Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824447
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Σαββατο γύρω στις 7 πήγα για την Ελένη.Αλλα ήταν μπροστά μου ενας άλλος νεαρός,που θα την επαιρνε για μια ώρα ή και παραπάνω αν το αποφασιζε στην πορεία.Δεν μπορούσα να περιμένω.Είχαν κόσμο και δεν εκανε πασαρέλα επίσημα κανενα κορίτσι σε εμένα και σε άλλους δυο που περιμεναν στο σαλόνι.Η τσατσά ευγενική,μην σου πω παραπάνω από ότι επρεπε,ήθελε σωνει και καλά να με κερασει κάτι να πιω.Καθως ημουν στο σαλόνι είδα ενα ξανθό κορίτσι με μαλλιά σαν της barbie . Δεν μου παρουσιαστηκε αλλα καταλαβα απο το ταουαζ στο κώλομέρι ότι ήταν η Σαρα που την είχα δει στις φωτογραφίες. Ειναι δηλαδή που την ήξερα απο τις φώτο τις καινούργιες.Πολύ ωραίο αυτό το στυλ να το κρατήσει με το μαλλι λες και είναι κούκλα barbie.Παιδιά εχει ωραία φατσούλα, εχει στρογγυλα ματάκια και σε κοιτάζει αθώα να το πω,γλυκά πολύ πάντως.Οταν αρχίζει και μιλάει φαίνεται λίγο ατίθαση,είναι ο τροπος της ετσι ζωηρη και ατιθαση,αλλα εχει γλυκό προσωπο,πρεπει να είναι μικρούλα κάτω από 22,για αυτό στον τίτλο της κριτικής την λέω μωρό.
Με έβαλε η τσατσά στο 1 δωματιο για 200 ευρώ με την Σαρα.Δεν είχα διαβασει κριτικές απλώς φωτογραφίες είχα δει και είδα και στην πραγματικότητα ποσο γκομενάρα ηταν και για αυτό την επέλεξα.Αλλωστε την Ελένη δεν μπορούσα να την παρω,γιατί ήταν κλεισμένη.Η Σάρα εχει ωραίο σώμα,αλλα λίγη κοιλίτσα που δεν κολλάει με το υπολοιπο τελειο σωμα της.Μου είπε ότι εχει σκοπό να βελτιώνεται συνεχώς ότι λίγο καιρό εχει αρχίσει στο στούντιο. Είναι ατίθασο κορίτσι,παντως μπήκε με ορμή μεσα στο δωμάτιο.Με ρωταγε συνεχεια τι θες να σου κάνω,τώρα τι θες?? Τώρα?? Ειχε μια αγωνία να μην κάνει κατι που δεν μου αρεσει και είχε αγωνία να περάσω καλά.Εμένα δεν με χάλασε αυτό,αντίθετα ενιωθα ότι νοιάζεται για εμένα.
Εκανε κοπλιμέντα για διαφορα σημεία του σώματος μου. Γλωσσόφιλα δεν εδωσε και νομίζω ότι δεν δίνει,δεν είχε διαθεση παντως για φιλια στο στόμα.Μου εδωσε για αρκετή ώρα το νινί της να το περιποιηθώ με το στόμα μου και δεν μου ελεγε να σταματήσω. Μετά μου εκανε δυνατή πίπα και ήταν στο πλαι και εβλεπα το προσωπο της και τα χείλη της που είχαν βεντουζάρει το πέος μου και το εκανε για πολύ ώρα αυτό με μανία.Ενιωθα δυνατα την πίπα και ας φορούσα προφυλακτικό.Μετα με καβάλησε reverse cow girl με μανία πάλι.Ενιωθα έντονα την τριβή του πέους μου με το νινί της.Εδινε κάποιες φορές αποτομες εντολές όπως άντε μπρος ξάπλωσε να σε καβαλήσω,για αυτό την λεω ατίθαση.Και αφού το είπε ετσι απότομα με καβαλησε με μανία. Δεν με εβρισε,απλώς από την ορμή της,από την κάυλα της ,μου εδινε με ατίθασο τρόπο οδηγίες για το τί στάση θα κάνουμε και με πιο ατιθασο και λυσσασμένο τροπο εκτελούσε κάθε σταση.Δεν με χαλασε που ήταν ατιθαση.Θα με χάλαγε αν ήταν ατιθαση στα λόγια και οχι στην πράξη. Αλλα στην πράξη τα κάνει ολα με πολύ ορμή.Κάναμε στασεις στα τεσσερα,στο πλαι,ιεραποστολικό,αλλα αυτή από πάνω είναι καλύτερα και χτυπιέται πάλι με μανία. Οσοι την έχετε δοκιμάσει ξέρετε για τον εντονο τροπο που κάνει σεξ απο πάνω και που παίρνει πίπα.Την πήρα στο τελος πρωκτικό,αλλα πολύ στενη η τρύπα της.Εριξα εναν τονο λιπαντικό και γλιστρησα μετα από λίγο,μεσα της.Με βοηθησε και αυτή με το χέρι της οδηγούσε το πεος μου στο σωστό σημείο.Μετά αργά εκανα κινήσεις μπρος πίσω και αυτή πρεπει να καβλωνε γιατί είναι προσφατη εμπειρία για αυτήν το πρωκτικό και ερεθίζεται εντονα αν τριβεις ταυτοχρονα το νινι της.Επίσης από πίσω πορτα δεν μπορείς να την πάρεις εντονα,αγρια αλλα είναι τοσο σφιχτά που νιώθεις ωραία ακομα και με τις αργές κινήσεις που κάνεις.Πολυ στενος ο πρωκτός της σαν μεγγενη με είχε αρπάξει.Κοντευα να χύσω από το αργό στενό βασανιστικο μεσαέξω και καποια στιγμή βγήκα απότομα και παίζοντας λίγο το πεος μου εχυσα μεσα στο προφυλακτικό.Στο τέλος καθίσαμε και μιλήσαμε για 5 λεπτά...Δεν εκανα δευτερη εκτόνωση,δεν είχα χρόνο γιατί φαγαμε το χρονο μας στην αρχή στο στοματικό σεξ,αλλα τα ευχαριστήθηκα ολα.Δεν είναι σαν την Αλίκη,στην συζήτηση,αλλα αν της ανοίξεις την συζήτηση,ανταποκρίνεται και προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις ότι είναι φίλη σου,προσπαθεί να μιλησει για το θεμα που της λες,ασχετα αν δεν το γνωρίζει και πολύ καλά..Ειναι ζωηρή ατίθαση και εμένα δεν με χαλάει γιατί ολα τα κάνει με μεγάλη ένταση λογω του ατιθασου χαρακτήρα της.Είναι ο τροπος της ετσι να μιλάει λιγο ζωηρά και αποτομα,αλλα σου δείχνει αγαπη,το βλεπεις στο προσωπάκι της και στα γλυκα στρογγυλα ματάκια της και επειδή είναι καινούργια εχει αγωνία να σου κάνει ακριβως αυτό που σου αρέσει. Μπαίνω στον πειρασμό την επόμενη φορά να κάνω 2 φορές φουλ προγραμμα μαζι της για να κάνω και δυο φορές ερωτα από πίσω και να μου πάρει πολλες φορες πίπα γιατί παιρνει δυνατή πίπα και επίμονη,που με φτιάχνει.
Επίσης στο τέλος η Σάρα επεμενε να μου φέρει κάτι να πιω. Εγω δεν καπνίζω,δεν πίνω και στο club που παω,ανθρακούχο νερό πίνω,αλλα από ευγένεια,της είπα βότκα με λεμόνι,όχι ότι ήθελα.Μανία που εχουν σε αυτό το στουντιο να με κεράσουν οπωσδήποτε αλκοολούχο ποτό.
Η Αλίκη με την girlfriend κατασταση στο παρεθόν μου εδωσε άλλη καυλα,η Σάρα τωρα με το ατίθασο σεξ και το σφιχτό πρωκτικό μου έδωσε άλλη καύλα.Η καθε μια κοπέλα με την χάρη της.Αλλωστε με αυτές τις 2 έχω παει μόνο στο στουντιο,με την Αλίκη και την Σάρα και για αυτές τις δύο μόνο εχω γράψει κριτική,που με έκαναν να τελειώσω η καθε μια με διαφορετικό τροπο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Σάρα
nikosbook
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
4 Σεπ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Οκτωβρίου, 2011
Φίλε Νίκο
Θα έλεγα ό,τι διάβασα μία πολύ κατατοπιστική κριτική...
Περιγράφεις την Σάρρα πολύ καλά...
Την συμπεριφορά της απέναντί σου...
και τις υπηρεσίες της κατά την διάρκεια της συνεύρεσης, που διήρκεσε μία ώρα...
Βλέπω πως το φροντιστήριο συνεχίζεται...
B
bottom
11 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι συνεχιζεται το φροντιστήριο,πληρώνω αρκετα διδακτρα για μονόωρα μαθήματα,αλλα το καλο είναι ότι μαθαίνω και δεν πάνε χαμένα τα λεφτά μου μεχρι στιγμής τουλάχιστον.
11 Οκτωβρίου, 2011
Πολύ κατατοπιστική κριτική φιλαράκο.Keep fucking n' writing!
11 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι να ξεκαθαρίσω μονο οτι όταν λεω ότι σκεφτομαι να κάνω, 2 φορες φουλ προγραμμα εννοώ,2 φορές Φουλ πρόγραμμα (με πρωκτικό)100€,δηλαδή πάλι 200 θα πληρώσω συνολικά,όσο κόστισε και το προγραμμα της μιας ώρας που έκανα.
12 Οκτωβρίου, 2011
Μόνον 200€ διὰ τοιούτους ἀγγέλους, τοιαύτας Κυρίας; Μοναδικὴ εὐκαιρία!!

Ἀς ἐλπίσωμεν ὅτι ἀφήσατε καλὸν φιλοδώρημα - δὲν θὰ θέλητε νὰ σᾶς χαρακτηρίσωσι δυσμενῶς.
B
bakalhs
12 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
M
memos@n
12 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Λεφτά δεν θα υπάρχουν σε λίγο.αφού πάμε για σταδιακή χρεοκωπία.Οτι προλάβουμε και χαρούμε τωρα ,που ακόμα έχουμε μερικά χρήματα στην άκρη.Σε μερικούς μήνες θα βολευόμαστε με 20 ευρώ σε κανενα παλιομπορδέλο και θα το μετανιώσουμε που δεν χαρήκαμε τα χρήματα τοτε που ακόμα τα είχαμε.Προσωπικά για εμένα είναι οι πρώτες μου φορές και δεν τα λυπάμαι τα 200 ευρώ,αφού ακόμα αποκτώ εμπειρία και τα βλεπω σαν δίδακτρα.Οταν όμως περάσει το στάδιο της εκπαίδευσης,της απόκτησης εμπειρίας,μετά θα πέσω στα 50 ευρώ για απλό πρόγραμμα εκτόνωσης.Οι περισσότεροι που χαλάνε πολλά χρήματα σε στουντιο,το ξέρουν ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχουν και συνειδητά διαθέτουν τα χρήματα τους παρ'όλη την κρίση για να χαρούν οτι πολυτέλεια προλάβουν τώρα που ακόμα μπορούν.Μετά και να θέλουν δεν θα μπορούν να βρουν τοσα χρήματα και να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα του ακριβού αγοραίου έρωτα.Επίσης ο καθένας κάνει το κουμάντο του,αλλος πάει 4 φορές τον μήνα για 50 ευρώ και άλλος μια φορά τον μήνα για 200 ευρώ.
12 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

και άλλος 8 φορές το μήνα από 400 ευρώ!!! καλά ε, υπάρχουν τελικά πολλοί μαλάκες....
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8