Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 20 10
Sex Studio 56998
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επισκεψη στο στουντιο μετα απο ποτο στο Γκαζι και τσαρκα με φιλους. Δεν ειχα σκοπο να περασω, αφου θεωρω τα στουντιο πολυτελεια, αλλα βλεποντας τη Σαντρα ξυπνησε μεσα μου το βιτσιο του να σπρωξω καποια που εχω δει σε τσοντα!

Εμφανιακα ειναι καλυτερη απο κοντα απο οτι φαινεται στην οθονη (δες Αγροτισσα μονη ψαχνεται και Next Porn Model της Σιρινα). Ψηλη γυναικα, ισως πανω απο 1.80, μαυρο μακρυ μαλλι, το οποιο της παει πιο πολυ απο το ξανθο, βυζαρες πολυ καλες στην αφη, σωμα με καποια κιλα/χαλαρωση και ωραια ματια! Attitude και στυλακι γυναικας και οχι κοριτσιου, καλο social time, αρχοντικη και ζεστη γυναικα!

Στα του αγωνα τωρα ξεκινησε με τριψιμο του κορμιου της στο δικο μου, με εμενα να επικεντρωνω το παιχνιδι στις βυζαρες της! Περασμα καποτας και πιπα αρκετη καλη (χωρις ομως περιποιηση της ολης περιοχης) και κατα τη διαρκεια της να με κοιταει στα ματια, κατι που με καυλωνει απιστευτα (εχει κι ενα βλεμμα Γλώσσα). Πρωτη σταση αυτη απο πανω με καλη κινηση και δευτερη ιεραποστολος (ειναι στανταρ οι στασεις που τις τσεκαρω ολες Σπασίκλας). Το τελος ηρθε με πισοκολλητο χουφτωνοντας και μπατσιζοντας την κωλαρα της.

Συνοψιζοντας, απο τη μια τιμα τα λεφτα της, απο την αλλη ομως δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, που να δικαιολογει τα χρηματα που θα δαπανηθουν για να την απολαυσεις. Παρομοιες και καλυτερες υπηρεσιες εχω δεχθει και σε μπουρδελα (ας αναλογιστουμε εδω οτι (τιμη στουντιο) > 2 * (τιμη μπουρδελου) !)

Καλη για μια φορα, για να λες οτι πηδηξες "πορνοσταρ".

Οι τιμες ξεκινανε απο 50 ευρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, xenitemenipsixi

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού