Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 305 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 563948
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Ειδα τις φωτο που εχει και εντυπωσιαστικα απο τα βυζια της και τον κωλο της,ετσι και πηγα.Λαθος μου γιατι η ολη διαδικασια ηταν απλα αγγαρεια για την κοπελα και αυτο γιατι εκανε οτι επρεπε και τιποτα περισσοτερο πχ βογγητα εντελως ψευτικα,κωλος οχι οσο καλος στις φωτο(βλεπε photoshop) βυζια φυσικα ουτε μεγαλα ουτε μικρα δεν ξερω τα νουμερα το αλλο που με χαλασε πολυ ειναι οτι οταν ασχολιομουν με τα βυζια της μου ηρθε μια δοση του νεου αρωματος ιδρωτα+τσιγαριλα.Τεσπα φροντισα να τελειωσω στα γρηγορα και την εκανα με ελαφρα πηδηματακια.
Δεν την συστηνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Ξένια
Μέλος
Εγγραφή:
14 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
28
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Νοεμβρίου, 2011
cool64 ευχαριστω για τις πληροφοριες. Κι εμενα μου αρεσε στις φωτο και σιγουρα θα την επισκεπτομουν αν δεν υπηρχε η κριτικη σου! Και καλα ολα τα αλλα τα καταλαβαινω, αλλα να ειναι και απλυτη παει πολυ! Μαυρο!!!!!!!
07 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευτυχως που εγραψες αυτη την κριτικη γιατι την ειχα σταμπαρει. Εμπιστευομαι τα λεγομενα σου τα οποια με γλυτωσαν απο ενα χαμενο ΠΟΛΥΤΙΜΟ 50νταρι. Καλο ειναι να γραφουμε κριτικες και για λιγοτερο γνωστες κοπελλες ωστε να ενημερωνουμε τους συναγωνιστες για τα καθεκαστα. Δεν ειναι δυνατον πλεον οταν υπαρχει τετοια οικονομικη κριση να υπαρχυν τετοιες συμπεριφορες. Και παλι μπραβο για την κριτικη.
07 Απριλίου, 2012
Χρήσιμη κριτική, καθώς αφενός δεν υπήρχε άλλη, και αφετέρου την είχα δει τη Ξένια στο σαλόνι μια μέρα, όμως πήγα με τη σίγουρη 2η κοπέλα της βάρδιας (όπως είχα ήδη προγραμματίσει τότε και ήταν και εγγυημένη), αλλά με ενδιέφερε η Ξενια. Σε παλιότερες εποχές θα είχα παέι ήδη, τώρα με τα ζόρια το ανέβαλα, και μάλλον θα πάει επ'αόριστον το πράγμα.
20 Απριλίου, 2012
ειναι πραγματικα κριμα που η συγκεκριμενη κοπελα ειναι τόσο "παγοκολώνα" ενώ είναι τόσο όμορφη... Την ίδια ακριβώς εμπειρία είχα και εγώ μαζί της.. Λύπη
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4