Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 13 10
Sex Studio 32215
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τρελό παιδί η Αμάντα! Πήγα απο κοντά και εγώ να δώ προς τι ο ντόρος για αυτή την κοπέλα και το είδα απο πρώτο χέρι ( ή μάλλον όχι χέρι, κάτι άλλο..! Μεγάλο χαμόγελο ) Νεανική ομορφιά και φρεσκάδα, πρόσωπο που λάμπει απτην χαμογελάρα της και κορμοστασιά που θα ζήλευαν οι περισσότερες Ελληνίδες εκεί έξω. Χωρίς να υπάρχει λόγος η τσατσά να πεί για τα προγράμματα και τις τυπικές παραμύθες, πέρασα για δοκιμή. Με το που μπαίνω στο δωμάτιο μέσα μου φωνάζει η Αμάντα "ετοιμάσου και έρχομαι καβλιάρη μου".. Σκέτη τρέλα αυτή η κοπέλα σκέφτηκα απο μέσα μου, καλά θα περάσουμε.

Με το που μπαίνει, δεν χάσαμε πολύ χρόνο σε κουβέντες, ξεκινήσαμε σχεδόν αμέσως να φιλιόμαστε. Εγώ την φιλούσα στο σώμα, αυτή μου τον έπαιζε και με χάιδευε και πρίν ξεκινήσει την πίπα με έγλειψε στις ρώγες και στο λαιμό για να με καβλώσει ακόμα παραπάνω. Στην πίπα έπαιρνε καβλωτικές εκφράσεις και με κοίταζε παράλληλα. Ωραία πίπα με σωστή τεχνική, χωρίς να είναι υπερβολική πουθενά, να δείχνει δηλαδή ότι το παρακάνει για να ξενερώσω. Της χάιδευα τα μαλλιά και της έριχνα και μερικά βρισίδια όσο τον έιχε στο στόμα της, φάνηκε να το γουστάρει αυτο...

Αφού της είπα οκ με την πίπα, ήταν καιρός να γαμηθούμε, αυτό που περίμενα τόση ώρα.. Ήρθε απο πάνω μου αρχικά, κάθισε στις πλατφόρμες της και ανεβοκατέβαζε το μουνί της στον πούτσο μου, πολύ πορνοταινία η φάση! Καλή και εκεί, άψογη βασικα καθώς τον έπαιρνε με μια σχετική δυσκολία αλλά δεν δυσανασχέτησε ούτε σταμάτησε να αλλάξει στάση, κάθισε εκεί και το απόλαυσε και μου έδινε να γλείφω τα δάχτυλα της. Μετά συνεχίσαμε για λίγο κανονικά, αλλά δεν γούσταρα και τόσο όχι επειδή έκανε η Αμάντα κάτι λάθος αλλά σκεφτόμουν την κωλάρα της στημένη στα τέσσερα και της είπα μετά απο λίγο γύρνα στα γόνατα να σε απολαύσω. Φυσικά γύρισε και εκεί ήταν που έγινε πόλεμος... Έτσι την έχυσα κιόλας, με θέα τα κωλομέρια της και αυτή να τους ρίχνει σκαμπήλια... Αμάντα θα τα ξαναπούμε σύντομα..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 04, 2011
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
2 Αυγ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού