Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271322
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Οτι και να πω για την Παολα ειναι λιγο. Δεν ειναι τυχαιο που ειναι ακομη η καλυτερη σε υπηρεσιες. Δεν χρειαζεται να κανεις ντορο γυρω απο το ονομα σου αφου αυτοι που σε ξερουν γνωριζουν σε ποιο επιπεδο βρισκεσαι. Μεσημερακι τετοια μερα δεν υπηρχε κοσμος, χρυση ευκαιρια για μενα να την ξανασυναντησω.

Περασμα απο την ευγενικη υπηρεσια που εμοιαζε καπως με την Νατασσα Γερασιμιδου, τουλαχιστον στο μαλλι αφανα. Απλο παραβολο και εισοδος στο δωματιο, καπως μικρο αλλα με ντουζιερα. Ερχεται η κοπελλαρα μεσα στο χαμογελο αφου ειμαστε παλιοι γνωριμοι. Γδυνεται και βλεπω οτι τα βυζια της φαινονται πιο μεγαλα απο την τελευταια φορα που την ειχα δει. Αυτο ειναι και το υπερατου της. Δεν χορταινω να τα γλυφω, να τα πιανω, και μου αρεσει οπως πεφτουν στο προσωπο μου οταν ειναι επανω μου.

Ξεκινημα με ισπανικο, ντελιριο, κατοπιν πιπα με πολυ ομορφο ρυθμο. Καραμελλωμα και ρουφηγμα. Φυσικα επιανα και χουφτωνα οπου ηθελα, αρκετα γενναιωδωρη η Παολα σε αυτο. Ανεβαινει πανω μου φοβερα θερμη, στην συνεχεια ιεραποστολικο με φιλακια και τελος τελειωμα στην κοιλια της αφου ειχα κουραστει λιγο πριν.

Η γυναικα αυτη κανει ερωτα καλυτερα και απο την κοπελλα σου γιαυτο θεωρω πολυ τυχερο τον εαυτο μου που την εχω γνωρισει. Την επισκεπτομαι οποτε μπορω. Εχει μερακι σε αυτο που κανει και δινει γενναιοδωρα και στους αλλους κατι απο την χαρη της. Αυτο ειναι το χαρισμα της. Παολα σε ευχαριστω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Υπηρεσίες
vaglis
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
20
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού