Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824424
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Δεύτερη - και μάλλον τελευταία - φορά σε στούντιο. Μάλιστα και οι δύο επισκέψεις έγιναν στο Φ104, καθώς δύσκολα περνούν απαρατήρητες οι διθυραμβικές κριτικές, τα λουλούδια, οι έρωτες και οι καρδούλες μέσα στο φόρουμ...
Για να είμαι δίκαιος θα κάνω μια παρένθεση και θα αναφέρω ότι η πρώτη μου φορά ήταν με Αλίκη ένα όμορφο και ευγενέστατο πλάσμα που δοκίμασα στο φουλ χωρίς πρωκτικό (90ευρα) και μ'έκανε να πιστέψω ότι κάτι ιδιαίτερο έχει αυτός ο χώρος, χωρίς τη λογική του γάμα γρήγορα να πας στο καλό..
Το θέμα όμως είναι να υπάρχει σεβασμός και στο απλό πρόγραμμα του πενηντάρικου. Ας αναλύσουμε λοιπόν την υπέροχη εμπειρία με τη Σάρα. Προκαταρκτικά μηδέν. Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο σχίζοντας ταυτόγχρονα και την καπότα να μην χάνει χρόνο, ανεβαίνει στο κρεβάτι και μου λέει : "Τι κοιτάς? Ξάπλωσε ν' αρχίσουμε." Και μόνο από τη ξινίλα της και το τρόπο που μίλησε έπρεπε να είχα φύγει, αλλά έκανα τη μαλακία και έκατσα. Τέσπα... Πέρασμα της καπότας απ'ευθείας χωρίς να προσπαθήσει να τον σηκώσει πρώτα, μανιασμένη πίπα με χέρι για να με τελιώσει στα γρήγορα και γαμήσι της κακιάς ώρας για να φεύγουμε από τη παρωδία.. Χρόνος 7 μαρτυρικά λεπτά
Θέλετε κι άλλες ατάκες της Σάρας? "Μήπως θέλεις να με γλίψεις, αλλά θα μου δώσεις άλλα 10." , "Γιατί σκέφτεσαι μόνο τον ευατό σου και έχυσες? Σου είπα εγώ ότι τελείωσα?" !!!
Ας μην αναλύσουμε το τι γινόταν πίσω από το παραβάν στην είσοδο. Μπινελίκια, γαλλικά και άλλα ωραία..
Τα θετικά για να είμαστε και σωστοί. Πολύ καλός και πεντακάθαρος χώρος, ευγενέστατη τσατσά και φυσικά το κορμί του Γιασκεβίτσιους που είναι για 10. Τη φάτσα της θα τη βαθμολογίσω μαζί με τη ξινίλα της -5..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σάρα
Josex
Μέγας
Εγγραφή:
17 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
3.070
Πόντοι:
4.365
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

26 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Οκτωβρίου, 2011
Φίλε μου δεν έχεις ακούσει αυτό που λένε : "Όπου ακούς πολλά κεράσια, μικρό καλάθι κράτα"...? Δεν έχω πάει, αλλά επειδή ακούγεται πολύ καλό για να 'ναι αληθινό, το αποφεύγω!
04 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εχεις παει . δεν εχεις μπει.
04 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

το καλύτερο μαγαζί που υπάρχει στην πιάτσα...απλά επειδή μια υπάλληλος φέρθηκε κάπως αγενώς δεν μπορούμε να κακκοχαρακτηρίσουμε συλλήβδην όλο το μαγαζί και τις κοπέλες....άποψη μου έτσι....?
04 Οκτωβρίου, 2011
Καλά έκανες και ανήρτησες την κριτική σου!

Μην σε πτοεί που ήδη έγινες το μαύρο πρόβατο των αγαπούληδων! Οι αγάπες περνάνε... οι έρωτες όμως μένουν!!!
04 Οκτωβρίου, 2011
Φίλε μου, κατ'αρχάς μόνο σου είπες ότι έχεις ξαναπάει και έχεις περάσει καλά την άλλη φορά και ότι η τσατσά και ο χώρος είναι οκ. Οπότε μη μηδενίζεις την εικόνα του στούντιο. Ένα αυτό.

Δεύτερον, και γω έχω μια υποψία ότι κάποιες τα ραντεβού του 50αρικου τα ξεπετάνε με το χειρότερο τρόπο, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Για αυτό φροντίζω να δίνω τουλάχιστον ένα 10αρικο ακόμα για να έχω ελαφρώς καλύτερη αντιμετώπιση. Αλλά πρέπει να το δει αυτό το κατάστημα, γιατί αν συμβαίνει συνέχεια, υπάρχει θέμα.

Τρίτον, για τη Σάρα έχω προσωπική άποψη, όχι τόσο κακή σαν τη δικιά σου, αλλά έκανα αναφορά για "μικρή ντίβα". Τελικά φάνηκε ότι ήμουνα επιεικής, γιατί ίσως το κοριτσάκι με τον καιρό χειροτευρεύει τη συμπεριφορά της. Εγώ την πήρα τις πρώτες μέρες της δουλειάς της και ίσως τώρα να έχει ιδιοτροπήσει ακόμα πιο άσχημα.

Τέταρτον, οι διπλοβάρδιες έχουνε τσακίσει κάποια κορίτσια. Καλώς ή κακώς η Σάρα είναι μία από αυτές. Είχα την αίσθηση ότι το εν λόγω κατάστημα διαθέτει υπερπληθώρα ωραίων και εξυπηρετικών κοριτσιών. Προς τι λοιπόν να εκτίθεται έτσι γιατί ενδεχομένως μια κοπέλα μετά από 15 ώρες δουλειάς (είτε σερί είτε με μόνο 6 ώρες ξεκούραση) έβγαλε τα νεύρα της και τη διάθεση της να τελειώνει να πάει να ξεκουραστεί σε έναν "κακόμοιρο" πελάτη του 50αρικου; Είναι τόσο δύσκολο να αραιώσετε λίγο τις βάρδιες; Αναρωτιέμαι...

Άντζελα, διάβασε την κριτική και τα σχόλια, και κάνε κάτι, σε παρακαλώ. Γιατί κι άλλες κοπέλες έχουνε παραπονεθεί για υπερβολική κούραση, μου έχει πει φίλος μου που είναι πιο τακτικός από μένα και το συζητάμε. Είναι κρίμα να κακολογούν τις κοπέλες και το μαγαζί και να χαλάνε τη φήμη σας.
O
Orestis_Kou
04 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το ίδιο και εγώ συνάδελφε. Συμφωνώ μαζί σου. Έχω ακούσει τόσα που δε θέλω να πάω γιατί νομίζω πως τις καλές υπηρεσίες τις προσφέρουν στους 10-15 γνωστούς - αγαπούληδες που όλη μέρα και όλη νύχτα μιλάνε μαζί τους μέσω του forum.
04 Οκτωβρίου, 2011
Σίγουρα παίζει ρόλο καί το " ξεζούμισμα " που μια κοπέλλα μπορεί να νοιώθει με τις συνεχείς βάρδιες αλλά αυτό νομίζω είναι καί θέμα επιλογής της καί συνεννόησης με τήν υπεύθυνη , προσωπικά εμένα ή Σάρα δέν είναι του γούστου μου επιπλέον όμως νομίζω ότι το παίζει ντίβα άν καί πρώτα δούλευε σε μπουρδέλα ,απο όσο γνωρίζω τουλάχιστον , καί κακά τα ψέμματα " ανέβηκε επίπεδο " πηγαίνωντας στο συγκεκριμένο studio .
04 Οκτωβρίου, 2011
Φίλε Josex έφαγα χοντρή ξενέρα και εγώ, με το καλημέρα μου το έπαιξε ντίβα, σηκώθηκα και άρχισα να ντύνομαι.Καλύτερα έτσι, δεν μπήκα καν στην διαδικασία.
04 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

"...να κακκοχαρακτηρίσουμε συλλήβδην όλο το μαγαζί και τις κοπέλες.."

Προφανώς διάβαζες κάποια άλλη κριτική και πόσταρες στη δική μου κατα λάθος...
04 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Βασική διαφορά: Εσύ σκέφτηκες με το πάνω και εγώ με το κάτω κεφάλι.. Χαμόγελο
26 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3