Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 403507
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Must για μένα η βαλεντίνα δεν υπάρχει φορα να κατέβηκα στην αθηνα και να μη τη τίμησα. Είχα πάει και καλά οργανωμένο και το καταευχαριστηθηκα. Προκαταρκτικά για Όσκαρ αρχιδογλύψιμο ΙΣΠΑΝΙΚΟ που δεν υπάρχει στο κόσμο και ανελέητο καρφωμα με θέα τη κωλλάρα της και αυτή να σκούζει απο κάβλα και ευτυχία. Η γυναίκα είναι καθηγήτρια αλλα αν δε ρήξεις ένα πρίν να πας αδειος μη πας καθόλου γιατί μόνο απο τη pepanthol θα το φάς το γκολάκι και είναι κρίμα πρώτον γιατί το πενηντάρι βγαίνει δύσκολα και δεύτερον γιατί θα την έχεις εκει μπροστά όλο καύλα να σε κοιτάει στα μάτια και να σου λέει..... Εγώ τίποτα είσαι πολύ εγωιστής.
Υ. Γ. Για τους ατυχους που δε τη ξέρουν με pepanthol αλοίφει τις βυζάρες της και εξαφανίζει μέσα τους το πούτσο πιέζοντας με όλη τη δυναμή της και Άντε να σωθείς.
Υ. Γ. 2 αυτο που ο κόσμος έξω καίγεται έχουν έρθει άλλοι τρεις τουλάχιστον και σε αγκαλιάζει κανά εφτάλεπτο κοντα με διάφορα σχόλια και παπαριές είναι άλλο πράγμα επίσης δεν υπάρχει πουθενά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
2.522
Πόντοι:
2.480
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Οκτωβρίου, 2011
Φίλε σοβαρολογώ: για να χορτάσεις τη Βαλεντίνα πρέπει να πηγαίνεις 1-2 φορές τη βδομάδα για πολλεεεεές βδομαδες. Και εάν τη χορτάσεις.....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1