Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 86 10
Sex Studio 111249
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αυτή!Αυτή η ακατανίκητη επιθυμία της σάρκας να έρθει σε επαφή με κάποια άλλη, η επιθυμία να "ξεγελαστώ" από μια πόρνη και να κάνω έρωτα.Δεν μπόρεσα να αντισταθώ,να κρατηθώ άλλο.Μήνες είχα να έρθω σε επαφή με μια ιερόδουλη.Από τη μία η ανησυχία στην εργασία μου και από την άλλη η κρίση που μαστίζει τη χώρα μας,δεν είχα καμιά όρεξη να κάνω το βήμα.Όμως υπέκυψα με τον φόβο ότι ίσως να μην το ευχαριστηθώ.
Τρίτη ήταν,όταν αποφάσισα να βγω να περπατήσω στους δρόμους όπου οι οίκοι ανοχής έχουν τον πρώτο λόγο.Κωνσταντινουπόλεως,Κασσάνδρας,Ιερά οδός,Σπύρου Πάτση.Τελικά χώθηκα στον παράδρομο Σερβίων.Νωρίς το βράδυ με περίμενε εκεί η Σουζάνα.Πρώτη φορά την έβλεπα.Μου άρεσε.Είχε κάτι το διαφορετικό από όσες είχα δει στους υπολοίπους οίκους ανοχής.Φαινόταν να μπορεί να μου προσφέρει το παιχνίδι που επιθυμούσα.Το παιχνίδι του μυαλού όπου είμαι ξεχωριστός,μοναδικός για εκείνην.
Αρχικά δίστασα.Η τιμή των 50 ευρώ είναι πλέον τσουχτερή.Η κυρία όμως που με υποδέχτηκε μου πρότεινε την τιμή των 40 ευρώ και φυσικά πέρασα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Το δωμάτιο συμπαθητικό και αξιοπρεπές,όπως και την τελευταία φορά που είχα πάει στον ίδιο χώρο.Ζήτησα να πλυθώ και με οδήγησαν στο μπάνιο.Μετά από την κατάλληλη προετοιμασία ήμουν στο δωμάτιο αναμένοντας την Σουζάνα.Είναι μια γυναίκα με όλη τη σημασία της λέξεως.Με όμορφο πρόσωπο και κοντά μαλλιά,όμορφο καλοσχηματισμένο στήθος και κώλο.
Όταν η Σουζάνα έκλεισε πίσω της τη πόρτα του δωματίου ένιωσα ένα ρίγος να διατρέχει όλο το κορμί μου.Μόλις με άγγιξε μια θαλπωρή με κυρίευσε.Πολύ γλυκιά κοπέλα.Με πλησίασε,μου μίλαγε ήρεμα και ερωτικά ενώ με άγγιζε στα ευαίσθητα σημεία.Με ερέθιζε!Την αγκάλιασα σφιχτά,της χάιδευα το κορμί ενώ άγγιζα το όμορφο στήθος της.
Είχα ετοιμαστεί για το στοματικό έρωτα.Μου προσέφερε έναν εξαιρετικό στοματικό έρωτα μέχρι να περάσουμε στο επόμενο στάδιο της μύησης.Η εισχώρηση στο σώμα της!Ξεκινήσαμε με την κλασική στάση για να την βλέπω.Το σώμα της ανέδυε μια όμορφη οσμή που με ερέθιζε ακόμη περισσότερο.Το τέλος της μύησης μας βρήκε σε στάση με εκείνη στα τέσσερα!Ήταν τέλειο!
Φεύγωντας αφού ευχαρίστησα τη Σουζάνα και την κυρία,κοίταξα το ρολόι μου από περιέργεια.Η συνεύρεση πρέπει να κράτησε γύρω στα 35 λεπτά ίσως και περισσότερο και όλα αυτά με 40 ευρώ!
Ευχαριστώ Σουζάνα!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Σουζάνα
Escher
Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού