Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824419
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επίσκεψη στο οίκημα συστημένος (χωρίς γραμματόσημο) με το κατευόδιο της Άντζελας. Άψογη επαγγελματική λειτουργία , όπως τα έχουν πει οι προλαλήσαντες. Αν στο 4 είχε και πιστολάκι θα λέγαμε όντως για δωμάτιο 5 αστέρων (χα!χα!).Αρκεί βέβαια μην γλιστρήσεις στο ντους και σου μπει κανένας δονητής στον κώλο κατά λάθος. Ο θηλυκός Πέτρος (Κα Πέτρα) ευγενής επέμεινε να προσφέρει ποτό… μέχρι αλκοολισμού. Πήρα μια βότκα σκέτη για να ξεπεράσω το σοκ της αναμονής και της extra περιποίησης .Προορισμός το 4 το οποίο ήταν κατειλημμένο. Διαθέσιμες οι Κέλλυ και Ελένη καθόσον η Αλίκη ήταν απασχολημένη σε μονόωρο. Έσκασαν μύτη με είδαν ,τις είδα. Στην Κέλλυ μάλλον δεν άρεσα και δεν μου χαμογέλασε .Αφού λοιπόν άρεσα στην Ελένη είπα να την διαλέξω. Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας την Κέλλυ από κοντά κατάλαβα ότι δεν την παλεύω. Ανέβηκε την σκάλα να πάει στον πελάτη με αέρα και σιγουριά και έτριζε ο τόπος. Θεώρησα ότι ήταν κάποιος με πολλά κυβικά δεδομένου ότι είχε ζητήσει και kinky πρόγραμμα. Τέλος πάντων η Ελένη είναι πολύ εμφανίσιμη ,για τα γούστα μου, και μου θύμισε κάτι σε ινδικό. Κάτι σαν την Ναργκίς για τους παλαιότερους, που έτρεχαν να την δουν στις ταινίες του bolywood. Noμίζω ότι εκπέμπει έναν κάπως εξωτικό ερωτισμό. Ένας συνάδελφος μπήκε την είδε και είπε ότι δεν έχει πολύ καλό πίσω σύστημα. Ρε μεγάλε του λέω αν είχε και τέλειο κώλο ,θα ήταν μοντέλο .Δηλαδή αν ο Ιμπαγάσα π.χ. δεν ήταν 35 θα έπαιζε Ελλάδα. Ένας άλλος κύριος μπήκε ,είδε το χώρο την Ελένη του άρεσε και ρώτησε αν μπορεί να φέρει το παιδί του. Τι ν’ απαντήσει κανείς? Αν ήμουν η κα Πέτρα θα έγραφα κανένα βιβλίο. Τελικά για να μην σας τα ζαλίζω αφού η Κέλλυ σάπισε τον τύπο στο 4 κατέβηκε την σκάλα με το θριαμβευτικό ύφος της νίκης ή του ανυπότακτου Σέρβου. Επιτέλους έφθανε η σειρά μου. Κι όμως ….περιμέναμε να κατέβει ο τέσσερας. Κάποια στιγμή φάνηκε στην γωνία της σκάλας ηλικιωμένος κύριος, μαστιγωμένος και κατάκοπος και προσπαθούσε να κατέβει σε αργή κίνηση ,νομίζω. Σ΄ ένα τεταρτάκι τα κατάφερε και χαμογελαστός ,ευχαρίστησε πολλάκις και αποχώρησε ή αποδήμησε .(Δεν ευρέθη πτώμα έξωθεν).Αφού το δωμάτιο απελυμάνθη εισήλθα θριαμβευτικά. Είχε περάσει μια ώρα αναμονής, χωρίς υπαιτιότητά τους βέβαια και αφού μου είχαν ζητήσει 1000 συγνώμη ωστόσο. Είχα όμως αρχίσει να σκέφτομαι την τυχόν παντόφλα που θα έτρωγα όταν θα επέστρεφα.(χα!χα!).Η Ναργκίς πάντως είναι πιο όμορφη από κοντά. Κορμί λαμπάδα ,φυσικό πλούσιο στήθος, ωραίο χαμόγελο άσπρα δοντάκια μελαμψές ωραίες θηλές και ήβη. Εξωτικό φρούτο που δεν είχα δοκιμάσει. Δεν παραπέμπει όμως στο γύφτικο. Απλώς με μια λέξη ΄΄μουνάρα΄΄. Άνετη ,γελαστή περιποιητική, χαλαρή. Εμένα μου έβγαλε έναν ερωτισμό .Το πακέτο ήταν φούλ πρόγραμμα. Στοματικό καλό (όχι τσόντας ), στρίβει ,γυρίζει ,αντέχει ,χαμογελά δεν λέει περιττές παπαριές δεν υπερβάλλει .Δεν την ζόρισα ιδιαίτερα , ήμουν κύριος .Συμπέρασμα 1ο αξιογαμεύσιμη. Θα ξαναπάω όταν δεν θα είναι ΄΄μιλημένη ‘’ για 2η γνώμη. Έ ,αφού της αρέσω κιόλας .(χα!). Άντζελα σ΄ευχαριστώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
130
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Οκτωβρίου, 2011
Από τις πιο έξυπνες και αστείες κριτικές που έχω διαβάσει...

Τις αρνητικές κριτικες τις ψηφίζουν συλήβδην καμια 30αρια άτομα (άτομα???) κάθε μέρα...τις θετικές τις προσπερνουν επηρεασμένοι απο "το κινημα των αγαπουληδων".. Φυσικά ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει.. Απλά μια πρόχειρη ερμηνεία στα νουμερα κάνω...

Απλά λέω τις έξυπνες κριτικές να τις αναγνωρίζουμε.
05 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Να είσαι καλά φιλαράκο.Συνέχισε να πηδάς και να γράφεις.Διαβάζω τις πολύ περιγραφικές και ξεσηκωτικές!!! κριτικές σου.Εμπνευσμένο το nick sarouman.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2