Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824895
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετα απο αρκετη σκεψη και αφου δεν "κολλαγαν" καποια ραντεβου ειπα απο ct και call-girl να το ριξω σε κατιδιαφορετικο αλλα και πιο "οικονομικο"
Αποφασισα λοιπον να διαλέξω κατι ενα stoudio γνωστο για την ποικιλια, τις υπηρησίες αλλα και τη καθαριοτητα του. Ειχα στο μυαλο μου δηλαδη, κατι σαν FFK ala Germania.
Μπαινω λοιπον ακριβως στις 17.00 και στο σαλονακι ηταν ηδη αλλα 3-4 ατομα Χμμμ;. Ηταν αλλαγη της βαρδιας και προφανως ειναι ισως μια απο τις καλυτερες στιγμες για οσους θελουν ξεκουραστα κοριτσια.
Η τσατσα χαμογελαστη και ευγενεστατη καλοσωρισε τους παντες και εσκασε ιδιαιτερο χαμογελο στους νεο-επισκεπτομενους :
Τα κοριτσια δεν αργησαν ερθουν και να κανουν μια εμφάνιση αστραπή η οποια δεν κρατησε πανω απο 2 βλεφαρισματα ανα κοπελια. Νομιζω ηταν η Μαρινα η Κελλυ και η Ελενη την οποια διαλεξα χωρις δευτερη σκεψη καθως σε εμφανιση για τα προσωπικα μου γουστα ηταν μια κλαση πανω απο τις αλλες δυο.
Αφου πληρωσα ενα 100ρι (οσα δηλαδη ζητα μονο για αναλ ενα ct) ζητησα δωματιο με ντουσακι και η ευγενικη τσατσα μου εδειξε που να παω και μου προσφερε ποτοΜεγάλο χαμόγελο
Αφου τελειωσα το ντουσακι-φρεσκαρισμα σε 3 λεπτα, καθισα να περιμενω.
Περιμενα-περιμενα-περιμενα Θυμός Τι στο καλο λεω ? Λες να πηγε εμβόλιμα σε αλλο πελάτη ? Ειχαν περασει για τα καλα 20 λεπτα ωσπου σκαει μυτη η Ελενιτσα.
Που ησουν βρε Ελενη τη ρωτησα και περιμενω τοση ωρα ??? Ε, μου λεει με τα κοριτσια Χμμμ; Αρχη βαρδιας, να πιουμε και ενα καφεδακι Θυμός
Τεσπα μπηκαμε στο ψητο και γελασαμε λιγακι καθως παρατηρησε οτι μονο την οικοσυσκευη μου δεν ειχα φερει μαζι καθως ειχα ολα τα αξεσουαρ μπανιου για τη περιπτωση που το μαγαζι δεν ειχε. Δε χρειαστηκε βεβαια !
Η Ελενη ευγενεστατη και χαμογελαστη με υπεροχο σωματακι ξεκινησε με φιλακια και χαδακια στο λαιμο και στο στηθος. Παρα το οτι σιγουρα δεν εκανε ντους στο στουντιο με το που ξεκινησε τη βαρδια ηταν πεντακαθαρη αλλα οχι μοσχομυριστη. Το στοματακιτης ειχε μια ελαφρια μυρωδια τσιγαρου, αλλα δεν θα ειχα προβλημα να τη φιλησω. Κατι βεβαια που περιμενα ματαια να γινει. Ουτε φιλακι σκαστο στα χειλη.
Ακομη δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι ειμαι με στουντιοκοριτσο και οχι ct. Την ξεκινησα με λιγω γλυφομουνι οπου φαινοταν να ανταποκρινεται, λιγο δαχτυλο στη κερκοπορτα οπου και μετα μου ζητησε να τον γλυψει. Αφου ξεκινησε μια ακαποτη πιπα, παιζοντας μονο με τε κεφαλακι μεσα σε 2 λεπτα περασε το σκουφι. κανα 2 λεπτα ακομη πιπα και αρπαζει το δονητακι και αρχιζει το σεξ-σοου. παρα το οτι η σημαι ηταν ακομα σε επαρση, ειπα να περασω στην επιθεση μην εχουμε κανα ξεφουσκωμα. Περναει λοιπον καβαλα και αφου πηδηχτηκαμε κανα 3-λεπτο, αρχισα να συνειδητοποιω οτι καπου το ολο σκηνικο ηταν αρκετα φτιαχτο για τα δικες μου συνηθειες. Της ζητησα να παμε στο επομενο σταδιο του αναλ οπου και δεχτηκε προθυμα και καθισε πανω συνεχιζοντας στην ουσια την ιδια σταση. Μετα παο κανα 3 λεπτο παλι την γυρισα ανασκελα να την εχω φατσα και προσπαθουσα να κρατηθω να μην τη φιλησω καθως αυτο ειναι μαλλον no-go σε στουντιο. Ειχα αρχισει να με ενοχλει και λιγο το προσποιητο (οπως εγω το αντιλαμβανομουν) και τελικα οταν δεν εχεις ολα τα συστατικα δεν "δενει" το γλυκο.
Βεβαια κατι καταλαβε και η ιδια και προσφερθηκε να το γυρισουμε σε "φραπε" κατι που δεν δουλευει σε μενα ουτε σε τελειες συνθηκες και με καλη διαθεση της ειπα να το ληξουμε εκει.
Η κοπελα σε καθε περιπτωση εκανε το μαξιμουμ απο αυτα που θα περιμενε ο μεσος πελάτης ενος στουντιο. Δεν αποκλειω να τη "βρισκει" και να δημιουργει ακομη πιο ζεστη ατμοσφαιρα και με γλωσσοφιλα σε τακτικους πελατες, απλα ή δεν ειναι χωρος για μενα ή πρεπει να παω 5-6 φορες να συνηθισωΜεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Υπηρεσίες
Μέγας
Εγγραφή:
25 Ιουν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
704
Πόντοι:
3.995
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Σεπτεμβρίου, 2011
οικοσκευή : το σύνολο των επίπλων, συσκευών και σκευών που υπάρχουν σε ένα σπίτι
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1