Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 363 10
Sex Studio 403451
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της Αθήνας,λόγω των απεργιών στα μέσα "μαζικής"(μάζα μας θεωρούν γαμώ τον @#%&*)μεταφοράς,αλλά αφού είδα ότι έχει επιστρέψει η Αλίνα,καβάλησα την μηχανή μου και έσπευσα να με περιποιηθεί.
Ευγενέστατη όπως πάντα,εμφανίσθηκε στο σαλόνι,χαιρετιστήκαμε και πέρασα στο δωμάτιο για ένα απλό,"σούπερ" πρόγραμμα.
Η συμμετοχή,οι υπηρεσίες και η διάθεσή της είναι τέτοια,που θεωρώ αυτό που γενικά λέμε απλό πρόγραμμα,μαζί της είναι κάτι παραπάνω από σούπερ.
Καθαρό και περιποιημένο το δωμάτιο με ντουζιέρα,νιπτήρα και δορυφορικό πρόγραμμα πορνό στην μικρή τιβι.Η ευγενική τσατσα μου έφερε μία φρέσκια πετσέτα,πέρασα μέσα και μετά από λίγη αναμονή ήρθε και η Αλίνα.
Τότε άρχισε το live porn μαζί της!
Προκαταρκτικά με μία σούπερ ισπανική διαρκείας με λαδάκι για μωρά(μιά απίστευτη πραγματικά αίσθηση)και έτσι όπως ήταν λαδωμένη η τσαπού,την έβαλε μετά ανάμεσα στα μπούτια της και μου την έπαιζε,ρίχνοντας μου λάγνες ματιές.Ξανά ισπανική και αφού μου έβαλε προφυλακτικό,συνέχισε με ένα επίσης σούπερ στοματικό.Πότε βαθύ,πότε ρηχό,λιγάκι με χέρια,χωρίς χέρια και γλείψιμο και λίγο παρακάτω βεβαίως.Μετά από αυτά είχα πλέον χάσει την αίσθηση του χρόνου όταν σάλιωνε το φρεσκοαποτριχωμένο μουνάκι της και ανέβαινε από πάνω μου για να με αποτελειώσει σε αυτή την στάση.
Εξαιρετική,η κοπέλα είναι απλά top!Εγγύηση ηδονής!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
1 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού