Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 122 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Απο τον καιρο που φτιαχνοτανε ο νεος αυτος χωρος ειχα ριξει μια ματια και φαινοτανε οτι θα γινει σουπερ. Τελικα εγινε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ στουντιο της Αθηνας.
Ταιριαστη και η καλυτερη ΚΥΡΙΑ του χωρου των στουντιο.
Πρωτης ποιοτητας επιπλα και ειδη υγιεινης, γουστο παντου και καθαριοτητα συνθετουν το απολυτο πακετο στουντιο. Καμμια σχεση με αλλα στη ιδια περιοχη που ουτε νιπτηρα δεν εχουν.
Για την ΚΥΡΙΑ εχουν ηδη ειπωθει ολα απο αλλους συναγωνιστες οταν εργαζοταν Κροκεων 6, SweetAngels και περιστασιακα στο Βριλησσου 55. Ειδικα στο τελευταιο ξεχωριζε μακραν απο τις υπολοιπες. Οπου και αν πηγαινε παρεμενα παντα fun ασχετα αν τα μαγαζια δεν ηταν παντα τα καλυτερα ή τα πιο βολικα για να παω.
Οταν εμαθα οτι θα ειναι πλεον στο Sensuality, λεω εδω ειμαστε.
Στην προσβαση και το παρκινγκ εβαλα 10 επειδη πηγα με τη μηχανη. Με αυτοκινητο ισως ειναι λιγο ζορικα.
Ειμουν ο τελευταιος της βαρδιας, οποτε θα περιμενε ισως κανεις να υπαρχει και καποια κουραση απο την πλευρα της Λάουρας. Παρ' ολα αυτα, περασα καλυτερα απο καθε αλλη φορα. Δεν επαιρνα τα ποδια μου μετα.
Σε ολα αυτα ενα προβλημα υπαρχει. Η γυναικα ειναι κουκλα(θεα για τα γουστα μου), το κατεχει το "σπορ" και φοβαμαι... ακρως ερωτευσιμη. Θελει προσοχη και ρεγουλα το νεκταρ. Το πολυ βλαπτει. Ιδωμεν.....
Αντιγραφοντας τον Νο1 CHEYENNE κλεινω την ακρως προσωπικη και καθολου αντικειμενικη αυτη κριτικη λεγοντας οτι "Αυτά για την εμπειρία μου με τη Λάουρα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη… "
(Ελπιζω οτι δεν εχει κατοχυρωσει copyright ο πονηρος Ινδιανος)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
911-Toninno
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.002
Πόντοι:
5.845
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού