Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Την Αμάντα την είχα απωθημένο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έτσι είπα να αφήσω για λίγο τα μπουρδέλα και να κάνω μία εξαίρεση για αυτήν και να επισκευτώ το συγκεκριμένο studio(λέμε τώρα).

Η Αμάντα είναι ξανθιά, με πολύ όμορφο σώμα και πρόσωπο, σχετικά μεγάλο στήθος και μικρό κωλαράκι. Η κοπέλα σαν χαρακτήρας είναι σκέτο τρελοκομείο με αρκετό χαβαλέ.

Το δωμάτιο δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από ένα τυπικό δωμάτιο της Φυλής. Μικρό χωρίς μπάνιο και χωρίς νιπτήρα. Επίσης δεν είχε ούτε καλόγερο και τα ρούχα τα έβαλα σε μία καρέκλα. Αλλά το χειρότερο απ' όλα ήταν το κρεβάτι. Καθαρό μεν, αλλά έτριζε πάρα πολύ σε σημείο που που ήταν πολύ ενοχλητικό.

Η Αμάντα όταν μπήκε στο δωμάτιο ήταν πολύ ορεξάτη. Έκατσε στο κρεβάτι και έκανε ένα sex show, παίζοντας το μουνάκι της και έβγαζε τα εσώρουχά της με αισθησιακό τρόπο. Μετά άρχισε να μου γλύφει τις ρώγες και τα δάχτυλά μου και να με φιλάει παντού. Στην συνέχεια μου καραμέλωσε τα αρχίδια με μανία και έγλυφε με την γλώσσα της τον κορμό του πούτσου μου χωρίς καπότα αφού πρώτα μου τον είχε φτύσει. Ύστερα μου πέρασε την καπότα με το στόμα και άρχισε μία πίπα πολύ επιθετική, με δύναμη και μανία. Ένιωσα σαν πορνοστάρ με όλα τα πρηγούμενα. Στο sex τώρα, πρώτα αυτή ανέβηκε από πάνω και έσκυβε όπου ανταλλάξαμε κάποια γλωσσόφιλα. Επόμενη στάση στα 4 βλέποντας το μικρό κωλαράκι της. Ξανά πίπα και μέτα ιεραποστολικό. Μετά από λίγο πάλι πίπα και πάλι στα 4. Ξανά πίπα και αυτή από επάνω. Τέλος και πάλι πίπα όπου έχυσα με πιπομαλακία μέσα στο στόμα της με καπότα. Αφού πήρα τις απαραίτητες ανάσες μου ζήτησε συγγνώμη για το κρεβάτι και με χαιρέτησε με ένα φιλάκι στο στόμα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Υπηρεσίες
opeth
Τιμημένος
Εγγραφή:
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
77
Likes:
13
Πόντοι:
1.096
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Σεπτεμβρίου, 2011
αγαπη μου εχεις δικιο για το κρεβατι τι να πω,και εμενα με ενοχλισε και ευχομαι την επομενη καλητερα οποτε και αν με το καλο να το εχουνε λαδοσι το κρεβατη.χαχαχαα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1