Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161874
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0

Επίσκεψη σήμερα στη Λούση η 4η μέσα σε ένα μήνα, που γυρνώντας τον χρόνο πίσω για να θυμηθώ ένα ανάλογο σερί δεν μπόρεσα να θυμηθώ.

Το να επιμένεις σε ένα κορίτσι δεν είναι κακό, τουναντίον μάλιστα σημαίνει ότι αυτό το κορίτσι σε κέρδισε με την συμπεριφορά του και την σταθερή του απόδοση μέσα στο δωμάτιο.

Όπως σε κάθε ανθρώπινη σχέση δεν μπορείς να προβλέψεις τις καταστάσεις, έτσι και στη σχέση Ιερόδουλης πελάτη κάθε πρόβλεψη είναι επισφαλής.

Στη σχέση μου με την Λούση βρήκα μία πολύ σωστή επαγγελματία, άριστη γνώστρια του αντικειμένου και με πολύ μεγάλη διάθεση να φέρει σε πέρας τη δουλειά της.

Σήμερα δεν θα μπω σε λεπτομέρειες της συνεύρεσης που ούτως ή άλλως ήταν κορυφαία από κάθε άποψη και κυρίως στην αίσθηση που μου έδωσε η κοπέλα, ότι αυτά τα 20 και κάτι λεπτά που ήμασταν μέσα στο δωμάτιο, ήμουνα με την φιλενάδα μου. Και μιλάω για αίσθηση και όχι για ψευδαίσθηση. TOP GFE SITUATION.

Επιγραμματικά μόνο θα πω ότι πέρασα με το απλό πρόγραμμα των 40 ευρώ, κάναμε πάρα πολλά προκαταρκτικά, μεγάλη και ενεργή συμμετοχή της από μέρους της και μπόλικη κουβεντούλα στο τέλος. Από την πλευρά μου ήμουν φρεσκοπλυμένος και αρωματισμένος διακριτικά με το άρωμα που της αρέσει, φιλικός και οικείος μαζί της και πολύ τρυφερός.

Η βαθμολογία μου θα είναι άριστα 10 για ακόμη μια φορά, αλλά πάντως της το είπα της μικρής να μην το πάρει πάνω της το βαρβάτο παίνεμα που δικαίως της ρίχνουμε όλοι μας, με πρώτο και καλύτερο τον εαυτό μου, και μου υποσχέθηκε ότι σε ότι περνάει από το χέρι της θα μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σαν και αυτές του τελευταίου μήνα από τότε που ξαναγύρισε κοντά μας.

Και μια διευκρίνιση για την βαθμολογία. Σίγουρα το 10 για την εμφάνιση, της είναι πολύ, ένα 8 άντε το πολύ 9 ίσως γιατί έχει κορμάρα θα ήταν πιο δίκαιο, απλά με το 10 θέλω να δείξω ότι γενικά το κορίτσι είναι κορυφαίο από κάθε άποψη και δεν παίζεται.ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Λούση
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού