Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825117
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Δεν το είχα σχεδιάσει, αλλά τέλειωσα μια δουλειά νωρίς (εκεί γύρω) και μιά που είχα χρόνο είπα να περάσω. Είχα κάνει το ντουετάκι οπότε ας κάνω και το σόλο.

Η Αλεξάνδρα είναι μιά όμορφη, ευγενής, ζεστή και γλυκιά κοπέλα, μάλλον 25-30 χρονων, υποθέτω ~1,65μ ύψος, με μακριά ξανθά μαλλιά, προσεγμένη και βαμμένη, μαυρισμένη από τις διακοπές, Τσέχα (δεν είδα και διαβατήριο). Χυμώδης, με καμπύλες, πλούσιο στήθος (εγώ δεν είμαι στις φόρμες μου, ξεχάστηκα και δεν έκανα, αλλά νομίζω ενδείκνυται για ισπανικό).

Μπήκε στο δωμάτιο, κουβεντούλα για τις διακοπές, είπαμε μερικά πράγματα για μένα, για το ποιές γυναίκες μού αρέσουν, της είπα διάφορα για τον τόπο που πήγε διακοπές. Ξεκίνημα με μασάζ με εμένα μπρούμυτα και εκείνη να δουλεύει με την πλάτη μου. Γυρίζω ανάσκελα άλλοτε λίγο ξαπλωμενος και άλλοτε ανασηκωμένος αρχίζω να κουνάω χέρια για χαιδέματα και χουφτώματα. Συνέχισα με γλειψίματα σε στήθος-ρόγες κατέβηκα και κάτω (καλό το κάτω σύστημα!). Πήρε το μηχανάκι στο χέρι της για να κάνει το show, αλλά της είπα οτι δεν με ενδιαφέρει, επέμεινε λιγάκι να το κάνει –και μπράβο της-, προφανώς για να μην φύγω ανικανοποίητος (αφού συμπεριλαμβανόταν στο πρόγραμμα και ήταν υποχρέωση της), τη διαβεβαίωσα ότι δεν με πειράζει εάν δεν το κάνει και το εγκαταλείψαμε. Άλλωστε εγώ ήμουν έτοιμος προ πολλού. Συνέχισε κάνοντας μου για κάποια ώρα στοματικό (καλυμμένο) με εμένα στο ύπτιο και ανέβηκε πάνω μου. Τα έδωσε όλα σε αυτή τη στάση και μετά γυρίσαμε σε ιεραποστολικό. Και στις δύο στάσεις χαιδευα, ζύμωνα, έγλυφα, πιπιλούσα, ρουφούσα και ευχαριστιόμουν όσο μπορούσα στήθη και ρόγες. Συνεχίσαμε με εκείνη στα 4, εγώ να παλινδρομώ βαθιά και να περιποιούμαι τα στήθη την πλάτη και τα οπίσθια της, και οι 2 μας να ρίχνουμε ματιές στον καθρέπτη. Αλλαγή με εκείνη ανάσκελα και εμένα από πάνω και ξεκίνημα πρωκτικού –αποφάσισα να δοκιμάσω μετά από καιρό μιά που δεν μού λεει και πολλά-, όμως μετά από λίγο διακοπή καθώς δεν με βόλευε η στάση. Στήνεται στα 4 για πρωκτικό πάλι και εμένα να μπαινοβγαίνω. Εκεί πλέον είπα να το τελειώσω και έτσι και έγινε. Σύντομη κουβέντα αποχαιρετισμού και αποχώρησε με φιλιά. Αλεξάνδρα σε ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να είσαι πάντα καλά!

Τρυφερή κοπέλα η Αλεξάνδρα. Σε μιά δύσκολη περίοδο της ζωής μου (ίσως εγώ να ήμουν και κάπως ψυχρός) προσπάθησε να με κάνει να περάσω καλά τόσο με τις ζεστές κουβέντες της και το ενδιαφέρον της όσο και με τις πράξεις της και τις ενέργειες της. Δεν λέω ότι ξετρελάθηκε με τα νιάτα μου και την ομορφιά μου (που δεν διαθέτω από αυτά), αλλά νομίζω ότι θέλει να κάνει τη δουλειά της όσο καλύτερα γίνεται.

Η κυριούλα της υπηρεσίας (την είχα πετύχει και αλλού παλιά) ευγενής με κέρασε και αναψυκτικό και νερό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 25, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.189
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού