Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 20 10
Sex Studio 56998
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Είπα κι εγώ ,τρομάρα μου, να επισκεφτώ την περίβοητη πορνοσταρ Σάντρα. Έτσι , λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ανεβαίνω τα σκαλιά του συγκεκριμένου στούντιο και χτυπάω το κουδούνι. Μου ανοίγει μια από τις άλλες κοπέλες της βάρδιας ,η Αλίνα και προχωράω στο σαλόνι. Εκεί βλέπω άλλες δύο κοπέλες τη Σάντρα βέβαια και μια άλλη με πολύ ωραία εμφάνιση,μάλλον ήταν η Μπιάνκα. Εγώ όμως είχα έρθει για τη Σάντρα και παρόλο που με απογοητεύσε εμφανισιακά έδωσα το παράβολο των 50 και πέρασα στο δωμάτιο. (Εδώ να πω για τις απαράδεκτες τιμές: 60 το μασάζ, 70 το ισπανικό, 80 το 69 κ.ο.κ. ). Μπαίνω στο δωμάτιο και η τηλεόραση δεν λειτουργούσε. Αλλάζω δωμάτιο κι εκεί έπαιζε ΑΝΤΈΝΑ. Ας είναι λέω. Κάνω ντουσάκι και ξαπλώνω στο ολοστρόγγυλο και πολύ υπερυψωμένο από το πάτωμα κρεβάτι, περιμένοντας τη Σάντρα. Μετά από λίγα λεπτά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα η κύρια.Πρόκειται για ψηλή και νταρντάνα γυναίκα με τεράστια στήθη και αρκετά περιττά κιλά γύρω από την περιφέρεια. Το πρόσωπο της ήταν αβαφτο κι αυτό την έδειχνε ακόμα μεγαλύτερη. Εγω την υπολογίζω στα 40+. Έχει μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και το κορμί της είναι διαστικτο από πολλά και μεγάλα τατουάζ. Αφού λοιπόν ανταλλάσσουμε τις τυπικές καλησπέρες,πλησιάζει με αργές κινήσεις το κρεβάτι κι αρχίζει να γδύνεται. Μόλις γδυθηκε, μεταμορφώθηκε σε ΆΓΑΛΜΑ. Δεν έκανε ΤΊΠΟΤΑ. Πήρα εγώ την πρωτοβουλία και άρχισα να της γλύφω τις τεράστιες ρώγες του στήθους της. Η μόνη αντίδραση από την πλευρά της ήταν να μου τρίβει με το χέρι της την πλάτη. Από την πλευρά της η λέξη "προκαταρκτικά" είναι άγνωστη. Κάποια στιγμή βάζει προφυλακτικό στο ακόμα μαλακό πεος και ξεκινάει μια πίπα κάτω του μετρίου. Επειδή έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να δούμε προκοπή την ξαπλώνω ανάσκελα και αρχίζω πάλι να της φιλάω το στήθος ενώ με το χέρι μου της χάιδευα το αιδοιο. Με αυτόν τον τρόπο κάπως σκλήρυνε το εργαλείο κι έτσι αποφασίσαμε να το κάνουμε ιεραποστολικά. Τη σφυροκόπησα για λίγα λεπτά όμως η μηδενική συμμετοχή από μέρους της με ξενέρωσε. Λέμε τότε για πισωκολλητό. Τι το θελα; Έπαθα ένα σοκ! Από τον πρωκτό της αναδυόταν μια φοβερή και αηδιαστική μυρωδιά. Εκεί μου έπεσε τελείως. Βγήκα από μέσα της και ξεκινήσαμε τη διαδικασία του φραπέ. Έτσι μετά από λίγο κατέθεσα και το μαρτύριο μου έλαβε τέλος. Προσφερθηκε Να μου δώσει χαρτί να σκουπίστω και προτού φύγει με φίλησε σταυρωτά στα μάγουλα.Ε, αυτό ήταν και το πρώτο φιλί εκ μέρους της. Συμπέρασματικα θα έλεγα ότι ήταν μια εμπειρία που με γύρισε αρκετά χρόνια πίσω σε κάποια μπούρδελα της κακιάς ώρας με πουτανες ακόμα χειρότερες,άσχημες και βρωμερές. Δεν ξέρω αν εγώ ήμουν άτυχος και έπεσα σε κακή βράδια της ,εγώ όπως λέει και ο μέγας Αλέφαντος κάνω κριτική με βάση αυτά που βλέπω τώρα. Αν άλλη φορά μου δείξει άλλα πράγματα θα γράψω κι εγώ άλλα πράγματα. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δεν βλέπω να υπάρχει άλλη φορά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2011
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
irkanos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
122
Likes:
9
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2011
Ομολογώ ότι δεν έχω επισκεφτεί την κοπέλα για την οποία γράφεις. Αυτό που έχω καταλάβει: Φίλε μου, τελικά είναι λίγες οι στουντιογυναίκες που σε λιώνουν, σε ρουφάνε, σε καίνε ολόκληρο.... Προφανώς, επειδή το θεωρώ αντιδεοντολογικό, δεν πρόκειται να αναφέρω ονόματα σε αυτό το σχόλιο. Αλλά διαβάζοντας τις κριτικές σου έχω τη γνώμη ότι βασικά τις έχεις επισκεφτεί ήδη. Εύχομαι στην επόμενη έξοδο σου να περάσεις πολύ καλύτερα.
