Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 145 10
Sex Studio 288184
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πρώτες πρωινές ώρες Δευτέρας. Ο ευγενικός υπηρεσίας με υποδέχτηκε με ένα πλατύ χαμόγελο, με οδηγεί στο δωμάτιο του δίνω τα 100 ευρώ, ντουζάκι και περιμένω.
Εισέρχεται επιβλητική, χαμογελαστή, ευγενική, ελαφρώς αδυνατισμένη μου φάνηκε.
Ανταλλάξαμε μερικά φιλιά στα όρθια.
Βγάζει ό,τι φορούσε, ξαπλώνει μπρούμυτα, την φιλώ-γλείφω παντού.
Την γύρισα ανάσκελα, για αρκετή ώρα χάδια, φιλιά, γλειψίματα, τριψίματα εκατέρωθεν. Δεν χορταίνω να ασχολούμαι με τα πόδια, το γατάκι, τα στήθη με έμφαση στις υπέροχες ρόγες, κάθε σπιθαμή του κορμιού της. Φιλιά στο στόμα χωρίς γλώσσα, μόνο με τα χείλη. Κατά διαστήματα και κατόπιν προτροπής μαλάξεις και τραβήγματα στα γεννητικά. Κάποτε βρεθήκαμε ξαπλωμένοι σε στάση 69, βάζει προφυλακτικό, συνεχίσαμε έτσι για λίγο ακόμα.
Κάναμε μόνο ιεραποστολικό, δεν είχα διάθεση για αλλαγές. Σφυροκόπημα σε όλους τους ρυθμούς. Η συμμετοχή της κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, πότε με χάιδευε με χέρια και με πόδια, άλλοτε με έσφιγγε δυνατά για λίγο, ελαφρά κουνήματα του κορμιού της, λάγνο ύφος κλείνοντας κάποιες φορές τα μάτια, διακριτικοί αναστεναγμοί. Απαλά φιλιά στο στόμα, πιπιλίσματα εκατέρωθεν στα αυτιά, έγλειφα όπου έφτανα, πιπίλιζα τις ρόγες. Υπήρξαν διαστήματα που μείναμε ακίνητοι αγκαλιασμένοι και φιλιόμασταν στο λαιμό, έτσι μας βρήκε το τέλος, μερικές αργές παλινδρομήσεις έως ξεστραγγίσματος, υποδειγματική η συμπεριφορά της μέχρι που βγήκα.
Ξάπλωσα, χαδάκια, μιλήσαμε για λίγο. Χαιρετισμός με δυο φιλιά εκατέρωθεν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 28, 2011
Όνομα κοπέλας
Βαρβάρα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
0
Πόντοι:
676
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού