Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Αναζητώντας ένα στανταράκι,γιατί δεν είναι εποχή για πειράματα, αποφάσισα να επισκεφτώ για τρίτη φορά τη Λίντα. Ξεκινάω λοιπόν με προορισμό το γνωστό στούντιακι και κατά τις 10 το βράδυ είμαι εκεί.Πάρκινγκ άπλετο απέξω και απέναντι από το στούντιο. Μου ανοίγει η επίσης γνωστή υπηρεσία και με την καταβολή του αντίτιμου (50 ευρώ) με μπαζει στο δωμάτιο. Στο σαλόνι περίμεναν δύο συναγωνίστες και εκεί τη στιγμή η Λίντα δούλευε στο δωμάτιο. Όπως έχουμε ξαναπεί το δωμάτιο στερείται των απαραίτητων αξεσουάρ, όπως νιπτήρας και ντουσιέρα,όμως διαθέτει μωρομάντηλα και απολύμαντικο υγρό για να καλύψει υποτίθεται αυτή την έλλειψη. Έχει και τηλεόραση και μάλιστα εκεί επικεντρωθηκα μέχρι να έρθει το κορίτσι. Αυτή τη φορά δεν περίμενα πολύ ,κανά δεκάλεπτο. Τη στιγμή λοιπόν που στην τηλεόραση ένας μάγκας ικανοποιούσε ταυτόχρονα δύο τυπισσες, ανοίγει η πόρτα και εισέρχεται η Λίντα. Αυτή τη φορά ήταν μελαχρινή.( Μεταξύ μας πρόκειται για περούκα σε καρέ στυλ). Με θυμήθηκε,με αποκαλεσε με το όνομα μου ,πράγμα που πολύ με ευχαρίστησε, και ήρθε στο κρεβάτι. Αγκαλιαστήκαμε,φιληθήκαμε και αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Ξεκινήσαμε τη συνεδρία μας με μασάζ ,που το είχα ανάγκη λόγω ενός πόνου στον ώμο και γιαυτο και κράτησε αρκετή ώρα. Ξαφνικά άκουσα ένα χτύπημα στην πόρτα. Μπα λέω ,ή ιδέα μου θα είναι ή θα έγινε κάποιο λάθος. Δεν δώσαμε σημασία και συνέχισαμε. Ήταν η ώρα των προκαταρκτικών. Καταπληκτικά φιλιά και γλειψιματα στο λαιμό και το αυτί μου ,ενώ εγώ από την πλευρά μου εστίασα στα στήθη της. Είχα αρχίσει να "τουρμπώνω" για τα καλά κι έτσι είχε φτάσει η στιγμή του στοματικού. Εκεί είναι ασυνάγωνιστη. Καραμέλωμα για αρκετά λεπτά όλης της περιοχής των @@ και του πέους εξωτερικά. Μετά με προφυλακτικό , συνέχισε με κανονική πίπα, όπου όπως πάντα έδωσε ρέστα. Ξαφνικά πάλι χτυπήματα στην πόρτα. Τι γίνεται λέω πάλι τα ίδια; Ευτυχώς η Λίντα δεν έδειξε να ασχολείται και συνέχισαμε κανονικά. Τώρα ήταν η ώρα του κυρίως σεξ. Το κάναμε σε δύο στάσεις. Πρώτα με τη Λίντα από πάνω και στη συνέχεια με πισωκολλητό. Ενώ λοιπόν το είχα στα τέσσερα και απολάμβανα τη στιγμή ,νάσου και τρίτο χτύπημα στην πόρτα. Μάλιστα στην περίπτωση αυτή νόμισα ότι θα ανοίγε ,γιατί μου φάνηκε ότι γύρισε λίγο η πετούγια. Ξενέρωσα λίγο, όμως η καυλα μου ήταν τέτοια που δεν με επηρέασε και έτσι μετά από λίγο κατέθεσα. Κατόπιν ευχήθηκα στη Λίντα καλό ταξίδι ,γιατί φεύγει σε λίγες μέρες και ανανέωσαμε το ραντεβου μας για αρχές Οκτωβρίου .(Ελπίζω σε κάποιο άλλο στούντιο γιατί πολύ το σκέφτομαι αν θα ξαναεπισκεφτώ το ίδιο. Είχα γράψει και στο παρελθόν ότι το θέμα με τα χτυπήματα στην πόρτα μου είχε ξανατύχει σε αυτό το στούντιο,κατά τη διάρκεια μίας συνευρεσης μου με την Αμάντα. Μόνο που τότε ήταν άλλη υπηρεσία. Τώρα βλέπω ότι το κάνει κι αυτή. Τι να πω? Το πιθανότερο είναι να φάνε "μαύρο" από μένα και τις,πραγματικά αξιόλογες, κοπέλες αυτού του στούντιο να τις επισκέπτομαι αλλού. Άλλωστε τα κορίτσια είναι τα μόνα που δεν φταίνε.)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίντα
irkanos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
122
Likes:
9
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Σεπτεμβρίου, 2011
Θα σταθω λιγο σε αυτη σου την φράση :

"Με θυμήθηκε,με αποκαλεσε με το όνομα μου ,πράγμα που πολύ με ευχαρίστησε, και ήρθε στο κρεβάτι."

Η Λιντα εχει μνημη ελέφαντα, θυμαται τα παντα. Εμενα μετα απο περιπου 3 μηνες μου ειπε την περιοχη που μενω, κατι που της ειχα αποκαλυψει σε παλιοτερη κουβεντα μας.
11 Σεπτεμβρίου, 2011
Η Λίντα με θυμήθηκε μετά από 10 μήνες! Βέβαια είχα κάνει μαζί της κάπως τρελά πράγματα και πήγαινα σε όποιο στουντιο την πετύχαινα αρκεί ο χώρος να πληρούσε τις προδιαγραφές μου (έχω γράψει σχετικά). Θεωρώ τη Λίντα σε επίπεδο υπηρεσιών την κορυφαία μαζί με κάποια άλλη κοπέλα. Προφανώς όλοι έχουμε τα γούστα μας όσον αφορά την εμφάνιση, και το στυλ. Και εγώ το ίδιο. Αλλά από υπηρεσίες δεν παίζεται. Ονόματα από άλλες δεν θα γράψω εδώ. Η κριτική αφορά την Λίντα οπότε αντιβαίνει τις αρχές μου να αναφέρω άλλες εδώ. Τα ξαναέγραψα.
11 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εντάξει. Εγώ το έγραψα γιατί τη δεύτερη φορά που είχα πάει δεν με είχε θυμηθεί. Πάντως η κοπέλα που κατά τη γνώμη μου έχει τη μεγαλύτερη μνήμη,είναι η Αλίνα. Θυμάται όχι απλώς ονόματα αλλά και όλες τις λεπτομέρειες που της έχεις πει.
12 Σεπτεμβρίου, 2011
Καλα, η Λουντα μυαλο δεν εβαλε? Οπως ακριβως και σε μενα. 3 φορες χτυπημα πορτας. Αρχη, μεση, τελος. Ετσι για να υπαρχει και η καταλληλη υποκρουση κατα την διαρκεια του σεξ. Εχει εξελιχθει στην ατραξιον του μαγαζιου. Αν φορεσει κουδουνια οπως τα γελαδια θα την ακους συνεχεια.
Η Λιντα οντως θυμαται τους πελατες της και αυτο δειχνει πραγματικο ενδιαφερον εστω και σε επαγγελματικο επιπεδο. Αψογη και κατα τη διαρκεια του σεξ και στην επικοινωνια.
12 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Λουντα λένε αυτή την τσατσά? Με αυτήν εγώ δεν είχα πρόβλημα,πρώτη φορά μου το έκανε. Την προηγούμενη φορά που μου συνέβη ήταν μια άλλη τσατσά,μια γρια με καταγωγή από τη Χιλή. Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι τα κορίτσια δεν δίνουν καμία σημασία στα χτυπήματα της πόρτας και συνεχίζουν κανονικά . Απορώ με την πρακτική αυτών των τσατσάδων. Τι νομίζουν ότι έτσι κάνουν καλό στην επιχείρηση?
12 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Και η γρια και η Λουντα ειναι παρτη μια και βαρα την αλλη. Εμενα μου το κανει οποτε γουσταρει. Οπως ειπες και συ δεν δινω σημασια και συνεχιζω κανονικα. Σε αλλα μαγαζια παντως υπαρχουν πολυ καλυτερες υπηρεσιες που συμπεριφερονται αψογα. Εγω πιστευω οτι δεν βοηθουν τη δουλεια τους με τετοια συμπεριφορα. Καλα θα κανουν να το κοιταξουν το θεμα.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6