Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 145 10
Sex Studio 288322
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ενημερώθηκα λοιπών από της κριτικές και αποφάσισα να επισκεφτώ την λεγόμενη βαρβάρα. Κατά της 1230 λοιπόν ορμάω και μπαίνω μέσα. Με υποδέχεται πολύ φιλικά ένα κύριος και κάθομαι στον καναπέ και περιμένω να δώ τη βαρβάρα. Γίνεται η εμφάνιση και συμφωνώ να περάσω στο δωμάτιο αν και δεν ήταν αυτό που περίμενα. Ο χώρος ζεστός και καθαρός και στο δωμάτιο έχει ντουζιέρα και τηλεόραση που παίζει εργάκι φοβερό. Καθαρός και μπανιαρισμένος περιμένω το κορίτσι για την εμφάνιση του. Με τα από λίγα λεπτά μπαίνει στο δωμάτιο και με ένα απλό χαιρετισμό βγάζει τα εσώρουχα της και ξαπλώνει στο κρεβάτι. Αρχίζει τα προκαταρκτικά και εκεί αρχίζουν να μπαίνουν ψηλοί στα αυτιά μου!!!!!αμαν λέω σούπα το καρπούζι!!!!!μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου φοράει το προφυλακτικό και ξεκινάει το στοματικό το οποίο δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. Της μπάλες πάντως τις άφησε ανενεργές στο παιχνίδι. Μετά από λίγο και χωρίς να καταλάβω τι μου λέει ξαπλώνει και ανοίγει τα πόδια και εισέρχομαι. Ούτε πάθος ούτε τίποτα λες και βαριόταν με αποτέλεσμα να έχουμε την πρώτη πτώση.....και σκέφτομαι για να μην το κλάψω το 50αρικό πάμε ένα στοματικό να τελειώσω γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Ευτυχώς που υπήρχε και η τηλεόραση και έτσι τελείωσα. Σε χρόνο ντετε γίνεται λούης από το δωμάτιο. Χάλια εμπειρία δεν θα ξανά πήγαινα ούτε για πλάκα... τελικά μάπα το καρπούζι δυστυχώς γιατί έρχομαι από επαρχία και το περίμενα πώς και πώς!!!!!!!Υ.Γ. σε παλιότερη επίσκεψη στο ίδιο στούντιο η βαλεντίνα ήταν δέκα σκάλες ανώτερη από την βαρβάρα!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαρβάρα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
18 Σεπ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Σεπτεμβρίου, 2011
Η κριτικη ειναι ψευτικη. Η Βαρβαρα δουλευε νυχτα στην Βουρβαχη 19 την συγκεγκριμενη ημερομηνια.
Εμ δεν εισαι καλα διαβασμενος φιλε...
31 Μαρτίου, 2012
λες να έκατσα να τα γράψω έτσι γιατί δεν είχα τι να κάνω;;;;;μπορεί να έκανα λάθος στην ημερομηνία αλλά εγώ πήγα!!!!
01 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χαιρομαι που απαντησες στο σχολιο εστω και 6 μηνες μετα... Οταν γραφεις λαθος ημερομηνια λογικο ειναι να παρερμηνευονται καποια πραγματα. Τελος παντων, δεν εχω λογο να αμφισβητησω τα λεγομενα σου εκτος μονο οτι υποδεικνυεις οτι η Βαλεντινα ειναι καλυτερη κατι που κατ εμε δεν ειναι σωστο οταν αναφερομαστε σε κριτικη για καποια συγκεγκριμενη κοπελλα. Δηλαδη ειναι καλο να αναφερουμε τα θετικα η τα αρνητικα της κοπελλας που γραφουμε κριτικη αλλα να μην την συγκρινουμε με καποια αλλη γιατι χτυπαει ασχημα αφου η κριτικη γραφεται για να αξιολογηθει μονο αυτη. Κατα τη δικη μου αποψη.
08 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

έτσι είναι φίλε μου έχεις δίκιο δεν έπρεπε να αναφέρω την βαλεντίνα, αλλά επειδή έκλαιγα το 50αρικό γι'αυτό έγινε έτσι.......και επειδή επηρεάστηκα από τις πολλές καλές κριτικές που είχε η βαρβάρα.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4