Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 181 10
Sex Studio 173537
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η Νικόλ τώρα είναι ένας ξανθός κορίτσαρος που κάνει καλή εντύπωση στο σαλόνι, αλλά όλες αυτές οι αρνητικές κριτικές με είχαν αποτρέψει για να την δοκιμάσω. Χθες το βράδυ μη βρίσκοντας κάτι άλλο που να μου γυαλίσει, είπα να μπω.

Από εμφάνιση, αν και ρουμάνα, φέρνει πιο πολύ σε Βόρεια/Ανατολική Ευρώπη, ψηλή ξανθιά με πιπινοφατσούλα, στιβαρή γεμάτη κατασκευή χωρίς όμως να τη λες παχουλή, μεσαίο ωραίο στηθάκι. Στο δωμάτιο ψιλοχάνει κάπως σε σχέση με το σαλόνι. Πλήρης γκάμα προγραμμάτων, πέρασα με το απλό των 40ε. Αν και χτυπούσαν μύγες, άργησε κάνα 10λεπτο να έρθει. Από προκαταρκτικά ήρθε από πάνω μου και τρίφτηκε με τον πούτσο μου στο μουνί της απέξω, δεν κράτησε αυτό πολύ και πήγαμε σε πίπα με προφυλακτικό που ήταν παραδόξως καλή, σωστή θέση για να πιάνεις τα πάντα. Δυστυχώς και αυτό δεν κράτησε πολύ. Τζελ και αυτή από πάνω, όπου ήταν και εκεί καλή, μετά στα τέσερα, ιεραποστολικό και μ΄αυτήν πλαγιαστά και τέλος ξανά από πάνω, όπου φαίνεται ότι είναι το φόρτε της. Αρκετά επικοινωνιακή (αν της μιλήσεις) και χαλαρή με καλά ελληνικά, αλλά της έλειπε κέφι εμφανώς, οπότε μεγάλα γούστα δεν βγαίνουν. Απλά επαγγελματίας.

Σε γενικές γραμμές δεν μετάνιωσα που έκανα τη δοκιμή (ικανοποιήθηκε και η περιέργεια μου), αλλά δεν τρέχω να ξαναπάω. Το σαραντάρι, αν και απολύτως δικαιολογημένο για Αφρούλα και Έφη, είναι υπερβολικό γι αυτήν, εξ ου και η χαμηλή σχέση τιμής/απόδοσης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού