Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 145 10
Sex Studio 288344
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Οποτε βλεπω τη κορμοστασια αυτης της γυναικας με συναρπαζει, καθως το αρχοντικο της βαδισμα ξεσηκωνει την λιμπιντο μου πριν καν την αγγιξει. Αυτο που μου αρεσει ειναι το χαμογελο της, τα καταμαυρα μαλλια και ο τροπος που με κοιταει. Γλυκος αλλα και απομακρος ταυτοχρονα υποδηλωνει οτι κατω απο τα φανταχτερα εσωρουχα κρυβεται μια εκρηκτικη σεξουαλικοτητα καθως και ακρατη θυληκοτητα που περιμενει να την απολαυσω.

Ειχα καποιο διαστημα να την συναντησω και την ειχα πεθυμησει. Σημερα ηταν η καταλληλη στιγμη. Σαλοναρισμα αφου δεν υπηρχε καποιος αλλος, φιλοφρονησεις αλλα και καποιες παρατηρησεις. Λιγο πιο στρουμπουλη μου φανηκε αυτη την φορα αλλα χωρις να εχει χασει κατι απο την γοητεια της. Σωστα κατανεμημενα τα οποια περιττα κιλα επανω της δεν με προβληματισαν ιδιαιτερα. Αυτο ομως ειναι μια προσωπικη και υποκειμενικη εκτιμηση γιατι τα γουστα διαφερουν. Μπαινω με 60, Περιμενω λιγο και ερχεται. Ξαπλωνει στο κρεββατι και βγαζει τα εσωρουχα της. Εγω δεν χανω την ευκαιρια και αρχιζω απαλο μασαζ στην πλατη της. Φιλακια στο λαιμο της παραλληλα με το μασαζ χουφτωμα και ζουληγμα της θεσπεσιας κωλαρας της. Γλυψιμο στις γαμπες της και στα μπουτια της. Γυρισμα μπροστα και γλυψιμο του πιο γλυκου σημειου της. Αρχιζει να συστρεφει το κορμι της, εντονοι σπασμοι, χαιδεμα των μαλλιων μου και καθοδηγηση του αιδοιου της στην γλωσσα μου. Αυτο συνεχιστηκε για καμποση ωρα και υστερα ηρθε η σειρα της για στοματικο. Φιλακια στο στηθος, μηρους, κοιλια ενιωθα την γλωσσα της να με καιει. Υπαρχει μια ανατριχιαστικη αισθηση οταν το κανει αυτο. Περασμα προφυλακτικου και γλυψιμο με μπολικο σαλιο καθως και στις μπαλλες. Η γλωσσα της πηγαινε πανω κατω στον κορμο. Ξαπλωνει ανασκελα και ανοιγει τα ποδια. Κλεινει τα ματια και με τραβαει μεσα της. Αυτη η αισθηση δεν περιγραφεται.
Γλυκεια προσμονη και αρχιζουμε τα φιλακια σε λαιμο και στομα. Τρυφερη, βαζει το δαχτυλο μου στο στομα της και αρχιζει το πιπιλισμα. Δεν χορταινα να την κοιταω, Πανεμορφη καθως ειχε βυθιστει στην ηδονη, με τελειωσε με τον πιο γλυκο τροπο. Με κρατησε μεσα της και ενιωθε τους σπασμους μου. Τα χερια της γυρω απο το κορμι μου σφιχτα δεν με αφηναν να δραπετευσω μεχρι να με στραγιξει τελειως. Βγαινω ακομα σκληρος απο μεσα της και σκυβει και αρχιζει παλι στοματικο. Πιο χαλαρα αλλα με κανονικο ρυθμο, συνεχισε για λιγο και μετα με αφησε.

Δεν εχω λογια... Ισως η καλυτερη μου φορα μαζι της. Την πετυχα σε τρελλα κεφια και εφυγα ζαλισμενος παραπατωντας. Το καλυτερο δωρο που θα μπορουσε να μου χαρισει, πραγματικα απο τις πιο ομορφες συνεδριες. Σιγουρα θα την θυμαμαι για πολυ καιρο... Βαρβαρα μου σε ευχαριστω.



Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 30, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαρβάρα
Υπηρεσίες
vaglis
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
20
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού