Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824461
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Όλα ξεκίνησαν το χειμώνα.. Όταν είχα γράψει τις κριτικές για την Αλίκη, μετά (πριν φύγω) είχα πέσει με τα μούτρα πάλι στην Μπέτυ (είναι η αδυναμία μου το ομολογώ…). Το ερέθισμα δόθηκε μερικούς μήνες πρωτύτερα, όταν βγήκαν οι νέες φώτο των κοριτσιών… και ξαναθυμήθηκα τι σημαίνει Alice’s feet…

Έτσι Δευτέρα πρωί αποφάσισα να ξαναπάω στο Φ104 για να κερδίσω το χαμένο χρόνο. Η υπηρεσία (η κυρία με τα γυαλιά) είναι από τις ευγενέστερες που έχω συναντήσει σε στούντιο, με θυμήθηκε και με καλοχαιρέτησε, δείχνοντας το δρόμο για το γνωστό room 4.
Όταν μπήκε η Αλίκη στο δωμάτιο, φιληθήκαμε και τα είπαμε εν συντομία, αφού είχαμε να βρεθούμε αρκετό διάστημα. Αυτή τη φορά με ενδιέφερε η αυταρχική ποδολαγνεία και σε αυτό σταθήκαμε περισσότερο. Επαναλαμβάνω.. η Αλίκη έχει ΥΠΕΡΟΧΑ μακριά και λεπτά πόδια, ενώ τα πατουσάκια της είναι γλύκα και τα δαχτυλάκια της καλοσχηματισμένα και περιποιημένα πάντα. Έχει απόλυτη ένδειξη για τους feet lovers-dependents!
Αρχίσαμε κάπως τρυφερά με αγκαλιάσματα, ενώ αυτή γελούσε πονηρά… με ξάπλωσε ανάσκελα και σηκώνοντας τη φουστίτσα της (ανακαλύπτοντας πως δε φορούσε τίποτε άλλο από κάτω) καβάλησε το πρόσωπο μου..
- «Γλείψε τώρα την Κυρία σου» μου είπε με καβλιάρικη φωνή και στηρίχτηκε με τα χέρια στο σίδερο του κρεβατιού. Άνοιξα το στόμα μου να γευτώ το μουνάκι της, και η γλώσσα μου πήγε να χωθεί μέσα της. Σιγά σήκωνε λίγο το σώμα της για να μη με αφήνει να το χορτάσω… και μετά το ξανακατέβαζε..σε ένα παιχνίδι βασανιστήριο. Προσπάθησα να τη τραβήξω με τα χέρια, αλλά με τα γόνατά της κάθισε πάνω στα μπράτσα μου. Ήταν ένα γλυκό παίδεμα, και όσο έγλειφα το μικρό μουνάκι της..τόσο δεν το χόρταινα…
Ανασηκώθηκε κι άλλο και κάθισε με το κωλαράκι της στο πρόσωπο μου..
- «Μύρισε το κωλαράκι μου… και γλείψε το..»
Η οσμή μου γέμισε από το άρωμα της και γεύτηκα την πίσω τρυπούλα της βιαστικά και έντονα..όσο με άφηνε…
Τα πράγματα άρχισαν να αγριεύουν. Έσκυψε στο πρόσωπο μου χαμογελώντας… και όπως το άνοιξα.. έφτυσε δυνατά μέσα.. καταπίνοντας τα σάλια της. Ήταν τέλεια.
Σηκώθηκε και μου ζήτησε να την ακολουθήσω στα 4 ως τον πάγκο. Εκεί κάθισε και μου ξαναέδωσε το μουνί της στο στόμα, κρατώντας και το κεφάλι μου αυτή τη φορά με τα χέρια της, ενώ με έβριζε. Σηκώθηκε πάλι και άνοιξε τη βιτρίνα με τα «παιχνίδια».. Πήρε ένα λουρί με αλυσίδα και μου το φόρεσε στο λαιμό. Έψαχνε να βρει το μαστίγιο με τις ουρές..ενώ εγώ στα πόδια της έγλειφα τους αστραγάλους, τις γάμπες, τα γόνατα της, τους μηρούς της.. και ξανακατέβαινα πάλι στα δαχτυλάκια που εξείχαν από τις ψιλοτάκουνες κρεμ γόβες της… και μετά πάλι πάνω.. σαν τρελός.. όπου έβρισκα.. όπου προλάβαινα… αφηνιασμένος.
Ένιωσα ένα τσούξιμο στην πλάτη καθώς κατέβασε το μαστίγιο..και μετά δεύτερο πάνω στα κωλομέρια. Ένα τρίτο με βρήκε στ’ αρχίδια από πίσω… και αυτό πραγματικά πόνεσε..
Με έσυρε πάλι πίσω στο κρεβάτι, τραβώντας με από την αλυσίδα..αλλά καβάλα αυτή τη φορά σε βασανιστικό ponyplay, ενώ ένιωθα το μουνάκι της να καίει πάνω στην πλάτη μου. Ξάπλωσα κατάχαμα δίπλα στο κρεβάτι και αυτή κάθισε στην άκρη από τη μεριά που είναι ο καθρέπτης.
- «Ξάπλωσε ανάσκελα και σταμάτα να την παίζεις σκυλάκι» μου είπε καθώς καθόταν σταυροπόδι και έπαιρνε πόζες…
- «Κοίταζε στον καθρέπτη ότι κάνουμε…» μου είπε αργά.. ενώ άρχισε να με πατάει με τα τακούνια της.
Δε μπορούσα να σταματήσω να την παίζω βλέποντας αυτό το θέαμα στο καθρέπτη, καθώς και αυτή έπαιζε με τα πόδια της, τα σήκωνε ψηλά χαϊδεύοντας τα σε όλο το μάκρος τους, ένωνε τα μπούτια της για να φαίνεται η σχισμή του μουνιού της και μετά πάλι με ξαναπατούσε.
- «Βγάλε μου τις γόβες» με πρόσταξε, και εγώ φιλώντας κάθε πόδι, της έβγαζα τις γόβες γλείφοντας τα ζεστά της πατουσάκια, που μοσχομύριζαν.
- «Έτσι, γλείψε τα ένα ένα, ρούφηξε τα με τη σειρά» και με δεξιοτεχνία άνοιγε τα δάχτυλα της χώνοντας τα μέσα στο στόμα μου, υπομονετικά, για να τα γλείψω με τη σειρά μεγέθους.
- «Πάρτα τώρα όλα μέσα στο στόμα σου..τσιμπούκωσε τα όλα μαζί» μου φώναξε και πίεσε καλά το πόδι της ως το λαρύγγι μου για να πνιγώ. Ήταν τέλεια, το ποδαράκι της μπαινόβγαινε μέσα στο στόμα μου, κλωτσούσε το πρόσωπο μου και το κεφάλι μου και μετά πάλι με το άλλο, ώσπου άρχισα να ζαλίζομαι ή να μεθάω από την καύλα.
Σε κάποια στιγμή, μέσα στα σάλια (γιατί συνέχιζε να με φτύνει στο πρόσωπο όλη αυτή την ώρα) και στο άρωμα των ποδιών της, σηκώθηκε… αλλά πατώντας πάνω μου!
- «Θα γίνεις το χαλάκι μου τώρα» είπε γελώντας και με όλο της το βάρος πάτησε πάνω μου, το ένα πόδι της στο στήθος και το άλλο στη κοιλιά! Όταν ξεκίνησε να κάνει βήματα πάνω μου ένιωσα το βάρος της να διπλασιάζεται αλλά το θέαμα και η αίσθηση ήταν μοναδικά. Σχεδόν λύθηκα από τον πόνο όταν πάτησε στο υπογάστριο μου και δεν άντεξα άλλο. Κατέβηκε από πάνω μου γελώντας και ξανακάθισε στο κρεβάτι.
- «Βάλε μου τις γόβες γρήγορα τώρα» με πρόσταξε επίμονα… και ενώ τις ξαναφορούσα στα πόδια της, αυτή τις έχωσε στο στόμα μου
- «Καθάρισε τις..ρούφα όλο το τακούνι… όλο μέσα στο στόμα σου..να πνιγείς..» μου είπε καθώς έγλειφα τα δέρμα των τακουνιών της..
Σηκώθηκε και πήρε το ακουστικό του τηλεφώνου..
- «Νεφελάκι… ελάτε πάνω» την άκουσα να λέει, ενώ της έγλειφα τις γάμπες με μανία, και αυτή με τράβηξε από το λουρί φωνάζοντάς μου
- «Έλα να σε κλείσω στο κλουβί μέχρι να έρθει το κοινό σου, σκυλάκι μου» είπε γελώντας και με έκλεισε στο σιδερένιο κουτί.
Σηκώθηκα όρθιος με την πούτσα μου σχεδόν έξω από τα κάγκελα και άρχισα να την παίζω μπροστά της δυνατά. Ήρθε απότομα με χαστούκισε και με έφτυσε. Μετά μου γύρισε την πλάτη και βγήκε από το δωμάτιο.
Πέρασαν μερικά λεπτά… χωρίς να σταματήσω να είμαι καυλωμένος από την όλη φάση… μούσκεμα από το ιδρώτα μου και τα σάλια της Αλίκης..
Σε λίγο άκουσα πιο πολλά τακούνια να ανεβαίνουν τις σκάλες.. η πόρτα άνοιξε και μπήκε η Αλίκη, από πίσω της η Νεφέλη και η Ελένη!
Τη Νεφέλη την έβλεπα πρώτη φορά. Είναι μελαχρινή, στο ίδιο ύψος με τις υπόλοιπες, λεπτούλα, με ιδανικές αναλογίες και υπέροχα πόδια. Με έφτιαξε πολύ το έντονο βλέμμα της, σχεδόν σκληρό..και μπήκε με πραγματικά άγριες διαθέσεις. Χωρίς να προλάβω καν να μιλήσω ή να κουνηθώ, ήρθε κοντά βρίζοντάς με, μου είπε να ανοίξω το στόμα μου και έφτυσε μέσα. Το ίδιο έκανε και η Ελένη, αλλά εγώ είχα τα μάτια μου καρφωμένα πάνω στο πλούσιο μπούστο της. Γύρω από το κλουβί που ήμουν κλεισμένος και οι 3 άρχισαν να με βρίζουν και να με φτύνουν, ενώ το χέρι της Νεφέλης τσιμπούσε δυνατά τις ρώγες μου, τόσο που πόνεσα πολύ και τραβήχτηκα.
Με ξεκλείδωσαν και με πρόσταξαν να πέσω στα 4, ενώ η Ελένη με καβάλησε και πρόσταξε να τη βγάλω βόλτα έξω στο σαλόνι. Οι άλλες γελούσαν και με έβριζαν. Άρχισα να κουράζομαι και τα γόνατά μου πονούσαν, αλλά ένιωθα ευχάριστο το βάρος της Ελένης πάνω μου. Την πήγα μέχρι τον καναπέ του πάνω σαλονιού, ενώ ήδη είχε καθίσει και η Νεφέλη δίπλα της. Η Αλίκη κρατώντας με από την αλυσίδα με πρόσταξε να γλείψω τα πόδια τους. Έπεσα με τα μούτρα και πήγα να βγάλω τις γόβες..
-«Με το στόμα σου θα μου βγάλεις τις γόβες» μου είπε η Νεφέλη άγρια, ρίχνοντάς μου ένα χαστούκι. Δάγκωσα γερά με τα δόντια μου το τακούνι της και της έβγαλα τη γόβα. Μετά δε θυμάμαι ακριβώς τι γινόταν. Τέσσερις πατούσες ήταν στο πρόσωπο μου, έγλειφα όπου προλάβαινα, σαν ζαλισμένος, είχα μεθύσει από το άρωμα τους, από τη γεύση τους, από τα σάλια τους που έπεφταν βροχή στο πρόσωπό μου, μαζί με τις κλωτσιές, με τα χτυπήματα, με όλα! Δεν άκουγα, απλά γευόμουν και μύριζα με όλη μου τη δύναμη, λυσσασμένα σχεδόν.
Η Αλίκη με τράβηξε δυνατά από την αλυσίδα, και φτύνοντας στο πάτωμα μου είπε να τα γλείψω. Καθάρισα και γευόμουν τα υγρά της χωρίς να σκέφτομαι, απλά μεθυσμένος από την καύλα της στιγμής.
Χωρίς να με αφήσει να πάρω ανάσα με ξανατράβηξε, χαιρέτισε τα κορίτσια που κατέβηκαν κουνιστές τις σκάλες και με έβαλε πάλι στο δωμάτιο.
Από εκεί και πέρα δε θυμάμαι με όλες τις λεπτομέρειες, μέχρι τη στιγμή της ντουζιέρας. Πάντως με ξαναπήγε στο κρεβάτι και μου ξαναέδωσε τα πόδια της να τα γλείψω, ξαπλωμένος εγώ ανάσκελα στο πάτωμα, ψόφιος από την κούραση και την προσπάθεια, και αυτή πατώντας με στο κεφάλι δυνατά.
Κάποια στιγμή και ενώ είχα πια παραδώσει σώμα αλλά όχι πνεύμα, με διέταξε να πάω να μπω στη ντουζιέρα. Μπήκα και γονάτισα ενώ αυτή ήρθε αργά από πάνω μου κοιτώντας καθώς την έπαιζα. Με κλώτσησε ελαφρά στ’ αρχίδια και μετά σηκώνοντας πιο ψηλά το πόδι της άρχισε να με κλωτσάει στο πρόσωπο και στο κεφάλι… Όταν κουραζόταν το ένα της πόδι το άλλαζε με το άλλο. Τα χτυπήματα γινόταν και πιο έντονα και πραγματικά απολάμβανα το θέαμα τους. Όταν δεν άντεχα άλλο, μπήκε απότομα μέσα στην ντουζιέρα και άρχισε να με κατουράει στο πρόσωπο. Ένιωσα να χύνω σαν με διαπερνάει ηλεκτρικό ρεύμα, ανά κύματα… καθώς ένιωθα τα υγρά της να με λούζουν, άρχισα να φωνάζω δυνατά και στο τελικό χύσιμο έριξα μια τόσο δυνατή φωνή, με το στόμα μου σχεδόν πάνω-μέσα στο μουνί της, που πρέπει να ακούστηκα μέχρι έξω!
- «Έτσι ούρλιαξε μέσα στη μουνάρα μου» μου φώναξε αυτή καθώς στράγγιζε τη κλειτορίδα της και εγώ έβλεπα τα χύσια μου να πετάγονται στα τζάμι της ντουζιέρας.
Προσπάθησα να βρω το ρυθμό στην αναπνοή μου, ενώ η Αλίκη ακουμπώντας το χέρι της στον ώμο μου με ρώτησε αν ήμουν καλά. Είχα πολύ καιρό να κάνω τόσο δυνατό χύσιμο!
Ακολούθησε ντουζάκι (αφού πλύθηκε η Αλίκη πρώτα.. (το γράφω και αυτό για να επισημάνω πως τουλάχιστον όσες φορές έχω πάει εγώ εκεί, όλες οι κοπέλες έχω δει να πλένονται σίγουρα από τη μέση και κάτω) και χαλαρή κουβεντούλα. Όσο σκληρή αφέντρα είναι κατά τη διάρκεια του προγράμματος, άλλο τόσο γλυκιά κοπέλα είναι στη συζήτηση έπειτα.
Φεύγοντας με χαιρέτισαν και οι τρεις πολύ εγκάρδια όπως και η υπηρεσία. Είναι μερικοί απλοί τρόποι που κάνουν τη διαφορά…

Γενικά πέρασα υπέροχα, και εντυπωσιάστηκα και από τα άλλα δυο κορίτσια. Ευχαριστώ πολύ την Αλίκη και την Άντζελα που το οργάνωσαν, και μοιράζομαι την εμπειρία μου μαζί σας, όχι για να προκαλέσω, αλλά κυρίως επειδή ξέρω πως λείπουν τέτοιες κριτικές, και ξέρω πως είναι λιγοστά τα μέλη που τις γράφουν.
Όπως και να χει..τα λέμε μέχρι την επόμενη φορά..που νομίζω θα είναι με τα καινούργια κορίτσια του μαγαζιού..σε τρελές φάσεις, που έχω στο μυαλό μου…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2011
φιλε sarouman σε ευχαριστω παρα πολύ για τις κριτικες σου και εγώ έχω περάσει τέλεια στο Fylis 104 κάνοντας σχεδόν τα ίδια πράγματα με σενα ,ίσως λίγο πιο βαριά εγώ, ιδιαίτερα με μπέτυ μαρίνα κέλλυ θα δοκιμάσω και αλίκη, θα σου στείλω email να τα πούμε))
07 Σεπτεμβρίου, 2011
Αρχηγε το πηγες ακομα πιο μακρυα το πραγμα. Ουτε να τα φαντασιωθω δεν μπορω τα κολπα αυτα.
Παντως εχεις δικιο. Τα ποδαρακια της ξανθιας ειναι κορυφαια.
Keep walking!!!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2