Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824402
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Σάρα είναι η νέα άφιξη στο studio Oriental. Έχει έλθει πάνω κάτω καμιά δεκαριά μέρες τώρα και δεν είναι γνωστή ακόμα στους φίλους του ιδρύματος. Όχι όμως σε εμένα. Την είχα ξανασυναντήσει πριν ένα χρόνο περίπου και είχα περάσει πολύ καλά μαζί της, τότε.
Είναι μια νεαρή κοπέλα, ψηλή, αδύνατη, χωρίς όμως να έχει το «ανορεκτικό» σώμα, μιας και έχει τα απαραίτητα θηλυκά πιασίματα. Ξανθιά με μακριά μαλλιά. Πολύ kinky φατσούλα με πονηρό χαμόγελο, που εξιτάρει την φαντασία….

Στις τελευταίες μου επισκέψεις στο μαγαζί, γνωριστήκαμε καλύτερα, μιλήσαμε αρκετα, και σήμερα αποφάσισα για μια νέα «συνάντηση».

Γελαστή και κεφάτη, αν και τέλος της βάρδιας ήρθε στο δωμάτιο. Μιλήσαμε λίγο και επί το έργον.
Ξεκίνησε να με φιλάει τρυφερά στο στήθος, και στο λαιμό μου. Χάδια, αγκαλίτσες ερωτικά παιχνίδια. Μου γέννησε την επιθυμία να ασχοληθώ εγώ περισσότερο μαζί της, παρά αυτή με εμένα κάτι που έγινε.
Έτσι για πολύ ώρα την φιλούσα στον λαιμό, τα αυτιά της, στα στήθη της, οι αναστεναγμοί της έδειχναν ότι το απολάμβανε και δύσκολα θα έλεγα πως δεν ήταν αληθινοί, εάν όχι τότε της αξίζει το oscar γυναικείου ρόλου.

Εκεί όμως που είμαι απόλυτα βέβαιος, ότι σε καμία περίπτωση δεν προσποιούταν ήταν όταν με την γλώσσα μου πλησίασα την ευαίσθητη περιοχή και για ένα αρκετή ώρα ασχολιόμουν με το «γατάκι της»
Οι εκφράσεις της, οι αναστεναγμοί της, τα βογγητά της, η δύναμη που με τα χέρια της έσπρωχνε το κεφάλι μου ανάμεσα στα σκέλια της , δύσκολα θα διαγράφουν από το μνήμη μου.

Σειρά της για στοματικό, το όποιο ήταν παρά πολύ καλό. Πολύ βαθύ, αισθησιακό, χρήση των χεριών όσο χρειαζόταν για να επιτευχτεί ο στόχος. Τα @@κια δεν έμειναν παραπονεμένα από την γλώσσα της.
Και νέο στοματικό από πλευράς μου, μέχρι τη πολυπόθητη είσοδο.

Το menu ξεκίνησε στα τέσσερα, με τον διπλανό καθρέπτη να δίνει πανοραμική άποψη στο όλο σκηνικό.
Ιεραποστολικό για συνέχεια, cow girl, στάση του λωτού. Πλαγιαστό και μετά και πάλι στα τέσσερα.
Πλέον οι δυνάμεις μου εγκατέλειπαν, ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι.
Ξάπλωσα ανάσκελα και με ένα συνδυασμό στοματικού με ταυτόχρονη περιποίηση στα @@κια παρέδωσα……
..
Ξάπλωσε δίπλα μου, χαμογελούσε και άρχισε να με πειράζει. Η ώρα όμως είχε περάσει, η βάρδια της είχε τελειώσει και έπρεπε να φύγει.
Με φίλησε, την φίλησα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας. Ντουσακι και κατεβηκα την σκάλα με το χαμόγελο της Colgate.
Οι φίλοι που με περίμεναν, χαμογέλασαν. Κατάλαβαν τι είχε προηγηθεί……

Η Σάρα δεν είναι πλέον το κοριτσάκι που απλά κάνει καλό sex, όπως ήταν πριν ένα χρόνο. Είναι μια γυναίκα που έχει ωριμάσει, και εμένα τουλάχιστον με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.
Υψηλή διάθεση, άψογη συμμετοχή, υπομονετική όσο πάει, με πολύ καλή τεχνική, πρόθυμη να ικανοποιήσει κάθε (λογική) επιθυμία μου
Όμως μου δημιούργησε ένα ευχάριστο πρόβλημα. Είναι μια ακόμα πολύ καλή επιλογή από το roster του studio και κάθε φορά που πηγαίνω δεν θα ξέρω ποια να επιλέξω……….

Αυτά για την εμπειρία μου με την Σάρα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Σεπτεμβρίου, 2011
ήθελα που ήθελα να τη δοκιμάσω, τώρα με έπεισες να ορμήσω...από προχτές τη σκέφτομαι που χόρευε και τρελλαίνομαι...έρχεται η σειρά της...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1