Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 85 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
χθες μετά από μια αναγνωριστική βόλτα για να δω τι παίζει στη βραδινή βάρδια αποφάσισα να τιμήσω την Λιλή μιας και ήταν η καλύτερη από άποψη εμφάνισης .
Μπαίνω στο κατάστημα και είμαι ο μονός πελάτης και ένας μέσα να περιμένει να δει τι εστί Λιλή. Η τσάτσα πολύ καλή όπως πάντα όχι σαν κάτι άλλες που σου σπάνε τα νευρά και σου χαλανε την διάθεση, μου λέει ότι ‘’ είναι πολύ καινούργιο το μωρό και είναι φωτιά και λάβρα ‘’και της ’’ λέω όλες τα ίδια λέτε ανεξάρτητος αν η κοπέλα είναι καλή η μάπα’’ και γελάει και λέει όχι θα δεις είναι καλή όποτε την φωνάζει γιατί ήθελα και εγώ να βεβαιωθώ πως χθες δεν είχα καμία μυωπία και είδα τίποτα άλλο έρχεται το κουκλί όντος η κοπέλα έχει πολλή ωραίο σώμα και ένα πολύ γαμηστερο κωλαράκι . Μου λέει ‘’την ειδές είναι τέλεια’’ και απαντώ ‘’από σώμα είναι το κάτι άλλο αλλά από υπηρεσίες δεν ξέρω’’ και η τσάτσα νόμιζε θα φύγω αλλά που να πάω όταν ειδή είχα καυλώσει για τα καλά? Όποτε παίρνω το πρόγραμμα με το 69 που κοστίζει 60 πάλι καλά που δεν είπε κάνα 70 γιατί όλοι την έχουν δει έξυπνη και έχουν το 69 70ευρο και τελευταία κάπου άκουσα 80 ΕΛΕΟΣ. Περίμενα στο δωμάτιο με το τζακούζι κάνα 10 λεπτό και να το το μωρό την ακούω να έρχεται και ετοιμάζομαι για χαδάκια στην είσοδο μιας και μου αρέσει πολύ αυτή η φάση, της έβγαλα εγώ τα ροζ εσώρουχα που τόνιζαν τον ωραίο κωλαρακο της όποτε είχα ειδή 100% στύση περναει το προφυλακτικό και έρχεται για να κάνουμε 69 με κάνει για λίγο πίπα αρκετά καλή και την λέω να ξαπλώσει να την γλύψω μιας και ήθελα να βλέπω την φάτσα της και όχι το κωλαράκι δεν κατάλαβε γρι και λέει English babe μιας και ξέρω λίγα της είπα τι θέλω όποτε ξάπλωσε σαν καλό κορίτσι την έγλυψα αρκετή ώρα και το γούσταρε πολύ και βγάζει πολύ δυνατές κραυγές. Μόλις έχυσε με κρατούσε με τα μπούτια τις το κεφάλι μου και με λέει come to fuck me right now I want it αυτά είναι λέω. και την βάζω από πάνω και της λέω να με γεμίσει όσο καλυτέρα μπορεί, είναι αρκετά καλή στο cowgirl και το γουστάρει αλλά για να μην τελειώσουμε και δεν την έχουμε τεστάρει στο ιεραποστολικό την σταματώ κα την γυρναω επιτόπου μιας και είναι πολύ λεπτή και την κάνεις εύκολα κουμάντο. Έχει ένα στενό μουνακι και τσιρίζει πολύ όταν ανεβάζεις ταχύτητες όποτε μετά από λίγο την γυρναω για πισωκολλητο για να απόλαυσω αυτό το ολοστρόγγυλο κωλαράκι , την γάμησα όσο πιο γρήγορα μπορούσα αλλά ειδή είχε έρθει η ώρα για να πέσει η μεγάλη αυλαία και μόλις σταματαω εγώ με στην καυλα ακόμα μου γυρναει και μου λέει Why you stopped babe ?.
Ι.γ.1 δεν πας σε αυτό το μωρό κουρασμένος από την δουλειά η από κατή άλλο για να την απόλαυσης 100% πρέπει να είσαι ξεκούραστος για να τα δόσης όλα γιατί από ότι κατάλαβα γουστάρει το γρήγορο και σου το δείχνει με της κραυγές της που ακούγονται μέχρι έξω Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίλη
Υπηρεσίες
markarian2
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
1 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
268
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού