Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 13 10
Sex Studio 32214
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βραδινή εξόρμηση πριν μερικές μέρες. Έβαλε κρύο και είπα να ψάξω συντροφιά στην γύρω περιοχή του Βοτανικού.. Γενικά ήταν κάπως υποτονικά τα πράγματα, που δεν το περίμενα. Μετά απο την "επισκόπηση" μερικών μαγαζιών κατέληξα στο συγκεκριμένο, γιατί η κοπέλα μου έκανε το "κλίκ"... Μέτριο ύψος, με τις πλατφόρμες ήταν λίγο πιο ψηλή απο εμένα. Ωραίο δέρμα, κάπως άσπρο, το οποίο το προτιμών απο το μαυρισμένο. Κωλάρα με τα όλα της, και βυζιά εξίσου καλά μέτρια προς μεγάλα και στητά. Μεσογειακή γκόμενα με λίγα λόγια. Πέσανε οι πρώτες ματιές απο το σαλόνι όπου με είχε δει και πριν και κάτι με προιδέασε πως θα περάσω καλά.

Είχα ήδη κάνει ντουζάκι πριν φύγω απτο σπίτι, οπότε δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την ντουζιέρα του δωματίου. ( μου το πρότεινε η τσατσά αν ήθελα - και η τσατσά όκ σε γενικές γραμμές, ήσυχη γυναίκα ). Δεν πέρασαν και πολλά λεπτά, να'σου η Μαρίζα στο δωμάτιο. Αυτός ο ήχος απο τα τακούνια που ολοένα αυξάνεται η ένταση του όταν προσεγγίζει η κοπέλα την πόρτα, είναι σαν ναρκωτικό... Εθισμός μεγάλος, και είναι πιστεύω "όλα τα λεφτά" πολλές φορές. Κάτι μαγικό. Με είδε με τα ρούχα η Μαρίζα και απόρησε, χαριτολογώντας. Της λέω θα μου τα βγάλεις εσύ μωρό μου και με κοιτάει με ένα πουτανέ βλέμα όλο νόημα.. Ξέρει τι κάνει η μικρή και πότε ακριβώς να το κάνει. Ξεκίνησε να μου παίρνει πίπα ενώ της μιλούσα ήδη, δεν το έκανε επειδή βιαζόταν αλλά μου τον έπαιζε ήδη απο πρίν και απλά έβαλε τον σκούφο ( γιατί κάνει και κρύο μην πάθουμε και τίποτα... ) και σαν να μην συνέβαινε τίποτα τον έχωσε στο στόμα της. Προς στιγμήν πάγωσα με την απλότητα στην κίνηση αυτή αλλά μετά το γούσταρα γιατί έπιασε δουλειά η Μαρίζα και μάλιστα την έπιασε πολύ σωστα. Βαθειά και υγρή, με φτυσίματα και παίξιμο στα αρχίδια. Τι άλλο να ζητήσει κανείς ένα κρύο βράδυ του Οκτώβρη. Άψογη και χωρίς φρού φρού και αρώματα, και περιττά βογγητά ότι δήθεν της αρέσει και τέτοια. Η κοπέλα το έχει σπουδάσει το αντικείμενο.

Οι ματιές δίναν και παίρναν, και σιγά σιγά περάσαμε και στο παρασύνθημα. Ανέβηκε απο πάνω μου όπως ήμουν καθιστός και ξεκίνησε το ροντέο! Τον έχωνε βαθειά μέσα, δεν τον ντράπηκε ούτε στιγμή. Δυνατό γαμήσι εξαρχης, χωρις μη και όχι εδώ και εκεί και τέτοια τραγικά. Παίξιμο και πιπίλισμα με τα βυζάκια της, μερικά ήπια σκαμπίλια στους γλουτούς της που είχαν στρογγυλοκάτσει και αγκαλιάζανε τα πόδια μου τόσο ωραία. Έδειξε να γουστάρει και αυτή με όσα διαδραματίζονταν στο κρεββάτι. Άψογη συμμετοχή σε όλους τους τομείς. Η μόνη αλλαγή έγινε όταν την έστησα στα τέσσερα για να έχω θέα την κωλάρα της που εξαρχής γούσταρα με το που την είδα. Εκεί ήταν ακόμα καλύτερα, έσπρωχνε προς τα πίσω. Ερχόταν στο καβλί μου με φόρα και δεν το λυπόταν. Πολυ καλή η Μαρίζα, δεν μου άφησε περιθώρια για δεύτερες σκέψεις!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρίζα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
9 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού