Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824399
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τετάρτη απόγευμα και ξεκίνησα για μία επίσκεψη στο ίδρυμα. Από τις βάρδιες είχα δει πως δούλευε η αγαπημένη μου Νεφέλη αλλά μόλις έφτασα η τσατσά με ενημέρωση ότι ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε. (Καλό θα ήταν να ενημερώνεται το site έγκαιρα για τις αλλαγές). Στο μαγαζί λοιπόν δούλευαν η Σάρα και η Αλεξάνδρα. Αφού εξήγησα στην τσατσά τι ήθελα μίλησα και με την Σάρα η οποία μου είπε ότι θα μου τα έκανε αλλά θα έπρεπε να περιμένω. Συμφώνησα λοιπόν και πήγα στο δωμάτιο 4. Και αν αναρωτιέστε αυτό που ζήτησα ήταν η Σάρα να φορέσει μπότες και να γίνει η Αφέντρα μου.
Μετά από αρκετή αναμονή τελικά ήρθε και η Σάρα στο δωμάτιο. Η κοπέλα έχει πολύ όμορφο σώμα και πρόσωπο και οι φωτό που έχουν μπει στο site την αδικούν!!! Αφού για ακόμη μία φορά της ειπα τι ακριβώς θέλω ξεκινήσαμε με τα προκαταρκτικά.
Με διέταξε να τις γλύψω τις μπότες και στην συνέχεια με ξάπλωσε στο πάτωμα και άρχισε να με πατάει. να με βρίζει και να με φτύνει!!!! Μου πατούσε τον πούτσο μου με τα τακούνια της και μου τον έπαιζε με τις μπότες τις. Το όλο θετικό ήταν πως δεν διέκρινα καμία βιασύνη από την πλευρά της. Η συνέχεια γνωστή. Τσιμπουκάκι συμπαθητικό με γλύψιμο και στα αρχίδια, γλυφομούνι από την δική μου πλευρά αφού με διέταξε και τελικά σεξ με την Σάρα από επάνω μέχρι ...χυσίματος.
Πάντως, θα ήθελα να αναφέρω κάτι. Στο site γράφει ότι η Σάρα είναι Ελληνίδα. Και εμένα όταν την ρώτησα μου ειπε ότι είναι Ελληνίδα. Πάντως η προφορά της μόνο για ελληνίδας δεν μου έκανε. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά δεν το νομίζω!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
22 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Σεπτεμβρίου, 2011
Πολύ καλή κριτική και περιεκτικότατη, για ένα πρόγραμμα που, ούτως ή άλλως, μαθαίνουμε λίγα..

Ελπίζω να συνεχίσεις να γράφεις τις εμπειρίες σου...Θέλουμε καινούργιο αίμα...
Εγώ θα σταματήσω να γράφω κριτικές.

Επίσης νομίζω πως το site του Φ104 είναι απο τα πιο up-to-date! (που να δεις και άλλων...να τρέχεις στο "βουνο"...τσάμπα... αν κατάλαβες...)
17 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

γιατί βρε σαρουμάν θα σταματήσεις να γράφεις?? σε κομπλάρανε εδώ μέσα επειδή τα λες όλα με το όνομά τους??στην πλειοψηφία των συναγωνιστών μας αρέσουν και αυτά που γράφεις, και ο τρόπος που το κάνεις...ενημερωνόμαστεγια ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και για το πως μπορούμε να ζητήσουμε κ μεις κάποια πράγματα...
18 Σεπτεμβρίου, 2011
Sarouman my friend keep walking....εχεις κοινο που γουσταρει τα γραπτα σου.
Οι υπολοιποι μπορουν να πανε να ......κουρευονται.
18 Σεπτεμβρίου, 2011
Θελω να σταθω στο τελευταιο που εγραψες για το αν ειναι Ελληνιδα ή οχι. Δεν είδα να αναγραφεται στο site η εθνικοτητα της κοπελας δεν ξερω που το ειδες αλλα δεν θελω να σταθω σ' αυτο. Εγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η υποκρισια στα στουντιο να βαφτιζουν της κοπελες, κυριως απο Αλβανια, Ελληνιδες ή Ιταλιδες λες και κατεβηκαμε απο κανα βουνο ξαφνικα στην Αθηνα και ειδαμε τον πολιτισμο και δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε ποιος ειναι Ελληνας και ποιος οχι. Και μονο το ''γεια σου'' που θα πει ειναι αρκετο για να καταλαβεις. Και στην τελικη αν καποιος που δεν γουσταρει Αλβανιδες του πασαρουν μια κοπελα για Ελληνιδα θα παει την 1η φορα και μετα δεν θα ξαναπατησει στην συγκεκριμενη οποτε ενα και το αυτο. Εγω παντως δεν τρωω τετοια κολληματα αλλα οταν μου συμβαινει νιωθω σαν να με περνανε για μαλακα. Για να μην παρεξηγηθω δεν την ξερω την κοπελα δεν την εχω ''τιμησει'' ακομα. Μιλαω γενικα.
19 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μίλησα μαζί της, είναι ελληνίδα μεγαλωμένη στην ιταλία...
23 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

''Tα νομιμοποιητικά έγγραφα κάθε απασχολούμενης κοπέλας βρίσκοντε συνέχεια στην κατοχή τους και μπορείτε, εφόσον επιθυμείτε, να ζητήσετε (από την Υπηρεσία) κατά την επίσκεψή σας να δείτε τα έγγραφα που αφορούν την κοπέλα της βάρδιας.''

Ο πιο απλός και σίγουρος τρόπος για να μην έχουμε καμία αμφιβολία σε ό,τι αφορά την εθνικότητα της κάθε κοπέλας...
Αλλά και το πραγματικό της όνομα...την πραγματική της ηλικία...εάν έχει περάσει από γιατρούς και πότε...( για το όνομα αστειεύομαι , είναι κάτι που κανονικά δεν πρέπει να ενδιαφέρει).
B
bottom
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6