Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 145 10
Sex Studio 288343
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σύντομη τσάρκα στις διαφημίσεις του σάιτ και μετά από λίγακι κόλλησα στις άκρως καυλωτικές φωτογραφίες της Ραμόνας.Μετά τηλεφωνικής επιβεβαίωσης από την τσατσά,ξεκίνησα για το εν λόγω στούντιο.Όχι τίποτα άλλο,απλά για να μην κάνω τζάμπα δρόμο.
Ομορφούλι μελαχροινάκι,γύρω στα 25 με 30,πλούσιο σε βυζάρες και με άπαιχτο για τα γούστα κωλαράκι.Επίσης έχει πολύ γλυκό πρόσωπο και ήταν αρκέτα ευδιάθετη στο σαλόνι όταν μου την παρουσίαζε η τσατσά στο.Πήρα λοιπόν ένα απλό των 50 ευρώ και πέρασα στο δωμάτιο.Πολύ καθαρό και περιποιημένο,όπως την τελευταία φορά που είχα βρεθεί στον χώρο.
Σε λίγο έρχεται και η Ραμόνα,αφού δεν περίμενε άλλος και ούτε είχε χτυπήσει το κουδούνι.Μου είπε ότι είναι από την Ισπανία σε αρκετά καλά ελληνικά.Ωωωω,τι ωραία,της είπα,επιτέλους θα μου κάνει ισπανικό και μία Ισπανίδα και μου χαμογέλασε με νόημα!
Προκαταρκτικά χωρίς να βιάζεται και όταν τελικά ξεμπλέξαμε τα μπούτια μας από την όλη φάση,μου πρόσφερε ισπανικό σε δύο στάσεις,σόρυ,δεν τις περιγράφω γιατί ήδη ξανακαβλώνω και μόνο που το σκέφτομαι!
Τσιμπουκάκι με προφυλακτικό,κατόπιν ιεραποστολικό σεξ και στην συνέχεια στα τέσσερα,με πολύ καλή συμμετοχή και χωρίς να δυσανασχετεί που κρατούσα χαμηλό ρυθμό στο σπρώξιμο.Έχοντας όμως θέα την κολάρα της σιγά-σιγά ανέβαζα στροφές και έτσι τελειώσαμε σε αυτή την στάση.Μιλήσαμε 2-3 λεπτά,ντύθηκε και αφού με ευχαρίστησε με αποχαιρέτησε.



Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Ραμόνα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
1 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού