Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 13 10
Sex Studio 32214
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Νυχτοπερπάτημα στο Γκάζι και μαζί με αυτό έριξα και μία τσάρκα σε δυο τρία μαγαζιά. Κατέληξα στην Τζένη γιατί φάνηκε η πιο πρόθυμη και η πιο κεφάτη απο τις 5-6 που είδα συνολικά. Έχει μελαμψό σώμα, πιο πολύ προς το μαυρισμένο, ωραίο βυζί μεγάλο σχετικά σε μέγεθος και φυσικό κατά πάσα πιθανότητα, και είναι ό,τι πρεπει για παιχνίδια ( η ίδια η κοπέλα ) αφού είναι σχετικά μικροκαμωμένη. Μπαίνοντας στο στούντιο με υποδέχθηκε μια καλή τσατσά, την οποία την θυμάμαι απο άλλα περάσματα σε στούντιο αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να θυμηθώ απο ποια. Εξυπηρετική, με ρώτησε αν θέλω να κάνω μπανάκι πριν έρθει η κοπέλα, και άλλα τέτοια ωραία. Ήταν και ήρεμα τα πράγματα γενικά τη στιγμή που πήγα οπότε υπήρξε και καλύτερη επικοινωνία.

Έκανα το ντουζάκι μου και με το που τελείωσα σχεδόν μπήκε και η Τζένη. Στην αρχή πήγε να φύγει βλέποντας ότι δεν έχω τελειώσει αλλά της είπα να κάτσει. Ξεκινήσαμε με χαλαρή κουβέντα. Αρκετά άνετη και διερευνητική με το βλέμα της. Ίσως το έκανε επίτηδες για να με κάνει να καβλώσω. Ωραία η κουβέντα δεν μπορώ να πώ, αλλά όπως ήμουν απο το μπανιο γυμνός πήγα και πιο κοντά της, και της έδωσα να καταλάβει πώς ήρθε η ώρα για "εργα"! Έβαλε την καπότα περίτεχνα με το στόμα, ρουφώντας τον πούτσο μέχρι μέσα για να μπεί καλά. Όση ώρα μου τον έγλειφε μου έπιανε τα αρχίδια και τα ζούλαγε απαλά. Φάνηκε γνώστρια του αντικειμένου, βαθιά πιπα, αρκετά υγρή και δυνατή ανα διαστήματα. Δεν βαρέθηκε ούτε στιγμή και δεν μου είπε απο μόνη της να την γαμήσω. Δεν έδειξε βιασύνη δηλαδή. Σε μία στιγμή έριξε και ένα ωραίο και τσοντάδικο φτύσιμο και μόλις είδε ότι μου άρεσε χαμογέλασε με νόημα.

Εγώ είχα καταπιαστέι με τα βυζιά της που ήταν ο ορισμός της έννοιας "μαστάρια". Φυσικά, μεσαία προς μεγάλα, με πολύ ωραία ρώγα και με εξίσου ωραίο δέρμα, νεανικό. Όχι πως γεράσαμε, αλλά καμια φορά βλέπεις νέες κοπέλες με ταλαιπωρημένο δέρμα και ξενερώνεις. Τέλος πάντων, έδειχνε να καβλώνει και αυτή με τα παιχνίδια, και μετά απο το ρεσιτάλ του τσιμπουκιού, την έβαλα να κάτσει σε κανονική ιεραποστολική στάση, αλλά με τα πόδια της κλειστά και στους ώμους μου. Έβγαλε και τα παπούτσια για να είναι πιο άνετα και ξεκίνησε η "μάχη". Στην αρχή ζορίστηκε και δεν μπορούσε να τον πάρει όλο καθώς ήμουν και εγω λιγο αγαρμπος απτις κάβλες αλλά συγχρονιστήκαμε και απέδωσε καρπούς η συνεργασία. Δεν ήταν καθόλου απαθής καθολη την διάρκεια, με χάιδευε, "μιλούσαμε" πότε με ωραία λογάκια πότε με μερικές προστυχοφράσεις στις οποίες ανταποκρινόταν και έδειχνε και με το βλέμα της τις προθέσεις. Δεν άλλαξα πολλές στάσεις, έμεινα "σταθερός" σε δύο εναλλαγές, απλά διήρκησε πολλή ώρα η καθεμία. Στο τέλος την έβαλα αυτήν στα πλάγια και εγώ απο πάνω στα γόνατα να την παίρνω και να της περιεργάζομαι τα βυζάκια. Όμορφη βραδιά και σωστή επιλογή το Τζενάκι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 12, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
2 Αυγ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού