Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 128 10
Sex Studio
154684
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η Ίρα (ή Ειρήνη όπως μου την είπε η τσατσά) έλειπε για μεγάλο χρονικό διάστημα,διότι έγινε πρόσφατα μανούλα.Και τώρα επέστρεψε μιας και είναι δύσκολη η ζωή στην σύγχρονη Ελλάδα του Τζέφρι και από 'κει που ήταν να κρεμάσει τις .......ζαρτιέρες της επανήλθε στο πεδίο μάχης.Δεν την είχα δοκιμάσει παλιότερα για να κάνω σύγκριση αλλά μπορώ να πω ότι καλώς επέστρεψε.Φοβερή όρεξη και διάθεση.Αρνητικό σημείο ότι δεν μπορούσα να παίξω όπως ήθελα με τις τεράστιες βυζάρες της,γιατί ακόμα θήλαζε την μικρή της και είχε γάλα!!!!!! Ετσι ήμουν λιγάκι διστακτικός.Κατά τ'άλλα, μ'έσφιγγε με δύναμη πάνω της και με φιλούσε με πάθος,μιλώντας με αυτή την καβλωτική μογγόλικη προφορά και φυσικά αυτή την διάθεση είναι που πληρώνουμε για να βγάζει η κάθε κοπέλα.Ευχαριστημένος λοιπόν.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Ίρα Τατάρα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Οκτωβρίου, 2011
Εγώ είχα πάει πριν 1,5 χρόνο, μια φορά όλη κι όλη, μετά την έχασα και τώρα δεν έχω λεφτά πιά. Πριν 1,5 χρόνο δεν έγραφα κριτικές και έτσι δεν έγραψα ποτέ για την Ίρα. Ήταν τρομερά δυνατή εμπειρία, λες και τρέχαμε στις στεπες. Θυμάμαι ακόμη τη φωνή της και τα λόγια της. Και είχε δίκιο σε αυτά που μού είπε. Θυμάμαι επίσης ότι μετά φεύγοντας δεν είχα δυνάμεις να περπατήσω, δεν ένοιωθα τα πόδια μου. Χαίρομαι που είναι καλά και έχει ένα παιδάκι. Ιρα να σού ζήσει, γερό και τυχερό να είναι. Και εσύ να είσαι πάντα καλά και σε ευχαριστώ πολύ για τότε!
ICCAROS
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1