Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824397
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είμαι γύρω στα 25 και πρωτη φορά εκανα ερωτα στη ζωή μου(δεν είμαι και φοβερά ομορφος να εχω επιτυχίες μεχρι τώρα δυστυχώς) και πρώτη φορά στο συγκεκριμένο studio...και η πρώτη εντύπωση είναι η πολυτελεια και ο καθαρός χώρος.Φαίνεται οργανωμένο.
Η τσατσα πολύ ευγενική,οπως η γυναίκα στο μπακάλικο της γειτονιάς μου,πως παω και αγοράζω ενα πακετο ζαχαρη και μιλάω χαλαρά μαζί της.Ετσι χαλαρή και η τσατσά,ευγενική και μου προσφερε και πορτοκαλάδα.Φωναξε τα κορίτσια εξω.Ηταν η Νεφέλη,Αλίκη και Κελλυ.Η Νεφέλη είναι πολύ σεξυ και μου φανηκε οτι είχε κορακί μαυρα μαλλια και δεν εχει σχεση με τις φωτογραφίες που εχουν βάλει αλλα ειναι πιο ομορφη,πιο σεξυ στην πραγματικότητα με σώμα λαμπάδα,και υπερήφανο πρόσωπο. Ηταν πολυ σεξυ και προκλητική και πρωτη φορα κομπλαρα ήθελα κάτι πιο χαλαρό.Μετά βγήκε η Κέλλυ η οποία ήταν ακόμα πιο θεογκόμενα στο σώμα και ακομα πιο προκλητική και εμπειρη φαινοταν απο τον τροπο που παρουσιάστηκε.Επίσης η Κελλυ εκανε το λάθος και βγήκε αβαφτη,γιατί πριν καποιον πελατη ειχε και καθαριζόταν στο προσωπο.Ετσι τριτη ήρθε βαμμενη περιποιημένη στην πεννα η ξανθιά και γελαστή Αλίκη.Ειδα μια πιο φιλική σταση στην παρουσιαση της,ήταν πιο γλυκιά,ενω οι δυο προηγούμενες ήταν πιο προστυχες.Ετσι για πρωτη φορα επελεξα τη λεπτή και στα μετρα μου Αλίκη.Στην πραγματικότητα με τις ποζεις που παίρνει γίνεται πιο σέξυ,από οτι στις φωτογραφίες και το προσωπο της είναι όμορφο συνεχως χαμογελαστό.Μετά στην συνεχεια είδα ότι η Αλίκη γίνεται και γλυκεία ,αλλα και αγρια hard δυναμική γκόμενα αν της το ζητήσεις στην διάρκεια του σεξ.
Γυρω στις 7 Σαββατο πήγα,ειχε αρκετή κίνηση μεσα στα δωμάτια.Η Αλίκη εκέινη την στιγμή ετυχε να είναι ελεύθερη από πελάτη και την επελεξα για 200 ευρώ με δυο εκτονωσεις διαρκεια μιας ώρας και ολες τις υπηρεσίες της.Η τσατσά ευγενική με ανέβασε στο 3 δωμάτιο.Εκανα ντους και περιμενα λίγη ώρα. Εγω πρωταρης δεν με εχει αγγίξει ξανά γυναίκα,και η Αλίκη ομως μιλάει ελληνικά,μου επιασε τα πρωτα 20 λεπτά κουβέντα,με ηρέμησε.Μου μιλούσε σαν φίλη,σαν να είναι το κορίτσι μου,είχε αποψεις και είναι καλλιεργημένη.Μετά ευγενικά μιλούσε και με είδε αγχωμένο,μου είπε αν ηθελα να σηκωθούμε να χορεψουμε με τη μουσική για να χαλαρώσω.Δεν σηκώθηκα ειμαι γενικά χαμηλών τονων.Γενικά δίνει την εντύπωση ότι σε νοιάζεται ότι θελει να σε ικανοποιήσει.Αφου κουβεντιάσαμε με το παραπάνω,οπως μιλαω με μια φίλη ή με μια συμφοιτήτρια τόσο απλά.Αποφασίσαμε να αρχίσουμε,μου εκανε ωραίο μασάζ,μετά γλύψιμο στο λαιμό μου,στο στήθος μου στις ρογες και ανταπεδωσα,μετά 69.Μετά φορεσε καποτα,αλλαξαμε πολλες στασεις κοιταζομασταν στον καθρεπτη και είμασταν σαν σε τσόντα,η κοπέλα εχει σωμα πορνοσταρ και παιρνει και στασεις με πολύ στυλ και βοηθάει και η ιδια και κουνιέται για να μπεις καλύτερα.Σου δίνει τις ρόγες να γλύψεις,γενικά σε χαιδευει σε κοιταζει συνεχεια,σου γελάει σου μιλάει,είναι αρκετά ενεργητική και θελει να τιμήσει τα λεφτά που πήρε.Στα ενδιάμεσα μου επαιρνε ωραία ζεστή πίπα και εκανε και κάτι σαν βεντούζα στο πεος μου.Επίσης το δερμα της είναι βελούδινο καλύτερο και από μωρού.Το νινι της στενό βελούδο οταν κάναμε 69.Αλλαξαμε πολλες στασεις και κάναμε όλα αυτά,γιατί για πρώτη φορά είχα άγχος και αργησα να εκτονώθω.Αφου είδε ότι αργούσα και επειδή ήμουν πρωτάρης,εγινε πιο gfe μου εδωσε φιλιά στα χείλη,για να νιώσω ότι είναι και καλά η κοπέλα μου και να νιώσω πιο οικεία και μου πήρε πιο εντονα πίπα όπου και εχυσα μεσα στο προφυλακτικό.Μετά φορεσα αλλο και μπήκα μεσα της ιεραποστολικό οπου εχυσα και δευτερη φορά.Είναι τρυφερή γλυκειά,αλλα αν δει ότι δεν τελειώνεις ή αν της δώσεις εσύ εντολή,τότε χτυπιέται με μανία,ιδιαίτερα στο cow-girl όπου βλέπεις και τα οπίσθια της(εχει τελειες αναλογίες στην μεση στους γλουτούς) και γίνεται αν θελει πολύ hard κατάσταση .Γενικα΄και μόνο στον καθρεπτη που την βλέπεις καυλώνεις και νιώθεις σαν βασιλιάς που πηδάς τετοια κορμάρα.
Εγώ από το τίποτα,από παρθενος,ξαφνικά μεσα σε μία ώρα τα εκανα ολα με την Αλίκη και με την βοήθεια της με εκανε να νιώθω λες και κάνω χρόνια σεξ,αφού με βοήθησε να είμαι καλός σε ολες τις στάσεις,ενώ το εκανα πρωτη φορά.Πρωκτικό δεν κάνει νομίζω αλλα δεν ρώτησα και δεν ήθελα κι όλας.
Μετά πάλι μιλήσαμε μου εδωσε συμβουλες πως να βλεπω τις γυναίκες πως να τις πλησιάζω.Εκανα ντους κατεβηκα και η τσατσά ετρεξε να με χαιρετήσει,το ίδιο και η Αλίκη βγήκε γελαστή να με ξαναχαιρετήσει.
Για πρώτη φορά καλύτερα δεν γινόταν. Και εννοείται θα υπάρχει συνέχεια...τώρα που βρήκαμε το δρόμο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
nikosbook
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
4 Σεπ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2011
Πολύ καλή κριτική, προσεγμένη, άρτιος λόγος, δομημένη περιγραφή και αβίαστη. Χαίρεσαι να τη διαβάζεις χωρίς να κουράζεσαι.
Πολλά τα 200, αλλά καλά έκανε το απιδί και τα έδωσε αφού ήταν η πρώτη του φορά.
Σου εύχομαι να κάνεις σεξ πάντα με όμορφες γυναίκες στη ζωή σου.
Keep walking!
05 Σεπτεμβρίου, 2011
Μπράβο στις κοπέλλες του στούντιο που προσέχουν τόσο πολύ τον κόσμο!

Νίκο , καλή αρχή!
05 Σεπτεμβρίου, 2011
Τόσο λεπτομερειακή και αναλυτική περιγραφή από παρθένο!...Ε τι να πω, πρέπει να είσαι παιδί-θαύμα!...

Αν πάντως λες αλήθεια, σημείωσε ότι δεν είναι ανάγκη να είσαι ο Τζωρτζ Κλούνεϊ για να έχεις επιτυχίες με τις γυναίκες. Άλλα πράγματα μετράνε περισσότερο...
(Updated: 05 Σεπτεμβρίου, 2011) 05 Σεπτεμβρίου, 2011
Μπράβο Νίκο,καλή αρχή...
Τώρα που πήρες το κολάι,φρόντισε η επόμενη φορά να είναι σύντομα.Μην σκέφτεσαι τα χρήματα,δες το σαν φροντιστήριο και 1000 ευρώ να δώσεις, σκέψου τις συμπυκνωμένες εμπειρίες που θα αποκομίσεις και οι οποίες θα σε βοηθήσουν ν'ανταπεξέλθεις στον ''πραγματικό'' κόσμο. (εκεί ελπίζω δωρεάν...)
Επίσης να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν κακοί μαθητές αλλά κακοί δάσκαλοι.( Το λέω της νύφης να το ακούσει η πεθερά...)
B
bottom
05 Σεπτεμβρίου, 2011
μπράβο ρε Νίκο καλά έπραξες και μαγκιά σου που το έκανες…αφού πέρασες καλά εσύ μην ακούς άλλους ανύπαρκτους τι λένε….και όπως είπε ο sarouman Keep walking!
05 Σεπτεμβρίου, 2011
καλή αρχή σου εύχομαι κ γω φίλε μου...είδες τι έχανες τόσα χρόνια?? μαγεία δεν είναι?? και πίστεψε με θα βρεθεί κ το δικό σου έτερον ήμισυ...
05 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγω εχω κομπλεξ οτι δεν ειμαι πολυ ομορφος και ότι δεν θα αρεσω,γενικά εχω χαμηλή αυτοεκτίμηση,δεν επαιρνα πρωτοβουλία να φλερτάρω πιο δυναμικά με καθε κοπέλα που γνωρίζω.Ετσι είμαι χαμηλών τόνων και γένικά μοναχικός τύπος.Δεν προχωρούσα παρακατω και ακόμα δεν εχω παρει τα πάνω μου.Πρέπει να κάνω αλλες 3-4 φορές ερωτα με ιερόδουλη,για να πάρω τα πάνω μου και να εδραιώσω μέσα μου την πεποίθηση ότι ναι τελικά ξερω να κάνω σεξ και η κοπέλα που θα βρώ στον κόσμο,θα μείνει ευχαριστημένη.Δεν πήγαινα σε πουτάνα γιατί πίστευμα ότι και στην πουτάνα δεν θα αρέσω και δεν θα με προσέξει.Αλλα αυτές είναι επαγγελματίες και ασχημος να είσαι σου φέρονται οπως πρεπει και οπως εχουν μάθει,με σκοπό να σε εκτονώσουν.
Εχω δει εκατοντάδες τσόντες και ήξερα θεωρητικά τί είναι το 69,ισπανικό κ.τ.λ. Αλλα η Αλίκη με έβαλε στο παιχνίδι και με βοηθησε ενεργητικά με τις κινήσεις της.Δηλαδη μου εδειχνε τον τροπο,μου εκανε την αρχή και εγώ το συνεχιζα αυτο που μου εδειχνε.Και επειδή εχω δει τσόντες,τα επαιρνα γρήγορα τα μαθήματα και ημουν καλός στην εκμάθηση.Θεωρητικα αυτά που καναμε τα εχω δει με λεπτομερειες και τα εχω διαβασει σε βιβλια καμα σουτρα,οποτε δεν ηταν δυσκολο να τα εφαρμόσω,δεν ηταν δυσκολο να καταλαβω τι μου δείχνει.
05 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το ξέρω είναι ακριβά...αλλα και εγώ οπως το λες σαν εκμάθηση το βλέπω και θα χαλασω τις πρωτες 3-4 φορές 200αρια. Γιατί είμαι ακομα αγχωμένος σαν πρωτάρης και δεν είμαι για 20 λεπτα,αλλα θελω τον χρόνο μου να ηρεμήσω,να συνηθίσω το γυναικείο σώμα και μετά να εκτονωθώ.Καποια στιγμή θα αποκτήσω εμπειρία και μετά θα κάνω το απλό προγραμμα των 50 και 100 ευρώ.Εχω βάλει καποια χρήματα στην άκρη,και χαλαλι τους,γιατί ήδη άργησα πολύ να μπω στο παιχνίδι που λεγεται σεξ.
Και κυρίως για αυτό παω σε ιερόδουλες για να προετοιμαστώ,για την πραγματική κοπέλα στον κόσμο.Δεν πάω σε ιεροδουλες για να ζήσω ηδονικές,κολασμένες στιγμες,αλλά κυρίως για εμπειρία για την πραγματική κοπέλα στον κόσμο. Γιατί η μεγαλύτερη κάυλα ερχεται όταν βρεις μια κοπέλα που σε αγαπάει και οχι μια κοπέλα που απλώς πληρώνεις. Η Αλίκη εκανε 20 λεπτά για να με κάνει να σηκώσω σημαία και να γίνω ντούρος.Γιατί δεν την ήξερα και δεν ήμουν χαλαρός μαζί της,αφού ήταν ξένη για μένα.Ενώ εχει τύχει μια κοπέλα που ξέρω ότι με συμπαθούσε στον εξω κόσμο εχει τύχει να μου πει τι ωραίος που είσαι και να με αγγίξει στο χερι και να μου σηκωθεί σε 3 δευτερολεπτα και οχι σε 20λεπτά.Αν νιώθεις ότι η κοπέλα σε αγαπά και σε εκτιμά,η καύλα διπλασιάζεται.Στοχος μου είναι να βρω εξω στον κόσμο την καλύτερη κοπέλα,και οχι να περάσω τη ζωη μου στα μπορδέλα και να ψαξω την καλύτερη πουτάνα.Τις ιερόδουλες τις βλεπω σαν εμπειρία,όχι σαν αυτοσκοπό.
05 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι ολο το ανεβαλλα γιατί φοβομουν τις αρρωστιες κυριως με είχαν τρομοκρατήσει διαφοροι με τα λογια τους,ότι θα κολλησω aids,εστω και αν παώ μονο μια φορά σε πουτάνα.
Αλλα από οτι βλέπω αυτες στα στούντιο τις κοιταζει και ενας γιατρος κάθε τόσο.Ενώ τα πουτανάκια τις καθημερινές κοπέλες που κυκλοφορούν στον κόσμο,στην πλατεία,στις καφετέριες,αυτές κάνουν σπάνια ελεγχο για αφροδίσια και είναι πιο επικυνδινες.Μονο για εγκυμοσύνη νοιαζονται,και πιστευουν ότι επειδή δεν ειναι επαγγελματιες πουτανες΄,ότι δεν εχουν αρρωστιες,και αλλαζουν τον ένα μετά τον άλλο χωρίς να ελεγχουν αν κολλησαν τίποτα.
06 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Eντάξει όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι!

Καλή συνέχεια!
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2