25 Σεπτεμβρίου, 2011
ο τρόπος που τα περιγράφεις δικαιολογεί ότι σου έκατσε.
Έδωσες ένα 50άρικο για το μαρτύριό σου, εσύ το γράφεις.
Αμφιβάλλω αν έχεις οποιαδήποτε αίσθηση γούστου, αφού παρακάμπτεις Μπιάνκα, Αλίνα στο μαγαζί αυτό.
Από την άλλη δε στεναχωριέμαι, είναι ευτυχία να παίζουν τύποι σαν εσένα, τυροπιτένιοι, καημενούληδες.
Κι εις ανώτερα, καλή σχολική χρονιά!
25 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Να σαι βέβαιος ότι στην επόμενη έξοδό μου θα πάω στα σίγουρα. Πειράματα τέλος. (Δεν μας το επιτρέπει πλέον και το ΔΝΤ).
25 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μεγάλε,δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου ούτε την ειρωνεία σου. Εγώ είχα πάει ΕΙΔΙΚΑ για τη Σάντρα και γι αυτό πέρασα. Ήθελα να δω πώς συμπεριφέρεται μια πορνοσταρ,έστω κι αν δεν είναι πρώτου μεγέθους. Αλήθεια εσένα δεν σου έχουν τύχει ποτέ άσχημες βραδιές? Όλες σου οι εμπειρίες είναι τοπ 100%? Με αυτά που γράφεις ,βγάζεις κομπλεξισμό.
25 Σεπτεμβρίου, 2011
η σαντρα που ποια ειναι κ μαυρα χαλια(οχι οτι ηταν ποτε τιποτα το ιδιαιτερο)ειναι πραγματικα επιπλο...απο της χειροτερες που κυκλοφορουν ,πονταρει κ καλα στην καποια φυμη της ως κατι σαν πρωην πορνοσταρ(ο θεος να την κανει)
(Updated: 28 Σεπτεμβρίου, 2011) 27 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλησπέρα ,τι να πω τώρα για σένα ? απλά ντροπή σου ,τόση κακια ............ εάν θα ήτανε έτζι όπως λες εσύ ,1 γιατί συνέχισες και 2 γιατί δεν είπες κάτι σε μένα και περίμενες να ερτις σπίτι σου για να τα γραφής εδώ ,για πες μου !!!!!!!!!!!
(Updated: 27 Σεπτεμβρίου, 2011) 27 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Να σου πει τι; Ότι πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου σωστά; Να βγεις μετά και να λες πως σε απείλησε ότι θα γράψει στο internet αν δεν του έκανες τα γούστα του;
Άμα δεν γουστάρετε καθόλου να πάτε να δουλέψετε ως πωλήτριες ή καθαρίστριες, η πορνεία δεν είναι για όλες. Αν νομίζετε ότι θα τα τσεπώνετε κοροϊδεύοντας τον κόσμο, κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου. Δεν είμαστε όλοι τόσο ηλίθιοι ευτυχώς!
Π
Πύρκαυλος
(Updated: 28 Σεπτεμβρίου, 2011) 28 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ξέρω πολύ καλά την δουλειά μου και βεβαια να την κάνω σωστά , αλλα δεν θεορο σωστά να μας προσβαλουνε με τετγιο τροπο ....σέβομαι πρώτα από όλα τα λεφτά που πληρώνει ο καθένας και πάντα προσπαθώ να προσφέρω τα καλύτερα και με το παραπάνω... αλλα όχι να ανεχόμαστε τετγες προσβολες (καφαριοτιτα) και σίγουρα υπάρχουν άτομα που δεν με φεορουν στα γούστα τους ,και εμείς βεβαια δεν γουστάρουμε πάντα μερικούς .... αλλα είμαστε και παραμένομε ανθρωποι ... να είστε όλη καλά
29 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μακάρι να είναι όπως τα λες.
Δυστυχώς έχουμε μόνο δυο κριτικές σου. Μία μέτρια και μία κακή, οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Σιγά, σιγά που θα μαζευτούν κι άλλες θα δούμε αν όντως τιμάς τα λεφτά σου, που κακά τα ψέμματα είναι αρκετά.
Τιμή σου, πάντως, που απαντάς εδώ! Αν είσαι όντως εσύ βέβαια...
Π
Πύρκαυλος
30 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Βασικα υπαρχει και η κριτικη του CHEYENNE, μονο που ειναι σε αλλο στουντιο http://www.bourdela.com/stountio/athina/kwnstantinoupolews-92/#jr_review_23883 . Επισης υπαρχει και θεμα με τη Σαντρα, οπου εχουν γραψει διαφοροι συναγωνιστες, με γενικως μετρια προς αρνητικα σχολια http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=130578.0
15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2