Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824214
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η επισκεψη εγινε πριν μερικες μερες αλλα οι εντονες της αναμνησεις ηταν λες και εγινε χθες. Απογευματινη βαρδια με την αλλαγη της ωρας ομως μαλλον βραδυνη αφου το σκοταδι εξω επικρατουσε. Εφτασα στο studio καθαρα για την Ελβιρα κοθοτι καλα διαβασμενος απο πριν για το ιστορικο της, πρωτη μου φορα μαζι της και απο κοντα στην πρωτη ματια κατα την παρουσιαση της μου εδωσε την αισθηση μιας γυναικας με αρκετο σεξουαλισμο μεσα της.
Ολιγον μεγαλοκοπελα φουλ του ασσου σιλικονι σε βυζια και μαλλον χειλια, σφιχτο σωμα με πολυ μαλακη επιδερμιδα θα ελεγα, κουνημα, γελια, ναζια συμπλήρωναν την δυναμικη εμφανιση της.
Προγραμματα σε αφθονια οποτε μπηκα κατευθειαν στα βαθια πληρωνοντας το 100αρι για φουλ περιποιηση στην συμπαθητικη κυρια με τα γυαλια γνωστη μου και απο παλιοτερες επισκεψεις.
Το δωματιο καθαρο οπως πρεπει γενικα προβλημα καθαριοτητας δεν ειχα ποτε μου στο συγκεκριμενο χωρο.
Η συνεχεια η οποια ειναι και το ζουμι της υποθεσης αποδειχτηκε ιδανικη.
Βασικα εγινε ενας αχταρμας απο ισπανικο, 69, φιλια και ενα αριστο τσιμπουκι που καπου εχασα την μπαλα.
Αν και το ηθικο ηταν πεσμενο λογω οδηγησης με μηχανη απο μεγαλη αποσταση με αποτελεσμα το κρυο να εχει παγωσει την τσου τσου η Ελβιρα εβαλε μπρος τα μεγαλα μεσα και απο κρυμμενη θεση εντος ολιγου φτασαμε στη θεση καγκελοΜεγάλο χαμόγελο
Με τετοιο ρουφηγμα αλλωστε που εφαγα και νεκρος ναμουν θαχα στυση.
Και ενω η φαση προχωρουσε με την κοπελα να δινει ρεσιταλ επαγγελματισμου και καβλας ταυτοχρονα μπηκε το μπαλονακι στη θεση του και περασαμε στο επομενο σταδιο.
Τωρα τα βογγητα της εγιναν πιο εντονα οσο την επαιρνα και ο ρυθμος μου ανεβαινε καθοδηγουμενος και απο τη δικια της αριστη συμμετοχη.
Αλλαξαμε 2 στασεις αυτη απο πανω και εγω απο πανω της ,στασεις που μου εδιναν και την δυνατοτητα οσο τη γαμουσα να ασχολουμε και με τις βυζαρες της.
Τελευταια κινηση η πισω της πορτα στημενη και ανοιγμενη μπροστα μου στα 4, εκει αγριεψε ακομα περισσοτερο και με μπολικα κινκυ βρισιδια μου εδωσε το πρασινο φως να τα κανω ολα πουτανα, αν και η διαρκεια του κωλογαμισιου ηταν μικρη αφου με προλαβαν οι λευκοι μου παχυρευστοι μου φιλοι αλλα οι συντομες στιγμες ηταν καθε αλλο παρα εντονες και δυνατες λες και ηταν βγαλμενες απο bangbros amateur movie.
Προς τιμην της με την επισημη ληξη της συνεδρειας δεν με παρατησε αλλα εκατσε μαζι μου για παρεα πιανοντας μου την κουβεντα μεχρι να ηρεμησω και να φρεσκαριστω και σχεδον βγηκαμε μαζι απο τον τοπο του εγληματος επιπλεον στοιχειο δηλ του ποσο σωστη επαγγελματιας τελικα ειναι.
Αποστολη λοιπον εξετελεσθη με απολυτη επτυχια ,ακομα καλυτερα αποσο περιμενα και απο οσο φανταζομουν, αν κατακαιρους συντασουσα καλες και τιμιες εργαζομενες αυτη ειναι συγουρα ενα σκαλι και μια ταχυτητα παραπανω στις επιδοσεις της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελβίρα
Μέλος
Εγγραφή:
31 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
45
Likes:
3
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Νοεμβρίου, 2011
Για ποια Ελβίρα μιλάμε; Εκείνη που δούλευε στην οδό Εφέσου;
03 Νοεμβρίου, 2011
Επειδή καί μένα μ'αρέσει αλλά κάτι δεν μου πάει καλά επάνω της , μπορείς να μου πείς άν είναι όντως γυναίκα καί όχι τραβεστί ?
04 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

flyingdutchman ναι γι΄αυτη την Ελβιρα μιλαμε.

URGH την τιμησα στο Εφεσου 11.
Δεν μου εδωσε απολυτως καμια εντυπωση οτι ειναι τραβεστι.
05 Νοεμβρίου, 2011
Έχει ξαναγραφτεί και σε κάποιο thread ότι είναι τραβεστί πάντως. Δεν έχω προσωπικά καμία ιδέα, έχει κάποιος άποψη;
05 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κάποιοι διαιρωτούντο όντως, αλλά εκείνη τους πρόσφερε μέχρι και τσάμπα γαμήσι προκειμένου να δουν ότι είναι γυναίκα.
Π
Πύρκαυλος
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5