Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824410
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που νιώθουμε ότι η Μοίρα, μας επιφυλάσσει εξαίσιες χαρές και λεπτές ηδονικές συγκινήσεις. Ένα τέτοιο προαίσθημα είχα το απόγευμα της Τετάρτης, περνώντας την πόρτα του στούντιο Φυλής 104.

Την Σάρα την είχα γνωρίσει φευγαλέα λίγες μέρες πριν στο σαλόνι του στούντιο. Είναι μια νεαρή κοπέλα, ψηλή, αδύνατη, με πολύ ωραίες σωματικές αναλογίες (ειδικά στην...πίσω πλευρά της) και απαλά μακριά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες.
Είναι ένα δροσερό πλάσμα που σου δίνει την εντύπωση πως έχει διατηρήσει τον εαυτό της αμόλυντο από αυτόν τον κόσμο.

Βγήκε στο σαλόνι topless και με χαιρέτησε με ένα γλυκό μα και ταυτόχρονα πονηρό χαμόγελο. Η πρώτη "νότα" αντήχησε ολοκάθαρα στο χώρο! Πολύ ψηλά! Οι λεπτές αποχρώσεις αυτού του ήχου προμήνυαν κάτι φίνο και εξαιρετικό. Η πρώτη αυτή δοξαριά του πόθου, μου αποκάλυψε πως είχα μπροστά μου ένα εξαίσιο "βιολί". Ένα αυθεντικό, ένα γνήσιο Stradivarious!!!

Δε δίστασα ούτε δευτερόλεπτο. Το δωμάτιο τρία με περίμενε. Ξεντύθηκα αμέσως και περίμενα με μεγάλη αγωνία. Μερικά λεπτά αργότερα ήρθε κι η Σάρα.

Στην αρχή τα πράγματα ξεκίνησαν χαλαρά αλλά άκρως ερεθιστικά. Απαλά φιλιά και τρυφερά αγγίγματα παντού. Το δέρμα της απαλό. Σα Βενετσιάνικο βελούδο! Το σώμα της σε καλεί να το εξερευνήσεις, χιλιοστό το χιλιοστό. Τα χείλη και τα δάχτυλα μου αναζητούσαν απεγνωσμένα να ακουμπήσουν το κορμί της.
Το κρεβάτι μας καλούσε για να μας κρύψει στην αγκαλιά του. Ακόμη κι εκεί όμως τα χείλη μου δεν μπορούσαν να την αποχωριστούν και να μείνουν έστω και για ένα δευτερόλεπτο μακριά από το σώμα της. Τα δάχτυλα μου διέτρεχαν το γυμνό κορμί της απαλά ξανά και ξανά, σαν το πινέλο που απλώνει προσεκτικά το λαμπρό βερνίκι πάνω στο ξύλο από έλατο που σχηματίζει την αριστουργηματική σιλουέτα ενός τέτοιου "οργάνου".
Οι "χορδές" της δε δίστασαν να δονηθούν, παράγοντας έναν καθαρό, κρυστάλλινο ήχο γεμάτο από ηδονή! Το δωμάτιο γέμισε από νότες κάθε είδους, σε όλων των τόνων τις εντάσεις. Αμέτρητες νότες πάθους που σαγηνεύουν το μυαλό, οξύνουν το πνεύμα και χρωματίζουν ζωηρά την φαντασία!
Η εισαγωγή έλαβε τέλος. Η μουσική παραμέρισε και το κυρίως πιάτο ήταν έτοιμο για να σερβιριστεί!

Εκεί τα πράγματα αγρίεψαν λιγάκι. Η Σάρα πήρε την κατάσταση στα χέρια της κι οι ρυθμοί επιτάχυναν ανεξέλεγκτα, εκτοξεύοντας το πάθος σε δυσεθεώρητα ύψη!
Τοποθέτηση του προφυλακτικού και το στοματικό της με έστειλε κατευθείαν στον Παράδεισο!
Η περιποίηση της στα @@ μοιάζει με την κορύφωση μιας άριας! Νομίζω πως σε εκείνο το σημείο ένιωσα να χάνομαι, να σβήνω, να λιώνω και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Αυτή η ενασχόληση της με το συγκεκριμένο σημείο, αιχμαλώτισε τόσο ολοκληρωτικά όλο μου το είναι, που από εκείνο το σημείο και μετά, νομίζω πως έχασα κάθε επαφή με το περιβάλλον!

Στη συνέχεια αλλάξαμε μερικές στάσεις, με την απόδοση της να κρίνεται ως κορυφαία στα τέσσερα (αντέχει στο δυνατό σφυροκόπημα) και επιστρέψαμε από εκεί που ξεκίνησαν όλα. Τα χείλη μου να συναντούν ξανά και ξανά το βελούδινο της δέρμα, σε κάθε σημείο του μοσχομυριστού σώματος της!

Συνοψίζοντας θα έλεγα πως η Σάρα είναι ένα απίστευτα κομψό πλάσμα, που η αριστοκρατική της κατασκευή μπορεί να σε οδηγήσει σε μέρη που θα μπορέσεις να γνωρίσεις την κάθε όψη του Έρωτα!

Η όλη συμπεριφορά της με ενθουσίασε και ένιωσα σα να άγγιξε κάποια μυστική χορδή που ήταν καλά κρυμμένη μέσα μου. Το πάθος που μπορούμε να ζήσουμε στη γλυκιά αγκαλία ενός τέτοιου πλάσματος, είναι η πιο δυνατή συγκίνηση στη ζωή!



Υ.Γ. Τα όσα συνέβησαν στο τέλος είναι κάτι που θα μείνει ανάμεσα σε μένα και στην Σάρα. Κάποια πράγματα είναι για να μένουν μόνο μεταξύ δύο ανθρώπων. Ειδικά αν αυτοί οι δυο άνθρωποι μοιράζονται μια απόλυτα προσωπική τους στιγμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Μάθιου
Μέλος
Εγγραφή:
25 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
4
Πόντοι:
26
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2011
''Το πάθος που μπορούμε να ζήσουμε στη γλυκιά αγκαλία ενός τέτοιου πλάσματος, είναι η πιο δυνατή συγκίνηση στη ζωή!''

Τα ειπες ολα...
Τα σεβη μου αγαπητε!
25 Σεπτεμβρίου, 2011
Τελικά δεν κατάλαβα...πήδηξες ή έπαιξες βιολί???
Έλα πες τι έγινε κ στο τέλος,μη μας κρατάς σε αγωνία.Αλλιώς,τι το αναφέρεις?
25 Σεπτεμβρίου, 2011
lol
26 Σεπτεμβρίου, 2011
1. Δεν μπαίνουν όλα σε μια τόσο μικρή φράση Αθανάσιε! Χρειάζονται βιβλιοθήκες ολόκληρες για να χωρέσουν..όλα! χαχα

Thank you very much indeed!

2. Αγαπητέ m.
α. Όπως το δει κανείς. Μπορεί να έκανα το ένα ή μπορεί να συνέβη το άλλο. Σε κάθε μία από τις περιπτώσεις όμως, πέρασα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ/ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ/ΟΝΕΙΡΙΚΑ με την Σάρα!!!
β. Έχεις δίκιο. Ίσως δε θα έπρεπε να το γράψω αυτό. Ίσως ναι, ίσως όχι. Σε κάθε περίπτωση, thousands of apologies.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4