Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 104 10
Sex Studio 150939
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά τη ζοχάδα από την απαράδεκτη εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι, πήρα τους δρόμους για να αλλάξει η διάθεσή μου. Θα ήμουν βέβαια ψεύτης αν δεν ομολογούσα ότι μια κλεφτή ματιά στις βάρδιες ανά ίδρυμα τις έριξαμ πριν ξεκινήσω. Η επιλογή της Νικόλ έγινε μετά από στρίψιμο της δεκάρας, με τη Ρωσίδα στη μία μεριά και την Αμάντα (Σπύρου Πάτση) από την άλλη. Η θεά τύχη «έδειξε» Νικόλ, με την οποία είχα ξαναπάει και παλιότερα και οι εντυπώσεις μου ήταν εξαιρετικές. Στο δρόμο έκανα και μια στάση στη Βούρβαχη, αλλά η νεαρά της βάρδιας δεν μου έκανε κλικ.
Αφιξη στο στούντιο όπου εκτός από τη Νικόλ ήταν και ακόμα μια κοπέλα (δεν θυμάμαι το όνομά της). Αφού έβγαλα να πληρώσω, η ευγενέστατη κυρία της υποδοχής μου πρότεινε να πάρω και τις δύο με κάποια έκπτωση (80 αντί για 100), αλλά έτσι κι αλλιώς στο πορτοφόλι υπήρχαν μόλις 60 ευρώπουλα. Κοντοστάθηκα λίγο είναι η αλήθεια, μπας και πεταγόμουν να βγάλω από ΑΤΜ κάνα φράγκο παραπάνω αλλά τελικά έμεινα. Και καλά έκανα όπως αποδείχτηκε αφού η εικοσάλεπτη συνεύρεσή μου με τη Νικόλ ήταν απολαυστική. Ψηλή, ξανθιά, με μικρό στήθος, πράγμα που ξεφεύγει από τα γούστα μου, αλλά με βλέμμα μέσα στην καύλα και την τσαχπινιά. Τα πολύ καλά ελληνικά της είναι πασπαλισμένα με αυτή τη χαρακτηριστική ρωσική προφορά που εμένα με φτιάχνει ακόμα περισσότερο. Μετά την είσοδό της στο δωμάτιο ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε τα χάδια και τα γλειψίματα στο στήθος και στο λαιμό, τα οποία και ανταπέδωσα. Φάνηκε να το ευχαριστιέται κι αυτή αφού οι ρώγες της μετά το πιπίλισμά μου έβγαζαν μάτι. Η πίπα της ήταν αρκετά καλή όμως εγώ ήθελα όσο τίποτα άλλο να περιποιηθώ το πεντακάθαρο μουνάκι της. Γυρίσαμε σε στάση 69, όπου πραγματικά χάθηκε η μπάλα. Για περίπου 2 - 3 λεπτά γλείφαμε ο ένας τον άλλο με λύσσα. Την σταμάτησα για να μην τελειώσω και τη γύρισα ανάσκελα όπου ανέλαβα την αποκλειστική περιποίηση της τρυπούλας της. Οσο την έγλειφα μου έλεγε διάφορα στα ρώσικα και μετά μου ζήτησε επιτακτικά να μπω μέσα της. Της σήκωσα τα πόδια ψηλά και άρχισα να τη γαμάω γρήγορα και δυνατά. Φώναζε πολύ και οι κινήσεις μου έγιναν πιο αργές. Η στροφή αυτή σε πιο GFE καταστάσεις έδειχνε να της αρέσει αλλά αφού ανέβηκε πάνω μου και κυρίως μετά την αλλαγή σε πισωκολλητό τα πράγματα αγρίεψαν και πάλι. Δυνατό σφυροκόπημα εκ μέρους μου και εκείνη με κοίταζε στον καθρέφτη και μου ζητούσε να τη γαμάω δυνατά. Μετά από λίγο ήρθε το τέλος. Αφού της έδωσα ένα φιλί στην πλάτη σηκώθηκε και έφερε τα βυζάκια της στη μούρη μου και άρχισα και πάλι να της τα πιπιλάω. Σιγά σιγά τραβήχτηκε, μιλήσαμε λίγο για τις αναδουλειές που έχουν εδώ και λίγο καιρό (ευκαιρία να ρίξετε λίγο τις τιμές εδώ που τα λέμε) και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για κάποια στιγμή στο μέλλον.
Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι, ειδικά για αυτούς που γουστάρουν συνδυασμό GFE και PSE καταστάσεων, η Νικόλ είναι από τις πολύ καλές περιπτώσεις που κυκλοφορούν αυτόν τον καιρό στα στούντιο της Αθήνας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
12 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού