Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη στο κατάστημα κατά τις 17.30 το απόγευμα, λίγα λεπτά μετά την αλλαγή βάρδιας.Με το που μπαίνω μέσα περιμένω κανά 10 λεπτο μέχρι να εκτονωθεί ο συναγωνιστής που ήταν μέσα και αντικρύζω την Βυζολίνα. Από το στήθος και μόνο, χωρίς να δω τίποτε άλλο καταθέτω το 50αρικο και μπαίνω στο δωμάτιο που ομολογουμένως ήταν πολύ καθαρό. Μετά από 2-3 λεπτά έρχεται η εργαζόμενη πριν ακόμα προλάβω να ξεντυθώ. Με την ησυχία σου μου λέει..και αρχίζει να τρίβεται πάνω μου. Οπότε ξεντύνομαι άμμεσα και ξαπλώνω. Αφού τύλιξε το "πόδι" μου με τα μπαλκόνια της και με έκανε πύραυλο, μου φόρεσε σκούφο και άρχισε μια φίφα αργή και αισθησιακή που κόντεψα να πυροβολήσω. Την στήνω στα τέσσερα και την αρχίζω στο σφυροκόπημα ενώ αυτή ούρλιαζε. Άρπαξα τις βυζάρες της και άρχισα να τρίβω τις καβλωμένες ρώγες της που έδειχνε να το γουστάρει.Μου χάιδευε τα @@ πράγμα που με φτιάχνει πολύ. Στη συνέχεια τη βάζω από κάτω και την αρχίζω στο ιεραποστολικό με τις βυζάρες της να μετακινούνται γρήγορα από την κοιλιά ως τα μάτια.Αυτές είναι βυζάρες..Τέλος τη γύρισα πάλι στα τέσσερα όπου και την κάρφωσα μέχρι να εκτοξευθεί το υγρό πυρ. Η κοπέλα βογγούσε συνέχεια και φώναζε "Πήδα με..Έτσι μ' αρέσει".Σ' αυτή τη φάση χτυπαέι η πόρτα και λέει η τσατσά : " Αστέρι μου όλα καλά? " Ναι απαντάει η βυζαρού με λιγμούς. Μόλις βγήκα μου λέει η τσατσά χαμογελώντας: "Παλικάρη μου δεν είναι μιας χρήσης η κοπέλα." Μάλλον θα άκουγε τα βογγητά. Τέλεια εμπειρία..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 09, 2008
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια