σε πείσει ότι γουστάρει. Για να μην το ξεχάσω, από το δωμάτιο βγήκε 23.50 περίπου, δηλαδή η συνεύρεση κράτησε 20 λεπτά.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ

Γνώμη μου είναι ότι υπάρχουν οι αντικειμενικά πολύ όμορφες κοπέλες (πχ Ελένη, Αναστασία) και οι αντικειμενικά πολύ άσχημες (όχι κάποια του καταστήματος νομίζω). Σε αυτές θα συμφωνήσουμε όλοι, αλλά αποτελούν δυστυχώς μόνο ένα 10% επί του συνολικού πληθυσμού των γυναικών. Για τις υπόλοιπες όλες μπορούμε να διαφωνούμε με τις ώρες αν κάποιου του έκανε κλικ κάποια ή όχι.

Για μένα η Γιασμίν, αντικειμενικά, είναι αυτό που λέμε λίγο γεματούλα, αλλά χωρίς να τη χαλάει. Έχει πολύ απαλό δέρμα λόγω ηλικίας, μεγάλο φυσικό στήθος, σχετικά στητό, που ευχαριστιέσαι να περιποιείσαι. Γενικά το σώμα της νομίζω ότι δε θα χαλάσει κανέναν, παραμόνο τους λάτρεις των μοντέλων. Το πρόσωπο της δεν το λες πολύ όμορφο, μάλλον καθημερινό, αλλά έχει κι αυτό την ομορφιά του, ειδικά όταν συνοδεύεται από ένα απόλυτα φυσικό χαμόγελο.

Νομίζω ότι το 7, για τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι εγώ την ομορφιά, είναι δίκαιο. Ενδεχομένως θα μπορούσα να βάλω και λίγο παραπάνω, αλλά κριτική γράφω και πρέπει να είμαι, όσο μπορώ, αμερόληπτος. Ξέρω ότι αντικειμενικά πολλοί θα τις έβαζαν γύρω στο 6 και δε θα μπορούσα να διαφωνήσω. Όπως είπα, πλέον είναι θέμα αντίληψης.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ

Μακάρι να φερόντουσαν έτσι όλες οι κοπέλες σε αυτή τη δουλειά. Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι η χαρακτηριστική της ή αν της έκανα κάποιο κλικ κι αν έπαιξε ρόλο ότι ήταν ξεκούραστη λόγω αρχής βάρδιας. Αυτό μένει να το μάθω την επόμενη φορά, όμως ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα. Και μπράβο της και για έναν άλλο λόγο, ότι παρά την εγκάρδια, πολύ φιλική της συμπεριφορά και την ειλικρινή συμπάθεια, δε σου αφήνει, νομίζω, κανένα περιθώριο να σκεφτείς κάτι παραπάνω του τύπου να κάνετε παρέα, να βγείτε και τέτοια. Πολύ σωστό, επαγγελματικό φέρσιμο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗ ΓΙΑΣΜΙΝ

-γιατί είμαι πιτσιρικάς και μου αρέσουν τα πιτσιρίκια στην ηλικία μου με τα οποία μπορώ να νιώσω ότι είμαι με μια φίλη, ακόμα και με την κοπέλα μου
-γιατί μου αρέσει το χαλαρό σεξ ειδικά όταν συνοδεύεται από περιποίηση και χλιαρή κουβεντούλα
-γιατί μου αρέσουν οι πλούσιες φυσικές καμπύλες
-γιατί δεν μπορώ την ψυχρότητα κατά τη διάρκεια του σεξ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗ ΓΙΑΣΜΙΝ

-γιατί είμαι έμπειρος άνδρας και προτιμώ μια γυναίκα με εμπειρία που θα μου δώσει την αίσθηση πορνοστάρ και "της πουτάνας στο κρεβάτι", όχι ένα κοριτσάκι
-γιατί μου αρέσει το έντονο σεξ και απεχθάνομαι να μιλάω κατά τη διάρκειά του
-γιατί προτιμώ τις γυναίκες με σώμα "μοντελέ", τις γυναίκες που έχουν εμφάνιση που σου κάνει αμέσως το κλικ
-γιατί δε θέλω μεγάλη οικειότητα με μια κοπέλα που κάνω σεξ πληρώνοντας και με βολεύει μια σχετική ψυχρότητα ("απόσταση")

----ΕΠΙΛΟΓΟΣ----

Το ξέρω ότι η κυρίως κριτική μου για την κοπέλα μοιάζει λίγο σαν 1ο ραντεβού παρά με εμπειρία σε στούντιο, αλλά έτσι έχω επιλέξει να το βλέπω, ειδικά όταν βρίσκομαι με κάποια που με κάνει να ξεχνάω ακριβώς αυτό, το πού βρίσκομαι. Θέλω να πιστεύω ότι η κριτική μου χρησίμεψε σε όσους ψάχνουν κάτι παρόμοιο με μένα, αλλά και σε όσους δεν ψάχνουν τέτοιου είδους καταστάσεις ώστε να το αποφύγουν. Ελπίζω η δομή της να βοήθησε και να μην κούρασε, δέχομαι το όποιο σχόλιο προς ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση της επόμενης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Γιασμίν
O
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Νοεμβρίου, 2011
Μια κριτικη που πραγματικα διαβασα με πολυ ενδιαφερον.
Μπραβο.
04 Νοεμβρίου, 2011
Αυτό θα πει κατατοπιστική κριτική! Μπράβο φίλε
04 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστώ CHEYENNE. Το δικό σου μπράβο για μένα ισοδυναμεί με πολλές θετικές ψήφους.

Πιστεύω ότι το ίδιο θα έλεγε και ο bottom, αλλά δυστυχώς είναι banned και δεν μπορεί να γράψει.
O
Orestis_Kou
04 Νοεμβρίου, 2011
Ωραίο γαμέίν μαζί με τη Γιασμίν !
05 Νοεμβρίου, 2011
Ούτε Πανελλήνιες να έδινες... Εύγε...
07 Νοεμβρίου, 2011
Αυτή είναι κριτική! Και το λέω παρόλο που η δική μου εμπειρία με τη Γιασμίν δεν ήταν ανάλογη. Δεν έχει καμιά σημασία όμως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι σκοπός της είναι να ενημερώσει αυτούς που τη διαβάζουν, όχι κάτι άλλο!
07 Νοεμβρίου, 2011
Την καλημέρα μου φίλε Ορέστη. Τέλεια κριτική με επιχειρήματα.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7