Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825640
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Θα έσκαγα αν δεν δοκίμαζα την Ελένη, μετά από όσα καλά έχω διαβάσει γι αυτήν! Στη βάρδια που την πέτυχα δούλευε με την Αλίκη και τη Νεφέλη, τρομερό μπουκέτο κοριτσιών. Τη Νεφέλη την είχα πάρει άλλη φορά και είχα τις καλύτερες εντυπώσεις. Την Αλίκη την είδα πρώτη φορά και μου άρεσε και σαν παρουσιαστικό και σαν αέρας. Τι κρίμα που δεν δίνει κωλαράκι, θα ήταν επόμενη στη λίστα μου. Χαρακτηριστικό του επιπέδου της Νεφέλης: με γνώρισε αμέσως και με το όνομα από την προηγούμενη μοναδική μας φορά και μου έπιασε κουβέντα σε πολύ θερμό ύφος και όταν μπήκα και όταν έφευγα! Μεγάλο πράγμα ο σωστός επαγγελματίας!
Πίσω στην Ελένη: κατ' αρχήν είναι πολύ πιο όμορφη απ' ό,τι την δείχνουν οι φωτογραφίες: κορμάκι λιγνό με σφιχτή σάρκα, σαν ελαφάκι, πρόσωπο γλυκό και παιδικό που σου επιτρέπει να δώσεις ελεύθερη έκφραση σε τυχόν παιδοφιλικές σου τάσεις, χωρίς να παραβιάζεις τον νόμο! Κουβέντα ήρεμη, χωρίς βιασύνες, αλλά που ξέρει να την σταματάει όταν έρχεται η ώρα για πιο σωματικές δραστηριότητες. Γενικά είναι συντονισμένη με τον πελάτη. Στηθάκι πιο πλούσιο απ' όσο θα περίμενες με τόσο λεπτό κορμί και μεγάλες, ορεκτικές ρώγες. Δίνει μουνί και κώλο για γλείψιμο με άνεση και η πίπα της, κοιτώντας με ταυτόχρονα στα μάτια, με έφερε κάμποσες φορές στα πρόθυρα να χύσω, πράγμα που απέφυγα με μεγάλη προσπάθεια για να μη χάσω το υπόλοιπο μενού... Πριν της πάρω το κωλαράκι επέμενε να δοκιμάσω το μουνάκι της και ευτυχώς την άκουσα γιατί η αθλήτρια είναι πολύ καλός χειριστής κόλπου! Για πρωκτική διείσδυση προτίμησε να με ξαπλώσει ανάσκελα και να καθίσει επάνω μου, πράγμα που έκανε με χαρακτηριστική ευκολία, αν και το κωλαράκι της είναι το πιο στενό που έχω συναντήσει μέχρι τώρα στο εν λόγω στούντιο. Αυτό για μένα δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, αλλά το αναφέρω για όσους φτιάχνονται όταν περνάνε ... Θερμοπύλες. Όσο για τις παροτρύνσεις της: σκίσε με κ.τ.λ. μετρημένες και σεμνές και γι' αυτό ακόμα πιο αποτελεσματικές. Κουβεντούλα μετά το χύσιμο με τον πούτσο ακόμα μέσα στο κωλαράκι, αποχαιρετιστήρια φιλάκια και γελάκια και άλλη μία όμορφη εμπειρία στη Φυλής 104 πήρε τέλος, αλλά προσωρινό, γιατί θα υπάρξει συνέχεια.
Σημαντική παρατήρηση: Χωρίς να το ξέρει την Ελένη την πέρασα από εξετάσεις γιατί ερχόμουν από 11ωρο ταξίδι με τραίνο που το έβγαλα όρθιος όλη τη νύχτα (αθάνατε ΟΣΕ!) και την πήρα στα πρόθυρα της κατάρρευσης, άυπνος πάνω από 30 ώρες (μόνο με ένα ντους, εννοείται...). Στο καύλωμα του άντρα, λοιπόν, το κορίτσι είναι ανυψωτικός γερανός!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Ελένη
LAMB
Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουλ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
75
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Αυγούστου, 2011
ποσα εδωσες φιλε?
30 Αυγούστου, 2011
Ένας από τους πιο ωραίους τίτλους σε κριτική…εύγε!
30 Αυγούστου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

100
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3