Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 190 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Απογευματινη επισκεψη στη Σαρα, μετα τα πολλαπλα υπερθετικα σχολια για την ομορφια της.
Περιμενα αρκετα, τοσο στο σαλονι, οσο και στο δωματιο, αλλα ευτυχως ειχα αφθονο ελευθερο χρονο.
Εξηγω τη βαθμολογια:

7 στην εμφανιση. Η κοπελα ειναι οντως το καλυτερο κορμι που εχω δει γυμνο απο κοντα και που εχω χαιδεψει/χουφτωσει/μαμησει. Το στηθος της ειναι τελειο εμφανισιακα, αλλα θα το ηθελα λιγο πιο σφιχτο. Το 7 οφειλεται στο υπερβολικο μακιγιαζ-κλεοπατρα και στο τατου πεταλουδα-γιγας στη μεση, τα οποια δεν με συγκινουν ιδιαιτερα. Γιατι κουκλα μου?

7 στη διαθεση. Δεν εχω παραπονα, ειχε χαμογελο και αρκετη διαθεση αλλα ακομη δεν ειναι Σαρα-Μαντζαρου ή Αφροδιτη.

5 επιεικως στο χωρο για εναν και μονο λογο: τετοιο Κορμι θελει καθρεφτες δεξια-αριστερα, μπρος-πισω και στο ταβανι, κυριες και κυριοι του καταστηματος! ... αλλα δεν ειχε κανεναν... (ο μικρος πανω απο το νιπτηρα δεν μετραει, ξυρισμα θα ριξουμε ή πουτσο?)

7 συμπεριφορα τσατσας: νοου προμπλεμ εδω

7 σχεση αποδοσης τιμης: περισσοτερο εξαιτιας μου που δεν το ευχαριστηθηκα οσο θα μπορουσα. Η κοπελα προσεφερε πολυ καλη πιπα στα προκαταρκτικα, με ρυθμο και στυλ, χωρις βιασυνες ή τραβηγματα-ξεριζωματα. Μετανιωσα που δεν την αφησα να συνεχισει και να τελειωσω ετσι στο στομα της (με προφυλακτικο, παντα). Ηθελα ομως να την δω ξαπλωμενη και να απολαυσω τη θεα στο στηθος της με ιεραποστολικο. Η τρυπουλα της ειναι στενη, δεν ξερω αν τη σφιγγει κατα τη διαρκεια, και δεν απολαυσα φουλ διεισδυση, ενω, δυστυχως, τελειωσα γρηγορα.

Θα την ξανατιμησω σιγουρα και συντομα. Το αποφασισα την ωρα που χαζευα το κορμι της οσο ντυνοταν. Δεν υπαρχει! Τελεία και καυλα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Μέλος
Εγγραφή:
23 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού