Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825655
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η επίσκεψη έγινε Σάββατο μεσημεράκι. Είχα αρκετό καιρό να πάω λόγω οικονομικών δυσκολιών, αλλά και πεσμένης ψυχολογίας.
Όπως και να’ χει είπα να πρωτοτυπήσω αυτή τη φορά.
Να επισημάνω - όσον αφορά το χώρο τα ξέρετε - το τραπεζάκι με τα σκαμπό, που έμεινε στο σαλόνι και δίνει μια νότα από μπαρ, αλλά και μια γεύση για το επόμενο πάρτι που θα ακολουθήσει. Έχουν καθιερωθεί αυτά..

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κάνω ένα κανονικό πρόγραμμα… (Πως είπατε? Σας αιφνιδίασα?)
Πάμε λοιπόν… Και δείτε τι έπαθα…

Είχα πει στην Άντζελα πως θα κάνω κανονικό..με την Αναστασία. Έτσι πήγα ανυποψίαστος.. Η κα Νικολέττα ευγενέστατη, όπως κάθε φορά, με κέρασε το νεράκι μου (σπανίως πίνω) και περίμενα υπομονετικά στο τραπεζάκι. Η Αναστασία βγήκε, με φίλησε, το ίδιο και η Μαρίνα, που με έπιασε και στην κουβέντα λιγάκι. Έτσι και οι δυο κοπέλες με έκαναν να αισθανθώ πολύ όμορφα. Με χαιρέτησε και η Σάρα που δεν την είχα ξαναδεί (εντυπωσιακή από κοντά).
Οπότε έρχεται η κα Νικολέττα και μου λέει «…. Ποια θα πάρεις από τις 3?»..εγώ αφηρημένα της απάντησα την Αναστασία.. Όταν ανέβηκα στο 3 (έτσι για να ξεφύγω από το 4..αλλά όχι τελείως) ξεντύθηκα και περίμενα (με λιγάκι άγχος ομολογώ) τη μελαχρινή κουκλάρα)..
Μετά από κάποιο χρόνο..έρχεται η Αναστασία, με ξαναχαιρετάει και μου λέει.. «όμως σε αυτό το δωμάτιο δεν έχω στολές»… και πήγε στη βιτρίνα να ξεκλειδώσει τα παιχνίδια (!).. Έντρομος της λέω.. «Όχι! Δε θέλω αυταρχικό αλλά κανονικό πρόγραμμα!» (σκέφτηκα..ωχ δε γλιτώνω με τίποτα πια!!! Θέλει ο άγιος να αγιάσει…)
Μας έπιασαν τα γέλια… εμένα από την αμηχανία..και η Αναστασία από το ύφος μου.. Αυτό ήταν..(και ευχαριστώ πραγματικά την Άντζελα, γιατί η παράλειψη μου βγήκε σε καλό) Ανέβηκε η διάθεση μου… και η ατμόσφαιρα έγινε τέλεια.

Χαλάρωσα..η Αναστασία γδύθηκε και έμεινε ολόγυμνη… Πολύ όμορφη κοπέλα! Είναι κάποιες κοπέλες που μου κάνουν κλικ και κολλάω… Αρχίσαμε με λίγα φιλάκια..ενώ αυτή με έγλειφε μέσα στο αυτί.. ερεθίζοντας με απίστευτα με τη γλώσσα της.. Γενικά μου ερχόταν πολύ να τη φιλήσω αλλά δεν το εκβίασα.. καλύτερα να το αποφασίζει η κοπέλα αυτό (αναλόγως με τη διάθεση της). Μου έβαλε προφυλακτικό..αφού είχα σύντομα έγερση της σημαίας, και μου ξεκίνησε ένα στοματικό που είχα καιρό να νιώσω.. Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχουν οι συνάδελφοι από την Αναστασία.. αλλά τουλάχιστον εγώ πιστεύω κάνει φοβερό στοματικό. Ρουφήγματα, γλειψίματα..και ένα εκπληκτικό συνεχές χτύπημα με την άκρη της γλώσσας της στη βάλανο..που σε κάνει να νιώθεις την ηδονή να διαπερνά σαν κύματα το κορμί σου..
Εγώ ήμουν ανάσκελα και αυτή δίπλα στα 4 στο κρεβάτι με έγλειφε και με προκαλούσε με το βλέμμα της στον καθρέπτη. Είχα περάσει το χέρι μου από πίσω της και της χάιδευα το μουνάκι της, ενώ παράλληλα σάλιωσα τα δάχτυλα και της έπαιζα την κλειτορίδα (σε μια στιγμή παρασυρμένος πήγα να της βάλω δάχτυλο αλλά μου είπε όχι… και καλά έκανε, πρέπει να γράφουμε και τα λάθη μας).
Αφού έλεγα να μην τελειώσει η πίπα με τίποτα..σηκώθηκε και με ρώτησε ποια στάση θέλω. Της έδωσα ένα φιλάκι στο μάγουλο, αυτό την έκανε να χαμογελάσει.. και της ζήτησα να ξαπλώσει ανάσκελα. Ε ας αρχίσουμε από τα πολύ κλασικά!
Άνοιξε τα υπέροχα πόδια της και με οδήγησε μέσα της. Πρέπει να με έπιασε ένας οίστρος κάπως ρομαντικός, γιατί της έλεγα πόσο κούκλα είναι κλπ.. Η Αναστασία χαμογελούσε γιατί μου ξέφευγε και κανένα «θα σκέφτεσαι τώρα τι μαλακίες λέει αυτός». Τα μάτια της και το χαμόγελο της πήραν ένα πολύ φωσφορούχο λευκό χρώμα από το φωτισμό του δωματίου! Και αυτό την έκανε ακόμα πιο γλυκιά!
Άρχισα να μπαινοβγαίνω δυνατά. Το λάθος μου ήταν ότι δεν ακολούθησα ένα σταθερό ρυθμό..άλλα χτυπιόμουν γρήγορα σαν το Pierre Woodman στα casting του (όπως τον έβλεπα στις εφηβικές μου τσόντες). Είχα αγκαλιάσει τα πόδια της ενωμένα μπροστά μου και τα έδινα όλα. Όταν γύρισε στα 4 είχα ήδη λαχανιάσει. Μπήκα μέσα της μετά από κάποια σφυροκοπήματα (αλλά κυρίως από το φοβερό θέαμα..ε πιστεύω είναι το ατού της αυτή η στάση..δοκιμάστε τη και θα με θυμηθείτε) κόντεψα να χύσω άδοξα, αλλά σταμάτησα.
Μου είπε πονηρά.. «κουράστηκες ε?» Με έπιασαν πάλι τα γέλια και ξάπλωσα ανάσκελα..της λέω… «άκου να δεις τώρα..αντέχω τόσο ξύλο στο αυταρχικό και ψόφησα στο κανονικό!» Ξάπλωσε δίπλα μου, άλλαξε προφυλακτικό και με ξανάρχισε αυτό το φοβερό στοματικό… ξανακάνοντας με τούρμπο! Όλη αυτή την ώρα της έγλειφα το πόδι όπως το είχε περάσει από πάνω μου, και γυρνώντας το σώμα μου έχωσα το πρόσωπο μου στο μουνάκι της.. Έτσι ξεκινήσαμε ένα πλάγιο 69 γλείφοντας ο ένας τον άλλον! Φοβερή αίσθηση!
Κάναμε και μερικά αστειάκια… (ξέρει η Αναστασία…)
Μετά το πήρα πατριωτικά..και την ξαναέφερα ανάσκελα. Ξαναμπήκα μέσα της αλλά με ρυθμό αυτή τη φορά. Πάλι σηκώθηκα στα γόνατα και όπως μπαινόβγαινα άρχισα να της γλείφω τα μεγάλα δάχτυλα στα πόδια της… Ο ρυθμός αυξήθηκε και την κοιτούσα στα μάτια με το δάχτυλο του ποδιού της μέσα στο στόμα μου!
Βγήκα και έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της. Άρχισα να της γλείφω την κλειτορίδα..πότε με την άκρη της γλώσσας μου, πότε με όλο το μήκος της πιέζοντας δυνατά πάνω… Έγλειφα αχόρταγα και πιστεύω, από τα αβίαστα βογκητά της, πως και αυτή το απολάμβανε. Μου είπε πως γλείφω ωραία και την ευχαριστώ για τα καλά της λόγια.
Μου έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε να μου κάνει μια εκπληκτική ποδομαλακία αυτή ανάσκελα και εγώ στα γόνατα απέναντι της (ενώ κοιτούσα στο καθρέπτη αυτό το φοβερό θέαμα).. Ο πουτσος πηγαινοερχόταν ανάμεσα τις εκπληκτικές πατούσες της… που τις χρησιμοποιούσε σαν χέρια! Το τέλος ήρθε γοργό και τρικυμιώδες!

Μέχρι εδώ πιστεύω καλά ήταν … γιατί δεν ξεχνάμε και τις αυταρχικές μας ρίζες..σαν alternative end… (χαχαχαχα)
Αυτή ήταν η (εναλλακτική) κριτική μου για την Αναστασία σε ένα κανονικό πρόγραμμα… Προσωπικά πέρασα πολύ όμορφα.. Ένιωσα τόσο χαλαρός, αλλά με κομμένα τα πόδια μου, που φεύγοντας κόντεψα να φάω μια σαβούρτα στα σκαλιά έξω..
Δεν ξέρω αν πρωτοτύπησα σε κάτι ή αν σας βοήθησα.. ή έστω σας έκανα να περάσετε καλά με την ανάγνωση των γραφόμενων μου.

Ας μην ξεχνάμε πως επιστρέφει και η Μπέτυ… και ένα DUO με την Αναστασία μου παιδεύει το μυαλό.. ελπίζω σε κανονικό πρόγραμμα…
Αν και την Τετάρτη, σε εκείνη τη βάρδια όπως βλέπω, έχουμε συνάντηση γιγάντων… (Άντζελα – Μπέτυ – Κέλλυ = ΑΜΚ = Αντέχω Μόνο Κανονικό!)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Οκτωβρίου, 2011
Αδελφε μου διαβασα την κριτικη σου (οπως παντα).Καλη ειναι αλλα μου εμεινε η εντυπωση οτι διαβασα ρομαντζο γραμμενο απο τοω John Le Carre.
Παντως οτι και να γραφεις, εχεις πιστους αναγνωστες. Keep Fucking....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1